Nie było odzewu? Krótka masz pamięć. Zostawmy już temat wvw.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/38811-czy-warto-kupic-guild-wars-2-dyskusja-ogolna/page-76#entry555611 Do momentu aż nie użyłem go ponownie, nie było odzewu. Więc tak, myślałem, że mam rację. Ale skoro nie - ok.
Dobrze, might, robimy film za film? Nagraj film jak robisz od poczatku do konca solo arah p4 skoro to takie latwe, a ja nagram wtedy jak robie duncana moim rytualista/mnichem z kumplem paragonem/wojem + jakies boty dla odciaganiecia paru mobow . I to film, nie screen - bo mozesz zrobic z ogarnieta druzyna, poczekac az wyjda i wtedy screena dac a nie o to chodzi
Wybacz, nie zauważyłem. Chętnie bym się na to zgodził, ale jest to niewykonywalne - Grenth ma mechanikę, która wykorzystuje 5 graczy.
Hmm, okej, super. A gdzie wiekszy zerg nie wygrywa? Lineage 2 - wiekszy zerg = win, wow - wiekszy zerg = win, praktycznie kazda gra tak ma
Niezaprzeczalny fakt. W L2 jeszcze ten, który ma mniejsze lagi ;]
Brawo. I dochodzimy do setna problemu. Dla ciebie trudny kontent to DŁUUUUGI content. A ja lubię loch przejść w 10 minut a nie w 50 bo trudniej dla mnie jest osiągnąć te 10 minut. Ale spoko. Rozumiem. Tu jestem jakoś w stanie ciebie zrozumieć. Oczekujesz długiego contentu na godziny... ja nie mam tyle czasu. Ja pracuje, mam rodzinę i góra 10-15 godzin na gw2 w tygodniu.
Nie. Większość puzzli wymaga znajomości "tricku". Wystarczy, że otworzysz sobie solucję na internecie i możesz 90% contentu dosłownie zrushować.
Ty zdajesz sobie sprawę, że sam sobie zaprzeczasz w 2-3 krótkich zdaniach. Dałem ci jakiś czas temu listę pernamentnych zmian w GW2 na przestrzeni tych 2-3 lat. Poczytaj np. reddit gdzie założono specjalne instrukcje dla powracających graczy i dla nowych, którzy nie mogą się odnieść po tych zmianach bo tego jest tak dużo.
Zmian! Szafa, minisy, achivy, passywki WvW itp. Content? 8 dungów, kilka fraktali, puzzle, mapa i farmienie skinów oraz achivów.
Odpisałem Ci wtedy, że fakt, gra dostała poprawki - darmowy reset traitów, zmniejszenie ich ilości itd. Ale to nie jest content.
Propsuję niemal w całości to, co napisał Xar, z dwoma zastrzeżeniami:
1. Nie postrzegam tej gry przez pryzmat WoW'a, bo to crap. Patrzę najpierw przez pryzmat tak bardzo uwielbianego przeze mnie prequela. Tak, dla mnie content jest problemem i powtórzę to znowu - dodatek na bank kupię. Na pewno nie na takiej fali hype jak podstawkę, ale kupię. I tak długo, jak będę miał co w nim robić, będę siedział cicho.
2. Nie chcę wymagającego contentu. Chcę, aby zapewniał mi czas. Może być nawet prosty i może być go miało, ale chcę mieć świadomość, że na końcu jest jakiś fajny skin lub minis. Bo od tego jest MMO - zabijania czasu.