DarkBlood Online

Cześć wszystkim. Ja powiem Wam, że też gram, ale mam problem z tym questem na Avatar Box'a, bo nie wiem jak zdobyć ten bilet(ticket) na to pudło dla tego NPC'ka od gildii. Jak by ktoś z Was wiedział to napiszcie tutaj. Tak, BTW to stamina trochę denerwuje, bo trzeba czekać do 16:00 naszego czasu, by zresetowało ją, a co do samej gry to jest dobra.

IS przyjacielu. Poogladaj sobie zawartosc tego magicznego sklepu.

i jak tam, jest ta gildia jakas czy jej nie ma ? :D na tym ts siedzicie co był podany? ja gram hunterem wbiłem 14 lvl i gra mi sie bardzo przyjemnie, super combosy mozna sadzić, knajtem gra mi sie o wiele gorzej, nie lubie postaci co walcza w zwarciu, ale zrobilem sobie czemu nie :D wlasnie wypilem potke z daily Q na stress to zrobie pare dungow pewnie na knajcie jeszcze. :D

@EDIT: juz widze, trzeba miec 20 lvl zeby zrobic guild :D

I 1mln AR. Ale na bank maja juz 20lv+ i dzis wpadnie pare gildii. Ale czy bedzie PL gildia? Niesadze.

Zauwazylem ze nexon celuje w casual graczy i to moze byc strzal w dyche. Wakacje sa wiec mozna pograc z godzine lub 2 a potem na powietrze pobiegac :-].

czemu ma nie byc polskiej gildii :D jak beda ludzie chetni stworzyc to będzie :) milion to niedużo kasy, ja sam mam chyba z 500k na hunterze, pare rzeczy na aukcji sprzedalem zoltych i z questow jest sporo golda i na dungach :D. Czytałem też na różnych forach już to co ktoś wspomniał że po 30 lvlu mało co się odczuwa brak stressu, nie wiem jak to możliwe i czym to jest spowodowane, ale do 30 lvla raczej wytrzymam, bo gra jest bardzo fajna :) ciezko wyjsc z domu i pobiegac jak pada codziennie :D u mnie od kilku dni juz leje. Pewnie od 15 bede dopiero aktywnie gral bo teraz w sumie to ogarniam inne rzeczy a postać mi łowi, więc jak coś nick moj znacie, mozna potem pisac do mnie :D

Wrrr serwery offline ;/

Stoją :P I w dodatku każdy dostał potkę na -100 stressu :P

W sumie o której u nas jest reset stressu? Napisane jest ze 6 AM ale widze, że to ich czasu.

ta, u nas to jest 15 po poludniu.

Czy oprócz łowienia ryb i zlagowanego pvp, jest coś do roboty w tej grze, gdy już wykorzystamy stamine?

z pewnością, ale nie na niskich lvlach, robienie profesji pewnie będzie jakimś zajęciem , ale widzę, że dopiero po 20 lvlu można się w to bawić.

Serwer znowu padł?

ta na godzine znów, bo duża część ludzi nie może się połączyć dalej.

Ma ktoś już gildie?

musi byc 3 osobowe party na 20 lvl i milion kasy, żeby założyć, nie wiem czy jest jakaś grupa ludzi która gra razem tutaj, bo nikt nie podaje żadnego info.

Hm uzylem tego exp boosta i wylaczyli server. Ciekawi czy mi zleci czas czy nie

pvp rzeczywiście jest zlagowane? Jeśli tak to nie ma sensu nawet zaczynać gry ;/

Witam szukam jakiejś ekipy do gry. prosze o zaproszenia na steamie !

nick: fireluz lub GaNcaR | NeO.aK

@Malgoth ja dzisiaj robiłem duel i nie czułem lagów jako takich, raz coś przycięło i to tylko na ułamek sekundy.

Siema pójdzie mi gra na tym sprzęcie:

1GB RAM

Pentium 4 3,2Ghz

Intel GMA 3000 256 mb