gram w ta gre 2 lata i nienawidze pvp, robie tylko tam tylko daily jak mi brakuje.
Jeden tryb, który w dodatku jest nudny jak flaki z olejem.
Czy warto kupić Guild Wars 2 - dyskusja ogólna
Ja za to uwielbiam PvP w GW2, ponad 3k meczy rozegranych, rank 80.
PvP można docenić jedynie w zorganizowanej grupie/gildii sPvP.
Za to nie trawię WvW ani trochę, po graniu godziniy na borderze zasypiam przed ekranem może nowe Desert Borderlands to zmieni, może.
Ja za to uwielbiam PvP w GW2, ponad 3k meczy rozegranych, rank 80. PvP można docenić jedynie w zorganizowanej grupie/gildii sPvP. Za to nie trawię WvW ani trochę, po grania godzinie na borderze zasypiam przed ekranem może nowe Desert Borderlands to zmieni, może.
Mam dokładnie takie samo podejście do PvP i WvW.
gram w ta gre 2 lata i nienawidze pvp, robie tylko tam tylko daily jak mi brakuje.Jeden tryb, który w dodatku jest nudny jak flaki z olejem.
Ja w sumie gdyby nie PvP tej gry i RolePlay oraz gildia, to nie miałbym tu czego tak naprawdę szukać
A jeśli dla kogoś taki tryb:
https://youtu.be/FIkJmb7PeyM?t=24m43s
https://www.youtube.com/watch?v=gj93GiPC5bw&feature=youtu.be&t=1h28m5s
jest nudny, to cóż... pozostaje tylko współczuć O.O
Edit:
Znając życie takie rzeczy piszą osoby, które posiedziały chwilę na hotjoinach i to jest ich całe doświadczenie z PvP w GW2... I wtedy faktycznie mają rację - te mecze są nudne i bezsensowne. Zdajcie sobie jednak sprawę z faktu, że one istnieją TYLKO PO TO by się nauczyć podstaw PvP... Albo postawić sobie tam serwer 1v1, 2v2 itp. A potem się idzie na rankedy/unrankedy i tam się zaczyna gra. Jak sprawdzam na wszystkie moje rozegrane mecze PvP, to w zasadzie znaczna ich większość to właśnie turnieje, z hotjoinami pożegnałem się bardzo prędko po premierze. Wracam tam jedynie po to, by poćwiczyć nową klasę, bądź chcę pograć 1v1/2v2.
Tak właśnie celebruje się prima aprilis w GW2:
Ktoś widocznie ma dobry dzień w biurze. Sprawdźcie sami!
U Cb postać jest kolorowa, ja mam wszystko w kolorze żółtym
Post Processing trzeba wyłączyć, mnie osobiście to latanie irytuję dlatego dzisiaj sobie granie odpuszczę ;3
A myślałem, że wielkie głowy były irytujące. :-D
Mnie to śmieszy ten ból d*py na forum GW2, ze względu na to, że ostatnio się ten samolot rozbił, a ArenaNet taki prank wymyśliła z samolotami i że to nie na miejscu . Nikt nie myśli o tym, że ISIS dziennie ucina głowy ludziom, a jednak nikomu nie przeszkadza jak napierdniczają mieczem w innych graczy
Witam mam super nobowskie pytanie bo jestem zielony czy Necromancer moze walic mele? bo widzialem gdzies na obrazkach Kose to jest jakiś staff? czy weapon skin? nekro to typowy nuker trzymający się na dystans?
ps.dopiero przymierzam sie do kupna GW2
Nekro jest zarówno postacią melee jak i range, kosa którą widziałeś to najprawdopodobniej skill ze staffa. W czasie walki necro ma animacje skilla która zmienia staffa w kose, ogólnie są skiny kosy ale to już sprawa end game'u.
Witam dzieki wielkie za odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie(dopiero raczkuje w GW2) czy istnieje jakis bulid nekro opierajacy sie na summonowaniu? mozna przywolac wiecej niz jednego summona?
Chopaki, jak się wchodzi na spvp? xD
W lewym górnym rogu masz ikonkę tarczy, klikasz ją i potem Enter pvp lobby i tam już raczej sobie poradzisz. Albo możesz od razu wybrać żeby Ci szukało ranked, albo custom game'a
W lewym górnym rogu masz ikonkę tarczy, klikasz ją i potem Enter pvp lobby i tam już raczej sobie poradzisz. Albo możesz od razu wybrać żeby Ci szukało ranked, albo custom game'a
Nie mam 80, chciałem się pobawić na spvp bo tam podobno od razu dostaję gear itd.
No tak, tam dostajesz od razu 80lvl, cały gear, runy i wszystkie skille, traity i elitki odblokowane. Tylko postać nie zmienia wyglądu, ale zadajesz taki sam dmg jak osoba z 80lvl'em i legendary/ascended eq
GW2 znów tańsze od jutra do 13 kwietnia
http://www.tentonhammer.com/news/guild-wars-2/stronghold-24-hour-public-beta-save-75-guild-wars-2
GW2 znów tańsze od jutra do 13 kwietnia http://www.tentonhammer.com/news/guild-wars-2/stronghold-24-hour-public-beta-save-75-guild-wars-2
A to na glownej stronie gw2 bedzie ta promocja?
tak, guildwars2.com
Dzięki
Czuje kolejną fale nowych graczy do gw2. I bardzo dobrze.