Dzięki za fatyge. Wątpie żeby komuś chciałoby się przewijać 48 stron w poszukiwaniu 2 odpowiedzi. Jak byś ciągle męczył pvp i wvsw to gra mogłaby sie znudzić więc wolałem zapytać czy są jakieś dungeony poza pvp
Czy warto kupić Guild Wars 2 - dyskusja ogólna
masz 9 fraktali (instancji) o róznych poziomach trudności, w niektórych są rózne ścieżki przejścia (decyduje npc prowadzący)
- Aquatic Ruins
- Cliffside
- Snowblind
- Solid Ocean
- Swampland
- Underground Facility
- Urban Battlegrounds
- Volcanic
- Uncategorized
chociaż tak było w tamtym roku, może teraz coś doszło, dawno nie grałem
Istnieje jakiś poradnik, który wprowadza w zabawę na WvWvW? Nie mogę się za cholerę przekonać do tej gry. Juz robiłem kilka podejść i nie mogę przebrnąć do 10lvlu xD
Może zaczęcie zabawy od PVP to będzie miła odmiana. Bo z tego co wiem to lvl się skaluje? :-)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ryumari najlepiej to znajdź sobie jakąś gildię i razem z nią poznasz całą grę Granie samemu w MMO jest nudne (no chyba, że ktoś to faktycznie bardzo lubi), ale jeśli nie potrafisz w grę wkręcić, to pewnie właśnie przez brak gildii.
Sam kiedyś nie umiałem zatrzymać się na dłużej przy WoWie - wytrzymywałem do +-50lvl i dawałem sobie spokój, a kiedy najpierw znalazłem gildię, a później zacząłem expić itd, to wsiąkłem na lata
Jak dobra gra by nie była to bez fajnej ekipy i tak raz dwa się znudzi.
Kiedy mają podać jakieś dokładniejsze info odnośnie sezonu 2? W sumie za tydzień się zaczyna . Ostatnio nie miałem czasu śledzić.
edit...nvm
https://www.youtube.com/watch?v=z-WUW_hPwcI&feature=youtu.be&a
MAGUUMA!
Jak wygląda zaludnienie map po wprowadzeniu mega serwerów (czy jak to się tam zwało)? Poprzednio, podczas lvlowania postaci, bardzo rzadko spotykałem kogokolwiek, przez co robienie party eventów było dość uciążliwe. Czy teraz sytuacja ma się lepiej?
Czy wiadomo coś na temat nowych legendarnych broni? Aktualnie żadna z legendarek mi się nie podoba. Brakuje mi to jakichś niecukierkowych, lecz hmm mrocznych (?) broni. Obecne, moim zdaniem, scepter i staff w żadnym wypadku nie pasują np do typowego necro.
Z wiki:
Announced changes Precursors, and legendariesNew legendary weapons.New types of legendary equipment (possibly a trinket).New precursor acquisition methods.Maguuma Wastes maps.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Upcoming_changes_and_features
Co do megaserwerów... na każdej mapce teraz ktoś biega... ja po wprowadzeniu megaserwerów nie widziałem jeszcze "martwych" terenów. Zawsze ktoś kręci się przy złotym sercu, czy evencie. No ale to nic dziwnego, bo oto im w końcu chodziło
Te megaserwery mają swoje plusy, ale też minusy niestety Zawsze wiedziałem, że gildii RolePlay jest w GW2 sporo, ale jakoś w praktyce się tego nie odczuwało, a teraz nonstop słyszy się, że albo RPią w naszej siedzibie, czy innych miejscach. Są wszędzie...
I trwa mała "walka" o miejscówki. Ale tak jak pisano wyżej, jeśli mowa o ilościach graczy, to na to raczej nie można narzekać.
Edit:
Haha. Akurat jak pisałem tego posta:
![]()
Żałuję zakupu tej gry w postaci pre-ordera.
GW2 to whypeowana gierka dla ludzi, którzy nie mają kasy na opłatę abonamentu w Wowie.
Bzdura.Ja mam Guild Warsa 2 i abonament w wowie :] argument pierwsza klasa haha
Żałuję zakupu tej gry w postaci pre-ordera.GW2 to whypeowana gierka dla ludzi, którzy nie mają kasy na opłatę abonamentu w Wowie.
hahah Pomyliłeś działy. To nie jest miejsce dla "fanów" WoW'a. Bynajmniej nie ten temat ^^ No ale możesz próbować dalej...
Żałuję zakupu tej gry w postaci pre-ordera.GW2 to whypeowana gierka dla ludzi, którzy nie mają kasy na opłatę abonamentu w Wowie.
a nie pomyślałeś dziecko, że WoW komuś nie leży/albo się znudził? Gałem 3 lata od premiery i teraz to Blizzard musiałby mi płacić , żebym wrócił - a GW2 bawię się świetnie, a po mergu (nawet to nie merge tylkoo jakis system wymyslony prze ANet) serwów w ogóle bajka, bo ludzi w każdej lokacji pełno
Graczy na mapie widzę tylu, ilu było tuż po premierze gry, a to wielki plus, aż chce się grać.
Gram w GW2 bo WoW mi się przejadł - ciągle to samo w endgame a i MoP nie jest najlepszym dodatkiem w serii. Tu nawet nie chodzi o abonament. Opłacalem go ale robiłem dzienne questy i odrazu wylogowywałem się. Po prostu WoW mi się przejadł, co nie mogę powiedzieć o Guild Wars 2. Cały czas mam co do roboty i to z wielką zasługą skalowania leveli.
Witam.Gralem troche w GW2, mam cos ok 40lvl ale gra mi sie znudzila bo nie mialem gildi / ekipy do wspolnej gry, a tak jak napisal kolega wyzej "Granie samemu w MMO jest nudne...".Czy jest moze jakas gildia z serwera Gandara co przyjela by mnie w swoje szeregi i sprawila zebym powrocil do gry i nie mogl sie od niej oderwac??
Sory za brak polskich znakow ale klawiatora mnie nie lubi
Żeby nie zakładać nowego tematu, chciałem spytać gdzie najtaniej kupie GW2 ?
Żeby nie zakładać nowego tematu, chciałem spytać gdzie najtaniej kupie GW2 ?
keye / fabryka kluczy a jak chcesz normalnie w sklepie to nie wiem
Strony z kluczami, albo czekasz na oficjalne promo 50% ceny.
mozesz tez kupic konto na allegro , ludzie sprzedaja tanio i czasem za 40 zl kupisz konto z jakas tam iloscia golda nawet na start na jakies zarcie bagi itd
Mhm, dzięki za odpowiedzi.
osobiście wróciłem do Guild Wars 2 po kilku miesiącach przerwy i powiem wam że gra jest warta swojej ceny oraz spędzenia przy tym tytule kilkunastu godzin. Znudziło mi się robienie questów i latanie od NPC do NPC tutaj przynajmniej ten aspekt w ogóle się nie nudzi takie jest moje zdanie. Fakt najlepszą grą MMORPG jest WoW ale na drugim miejscu stawiam Guild Wars 2 za to jaki jest i za do że deweloperzy non stop tą grę poprawiają i dodają coraz to nowy content oraz story quest. Polecam !!!