DarkBlood Online

Serwer nie odpowiadaa... pewno znów cos poprawiaja

Cały czas jest przerwa techniczna :D Chodzi plotka, że serwery upgrade'ują :P

Może w końcu nie będzie tych lagów podczas duelu

Działa to to czy nie działa?

omg wylogowalem sie i juz sie nie moge zalogowac ;>

Na FB napisali, że jest jakiś update :P

do której bd wyłączone bo chce se pograć

wagon lukniej o ktorej bylo to info o upate... podobno serwer ma ograniczenie 400 ludzi maks i trzeba czekać :> lol

Mi się ta gra średnio podoba, ale mam niski level. Mój nick w grze to : Qesha. W ogóle to ostatnio ktoś zaprosił do gildii "Armored Saints".

A mi ciągle na Steamie wyskakuję "Cannot connect to server", dalej jest ten off/update jest?

dziwne to jest ze o godzinie 17:30 zaczal sie maintenance, na steamie jest napisane ze bedzie trwał HOUR lub HALF HOUR a juz 21:23 i dalej nie da się grać :D no cóż. Trzeba czekać bo dużo stresu mam do wypieprzenia na dungach :D

@EDIT jak ktoś na forum słusznie zauważył, post był edytowany 25 minut temu, czyli jeszcze z pol godziny trzeba będzie poczekać prawdopodobnie, ale wiadomo, mogą i później włączyć, się zobaczy

Jeżeli gra jest warta czekania to mogę czekać kolejne 48 godzin. Ale najpierw chcę ją wypróbować.

Still waiting....

oj warta :), człowiek nawet nie wie kiedy mu się stamina skończyła xD

oj dzisiaj raczej nie pogram lecę śpiączka łapię a w ogóle na ile starcza stamina?? Narka dobranoc

Stamina na oko 2h

dziaaaała, jeśli ktoś jeszcze czeka :D

off jak dla mnie znowu :C pokazali wiadomość na środku o servie off i po chwili dc :)

na fejsie napisali ze 30 minut przerwa szybka techniczna bo ludzie nie dostaja paczek z itemshopu, takze jak za 15 minut nie bedzie on to ideee spaaac, jutro tez jest dzien!

To jutro zakładamy gildie?

Wymagany lvl 20,pt.4osobowe i 1kk Ar

I każdy w pt musi mieć inną klase postaci.

jutro się o tym pogada, jak coś pisać w grze, ide spać, dobranoc!

Masakra...widac ze probuja naprawic blad ale cos im to nie idzie :/ Wszedlem juz po oficjalnym ogloszeniu ze serwer dziala, odpalilem boosta na xp a tu po 30min znowu serwer wylaczyli :(