CoF jest chyba najnudniejszym dungiem jaki istnieje. Zwłaszcza po nerfie.
Tu się zgodzę... Najłatwiejszy i najnudniejszy dung a szczególnie P1 ale dobry na speed run farme.
CoF jest chyba najnudniejszym dungiem jaki istnieje. Zwłaszcza po nerfie.
Tu się zgodzę... Najłatwiejszy i najnudniejszy dung a szczególnie P1 ale dobry na speed run farme.
Ja zbieram tier 3 armorka
Przynajmniej mamy o co walczyc ;D, Ruski się odłączyły od nas i teraz serwer na ktory poszly jest pierwszy XD mega
Jako że zastanawiamy się na ponownym graniu w GW2, szybkie pytanie...
Czy PvP dalej wygląda jak wygląda?
Tj. czy oprócz WvWvW które jest "kupą ciąć i rżnąć" ciekawego coś pozmieniało się?
Grać kończyłem mając wbity ranking Rekina (coś koło 65-66) na "turniejowym" systemie, i z czasem jeden i ten sam tryb w kółko na rotującej co tydzień mapie był zbyt męczący.
No aktualnie masz te rankingi , masz chyba mapke nowa w pvp z tego co pamietam
, wvw zostalo troche usprawnione
, no powiem ci ze caly czas do przodu
Okej... ale rozgraniczmy PvP od WvWvW (który przynajmniej z mojego punktu widzenia jest Pve+Pvp)
Ranking sam w sobie był grindem, w czwórke na tsie podczas zapisów dla jeszcze wtedy istniejących "płatnych" turniejów zrobiliśmy streak 144 winów. Problemem był natomiast brak wyczuwalnego progresu w sferze PvP (tak, jestem WoWboyem, teraz emerytowanym, i coś takiego jak progres pvp dla mnie istnieje)
Czy w sferze PvP coś poza nową mapą jest? Jak na przykład obiecywane gdzieś po forach laddery drużynowe? Lepszy matching "pełnych" drużyn? Czy po prostu dalej została jedna mapa na tydzień w jednym trybie?
Broń boże nie pisze tego jako złośliwości, marudzenia, narzekanie itp itd etc. Ot klient swoje waży, gra zostawiła takie a nie inne wrażenia i ciekawi mnie po prostu czy w sferze dla mnie znaczącej były jakieś zmiany
Ja wróciłem do GW2 wczoraj, do swojego Ele na 71. Mam już 74 poziom, spokojnie dobiję story do końca. Jednak eksploracja nowych lokacji i dynamiczne questy "samosięrobiące" to coś świetnego. Bardzo fajnie się gra... Odszedłem, bo nie miałem czasu na grę w pewnym okresie i jakoś tak nie wróciłem. To teraz sobie świetny czas wybrałem, przed obroną magistra :F
Podoba mi się, że twórcy cały czas wspierają update'ami. Jeszcze się jeden event nie skończyl, już za tydzień będzie wstęp do czegoś nowego.
No to jest mega , ja sobie chyba zaczne nowa postacia
tak dla urozmaicenia, bo jakos guardian mi sie przejadl na dzien dzisiejszy
Nerf cof polegał na tym, że zmniejszono liczbe otrzymywanych znaczków/tokenów za dung, tj pierwzy run dziennie dawał tak jak kiedyś, a każdy następny coraz mniej. stąd moja niechęć
te sety z dungow i tak sa do bani moim zdaniem
Najlepiej jest mieszać sety z różnych instancji. Wtedy dopiero nasza postać wygląda kozacko.
Tak w ogóle to można by założyć osobny topic, takie luźnie rozmowy, bo te posty nijak mają się do tematu
@edit
Jakiś moderator mógłby w końcu skorygować czas forum, bo jest godzinkę do tyłu
@edit2
Dzięki Frosty, już jest ok
Gdzies na forum o tym bylo, ze trzeba sobie samemu naprawić i był podany sposos, ktorego nie pamietam
czasem widuje sie fajne łączenia setów , ale to rzadko
hehe najczesciej takie kupy sa ze masakra
Uważam, że jak ktoś gra casual 4h max day i w ogóle zacznie grać z drużynie od początku (zanim zacznie już będzie miał), taką grupkę graczy to gra będzie 10x bardziej ciekawa niż solo.
4 godziny to gra casualowa? Ups, jestem każualem, bo często grywam po 2 Ale IMO GW2 jest świetne dla "solistów", właśnie przez to jaki nacisk kładzie na ekplorację i takie PvE, które można robić samodzielnie, z przypadkowymi ludźmi. Oczywiście już PvP lepiej w grupie, to fakt.
Najładniejsze sety z dungeonów:
-Heavy - Sorrow's Embrace (wygląda jak czołg)
-Medium - Crucibile of Eternity
-Light - Arah
Co do poza-dungeonowych setów się nie wypowiadam, ale medium na nornie najładniejszy jest od szeptów.
Gw2 jest dobre dla solistów ale powiem ci ze nie ma to jak rozmawiac z kims i dzielic sie przezyciami z gry podczas eksplorowania terenów
, jest cos w tym
No fajne jest to, ze ja komus pomoge w jednym, on mi w drugim a potem wychodzi na to ze razem biegamy
Nie, wystarczy raz. Za 100% mapy 2x Gift of Exploration, na Gift of Mastery potrzebujesz jednego.
+ podstawki po Legendara czyli koszt 500-600golda pod greatsword
Shopping list to craft Twilight:
Shopping list to craft Sunrise: