Haha noo Thief Skritt, marzy mi się od dawna .
niestety raczej fake
Te Tengu jakoś mi wogóle nie odpowiadają :c.
Haha noo Thief Skritt, marzy mi się od dawna .
niestety raczej fake
Te Tengu jakoś mi wogóle nie odpowiadają :c.
Jak szybko się wbija maksymalny poziom w GW2 ? Czy itemy mają znaczenie w walkach mass pvp i duelach ?
Jakby dodano Skritta, to powinni dodać dla thiefa trait - +16% dmg jeśli ukradłeś świecącą rzecz.
@vilczy
Na PvP (w mistach) masz oddzielny ekwipunek, który różni się kosmetycznie.
Jeśli chodzi o PvP na WvWvW, to gram ale nigdy się nie orientowałem. Poziom jest skalowany w górę, razem ze statystykami gracza. Ale czy skalowane są też statystyki itemów? Tego nie wiem. Na pewno na 20 poziomie nigdy nie pokonałem 80 poziomu, ale nie dostaje się też mega wielkich obrażeń. Dlatego jak tworzę postać, to zaraz skaczę na WvWvW:d Oczywiście z zergiem biegam, bo na zajmowanie campów, to za mały poziom.
Jak długo zdobywa się najlepszy ekwipunek w grze? W jaki sposób się to robi?
Jak długo? Tego nie wiem, ale zdobywasz poprzez:
- Dungi (eq+broń)
- Fractale, misje gildii, daily questy (akcesoria)
- Runy do eq, broni kupujesz z trading posta
Potem jeszcze warto zainwestować w wygląd zbroi, bo to w okół tego kręci się cała gra ;p
Najlepszy filmik muzyczny z GW2
Charr na perkusji robi miazgę.
Czy gra ma rankingowe pvp, jakiś dungeon finder? Istnieje czysty podział przedmiotów na pvp i pve? Na czym polega end game w tej grze - nie znudzimy się szybko przy maksymalnym poziomie postaci?
1. 3 rodzaje PvP:
-sPvP, czyli walki 2 drużyn do momentu, aż jedna nie osiągnie 500pkt
-tPvP (Tournament), czyli sPvP z teamem złożonym przed rozpoczęciem i za wygraną są lepsze nagrody
-WvWvW, czyli walki między trzema serwerami na otwartej mapie o punkty
2. Dungeon Findera w grze jeszcze nie ma, jak potrzebujesz party wchodzisz na gw2lfg.com
3. Itemy PvE masz z crafta/dropu/dungów, itemy PvP otrzymujesz automatycznie i za darmo po wejściu na s/tPvP (na WvW biegasz w secie PvE). Im wyższy rank PvP tym ładniej wyglądają itemy, ale nie mają lepszych statów.
3. Dungi story i explo, explorowanie świata, eventy, minigry, jumping puzzle, Living Story daje nowy content co dwa tygodnie na jakiś czas. Czy cię zanudzi, to zależy od tego, jakim jesteś graczem - nabicie maxa i ubranie się to kwestisa tygodnia aktywnej gry. Ja aktywnie gram od headstartu, ale znam ludzi którzy rezygnowali po 2 tygodniach.
Na oficjalnej stronie pojawił się ciekawy artykuł nt. przyszłości GW2
We’ll begin regularly adding new skills and traits to the game for each profession to expand your characters and builds!
Mam nadzieję, że to zdanie zmotywowało was do przeczytania, a jest dużo więcej ciekawych informacji
Tak samo planują wiele innych rzeczy. Wprowadzenie nowych skilli (Shadow Form!), traitów (Fast Spell Casting!) czy nawet broni (Thief ze staffem!) jest kwestią czasu.
Huh, jakoś thiefa nie mogę sobie wyobrazić ze staffem, ale z riflą jak najbardziej. Przydałaby się jakaś broń z range 1200.
Warto.
Huh, jakoś thiefa nie mogę sobie wyobrazić ze staffem, ale z riflą jak najbardziej. Przydałaby się jakaś broń z range 1200.
Widać, że nie grałeś w GW1 Mimo to, najbardziej bym chciał jakiś naprawdę mocny, nowy content, a najlepiej dodatek.
Co do Guild Wars 2... warto.. warto i jeszcze raz warto.. Znudzi Ci się expienie.. masz PvP.. które jest ciekawe.. Guild wars 2 jest wart każdej ceny!
Mi się marzy nowa klasa z gw 1
Derwisz to by było coś.
Każda rasa by miała odpowiednik u siebie ( tylko z nornami byłby kłopot bo już mają te swoje formy )
I ten skin kosy
Ps. Nowe klasy na 1000% będą ANet ma już to do siebie ^^
Marzy mi się takie FC bo to była najciekawsza kampania ^^ I jestem ciekaw co się stało z tym kamiennym lasem i jadeitowym morzem
Cóż, przyznam, że moja przygoda z GW1 nie trwała zbyt długo .Przeszedłem jedynie kampanię "Factions" i uznałem, że nie warto kupować reszty, bo niedługo wychodzi GW2. Może kiedyś nadrobię zaległości.
Oj naprawdę warto !
A przeszedłeś całe GW 1 FC ? I czy oglądałeś filmiki i kim grałeś ^^ Wybacz, ze tyle pytań
Hehe, no super wieści. Oby tylko wyrobili się czasowo i nie dali jakiegoś chłamu . Szczególnie czekam na skille traity(więcej condi removerów dla thiefa pls?) i bronie(scythe lub katany, ewentualnie jakieś noże do rzucania pod full condi dla thiefa poproszę
), obecne mi się coraz bardziej nudzą
Na zakończenie offtopu, rzecz z GW1 na którą czekam ja i moi znajomi w GW2: UW SC!