Wbrew większowści opinii, gra jest świetna mimo słabszego endgame. Na pewno nie twierdze że wydanie na nią kasy było głupotą. Świetnie się gra, jest mnóstwo pierduł które umilaja gre. WvWvW świetne! Polecam
Czy warto kupić Guild Wars 2 - dyskusja ogólna
Gdzie teraz najtaniej da się kupić tą grę?
@maden, na allegro key-a dorwiesz już za 120-130 zł.
polecam keye.pl z allegro różnie bywa.
Ok, dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanko, wiecie może do którego będzie trwał ten świąteczny event?
do 3 stycznia.
Swoją drogą, czy ktoś mocno ogarniający i grający na serwerze Blacktide jest chętny na zrobienie Arah P4? Ostatnio próbowałem to zrobić, ale po 2 godzinach team dał sobie spokój, a to jedyny way, jaki mi brakuje.
Jeżeli potrzeba wam Guardiana to możesz pisać, z Arahem dużego doświadczenia nie mam prócz P3, którego farmimy ale jednak po 500 godzinach na jednej postaci wydaje mi się, że opanowałem ją w dużym stopniu ew. jak będzie brakować to ktoś od nas pomoże.
Na razie staram się złożyć jakiś w miarę konkretny team. W gildii nie chcą o tym wayu słyszeć, w sumie im się nie dziwię.
Warto kupić, może przegrałem dopiero 98 h w tym połowę na pvp w 50 dni ( sprawdza się to poprzez polecenie /age ) ale Wcześniej grałem tylko w LOL i C9 Tibia inne gry mi nie przypadały do gustu, bo byłem za bardzo wymagający.
A jest ktoś kto gra od premier albo ma min. 700 h w grze? Bo nie wiem czy kupić gw2 ,czy MOPA ;/
A ja polecam wydać te 150zł na MS Access Biblia, poświęcić te 100 godzin na pracę w w.w. programie i zarabianie kasy z tworzenia baz danych
Dla rozrywki natomiast, polecam TSW, o niebo tańsze i lepsze.
A jest ktoś kto gra od premier albo ma min. 700 h w grze? Bo nie wiem czy kupić gw2 ,czy MOPA ;/
Mam 663h przegrane a nie gram od premiery i ciągle gram i mi się ani trochę nawet tak ciut ciut nie znudziło a gram sporo ^^ Jak znajdziesz fajną gildię to Ci się nie znudzi jeśli Ci się GW2 spodoba ofc Ja od siebie polecam gra ideał (według mnie).
Mi znudziło się po 100 godzinach.. No chyba że ktoś lubi grindować legendarkę albo cieszyć się zdobywaniem jakiś popierdółek
Swoją drogą, czy ktoś mocno ogarniający i grający na serwerze Blacktide jest chętny na zrobienie Arah P4? Ostatnio próbowałem to zrobić, ale po 2 godzinach team dał sobie spokój, a to jedyny way, jaki mi brakuje.
Arah path 4 jest na chwile obecną praktycznie nie możliwy do zrobienia przez zbugowanego przedostatniego bossa ( jest to zgłoszone już od 2 miesięcy ). Bossa owego można ubić jedynie czasem gdy się zbuguje średnio po 2-4h ciągłego bicia.
Bugowanie zbugowanego bossa
jak się nie mylę w styczniowym patchu będzie tego poprawka.
Mam 663h przegrane a nie gram od premiery i ciągle gram i mi się ani trochę nawet tak ciut ciut nie znudziło a gram sporo ^^ Jak znajdziesz fajną gildię to Ci się nie znudzi jeśli Ci się GW2 spodoba ofc Ja od siebie polecam gra ideał (według mnie).
nie grasz od premiery, ale ciągle grasz... ciekawe czy ktoś się domyśli o co Ci chodzi...
Arah path 4 jest na chwile obecną praktycznie nie możliwy do zrobienia przez zbugowanego przedostatniego bossa ( jest to zgłoszone już od 2 miesięcy ). Bossa owego można ubić jedynie czasem gdy się zbuguje średnio po 2-4h ciągłego bicia.Bugowanie zbugowanego bossa
Nie wiem, o jakim bugu mówisz, jednak jest to nieważne, 2 dni temu zrobiłem i mam Dungeon Mastera.
W newsie guru nie napisał nic ważnego, więc pozwolę sobie naskrobać najważniejsze rzeczy z ostatniego wpisu na stronie:
-Ulepszenie systemu achivmentów i titli, wprowadzenie nagród za to pierwsze
-Nowe itemy nie będą mocniejsze od istniejących
-Wprowadzenie misji gildiowych, nowych ulepszeń etc.
-System odwiedzania znajomych na innych serwerach (tzw. guesting), podczas którego, nie będzie można iść na WvW danego świata.
-Na WvW zostaną wprowadzone 2 nowe systemy: prestiżu i awansu, dające specjalne skille WvW
-Możliwość oglądania walk PvP (spectate) oraz ulepszony system dobierania rund (zaawansowani z zaawansowanymi, słabi ze słabymi)
-Tabela rankingowa PvP na stronie GW2
-Ulepszenia fraktali (https://www.guildwar...n-improvements/)
-Zmiana oraz ulepszenie istniejących dungów oraz bossów
Chyba to wszystko co ważniejsze.
Aha, i przepraszam za double posta, ale nie chce zakładać nowego tematu.
Ciekawe rzeczy piszesz.. jestem poza GW2 od jakiegoś tygodnia bo z papierów wyjść nie mogę .. ehh ta praca.. jak wejdę do gry będę się na nowo grać uczył ...
zmiany idą bardzo ku lepszemu i cieszę się, że planują ulepszać to co jest zamiast dodawać coś nowego mydląc przy tym oczy ludziom - nie naprawimy głównych problemów macie coś nowego to się zamkniecie - taka dziwna strategia stosowana w wielu produkcjach hehe..