I o to tutaj mamy przykład typowego gracza GW2: high content jest ble, rajdy sa ble bo sa wymagania by dostac sie do pugow, tylko open world bo mozna to robic bez zadnego wysilku. Widać, że pisze to osoba która z rajdami miała jedynie styczność jedynie z reddita. Nie, do rajdow nie trzeba ascendowego gearu, sa ludzie ktorzy to wyczyscili w masterworkach. Jednakże, ascendowy gear pomaga w rajdach, szczegolnie broń i trinkety bo to spory boost do statystyk, a to oznacza wiekszy dps/wiecej heal etc. Nikt nie każe Ci grac meta, ale jesli tego grupa wymaga to nie mozesz o tak do niej sie dolaczyc i powiedziec by reszta sie do ciebie przystosowala. Pisalem juz, ze meta jest nie bez powodu, ja nie widze zadnych wad w trzymaniu sie mety.
Nie pompuj się tak ziomuś bo pękniesz. Póki co mam przerwę od GW2. Mam full asc gear i grałem z gildią a nie z randomami więc nie wiem o czym w ogóle powyższy post jest. Rajdy są spoko ale ze swoimi ludźmi bo za duży ból du*y jest z graczami, którzy się za pro uważają a ktoś nie jest "pro" w ich mniemaniu.