Darmowe Gry Na Steam

Dziś chciałbym przedstawić wam sposób na zdobycie gier STEAM całkowicie ZA DARMO i LEGALNIE !

A mianowicie istnieje serwis w którym zbieramy punkty za:

-Wykonywanie ofert(Supersonic, Trialpay, Superrewards, Matomy, PaymentWall)

-Wykonywanie osiągnięć w mini grach zamieszczonych na stronie np. Zabij 400 zombie itp.

-Zapraszanie znajomych (20 % ich coinsów)

-Odznaczenia np. Zaproś 100 znajomych.

Zebrane w te sposoby punkty możemy wymieniać na:

-Steamgifty

-Klucze do gier

-Giftcardy np. $$ na Steam, Pkt na Xbox Live, Abonamenty itd.

ORAZ Giveaway który zazwyczaj nie wymaga punktów aby w nim uczestniczyć, a jeżeli wymaga są to śmieszne ilości które można zdobyć w 5 minut.

Gry w giveaway są naprawdę dobre.

Całość jest sprawdzona przezemnie (Dostałem mount and blade warband), te tańsze gry a nawet niektóre gorsze można zdobyć w kilka minut. Np. Shank2 zdobywa się 10 minut, Darkness 2 koło 2 godzin. Po zamówieniu na stronie na grę oczekuje się od 5 minut do kilku godzin.

Jeżeli chcesz podziękować za ujawnienie tego sposobu zarejestruj się z Reflinku, Ty nic nie stracisz

www.tremorgames.com/

ewentualnie bez reflinku.

www.tremorgames.com

dowód

http://scr.hu/4wf/ftgit

ps.najwięcej punktów jest z darmowych ofert ja na nightsky musiałem zrobić tylko 2 w jakieś 3/4minuty dla niedowiarków polecam sprawdzić

ps.po wykonaniu oferty większość zalicza po około 20 minutach

UWAGA gry za które zdobywa sie punkty są zablokowane dla Polski ale były za nie mało punktów opłaca sie głównie robić oferty UWAGA

Kilka słów odemnie, moj temat dwukrotnie lądował w śmietniku za nadużywanie reflinków tym razem dodaje czysty nieklikalny link, aby niebyło wątpliwości iż prowadzi on prosto do strony.

Do każdej osoby która zarejestruje się z mojego reflinka i wyśle mi swój nick na pw, wyślę również mój własny poradnik dotyczący szybkiego zbierania punktów .

warn_ico.png
reflink

~Leman

lol, kolejny temat...

Dobra, napisze raz jeszcze - potwierdzam - wszystko działa, już kilka gierek zarobiłem na tym =)

Yyy ? Lol, to naprawdę działa xD

Nie kasujcie tego tematu, tylko podepnijcie !!

Yyy nie?

Popraw linki, bo wlepie warna. Zwykly ma byc BARDZIEJ widoczny niz ref.

jak nabija się punkty ;/

poprawione

jak nabija się punkty ;/

logowanie, poleceni, fimiki i wypelnianie ankiet. ja mam 1k z groszami i czekam na jakas fajna gierke niktore sa w dobrej cenie a niektore przesada w polsce za 5 zl mozesz kupic :P a tam cena 20$

@up jest tam aktualna cena z steama podana.

Mi to n ie działa

Chcę w to zagrać i wyskakuję mi to:

Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by completing offers , watching videos or completing tasks

Klikam w wszystko i pkt nie mogę zdobyć ;/

Gry nie działają nie wiadomo czemu ale jeśli byś dokładnie przeczytał co piszę dalej to byś umiał zdobyć punkty.

@up jakbyś przeczytał cały wątek byś wiedział że gry są zablokowane dla Polski, kliknij completing offers i rób oferty!

@edikiu dziwne jest to, że na tej stronce mam jednego znajomego który może grać w gry i robić achievementy chociaż jest z Polski i przy rejestracji ustawił Polskę .

Jak tutaj szybko zarobic? Bo zagralem w 2 gry przeszedlem je i nie dostalem Tremor Coinsow. Co mam zrobic? I jak wbijac lvl?

@2xup (bemeq) jest to faktycznie dziwne jeśli dowiedziałbyś sie jak tak zrobić, i podzieliłbyś sie tym z nami bylibyśmy ci wdzięczni.

@up (lisu006) skoro możesz grać w gry pewnie niejesteś z Polski ja polecam ci kliknij Get coins masz w takiej jakby czerwonej ramce i wypełniaj oferty (jeśli mieszkasz za granicą masz pewnie dużo bardziej punktowane oferty) i rób oferty tylko z działu free (darmowe)

http://scr.hu/4wf/ls7rb

Radzę założyć osobnego maila do przychodzącego spamu. Radzę uważać z ofertami związanymi z podawaniem numeru telefonu, bo zazwyczaj pobierają kasę z komórki.

Jak tutaj szybko zarobic? Bo zagralem w 2 gry przeszedlem je i nie dostalem Tremor Coinsow. Co mam zrobic? I jak wbijac lvl?

Punkty są za achievmenty (chyba tak się to piszę) które można zdobyć w grach.

@up tak masz racje w obydwu przypadkach, jednak kasę pobierają tylko w ofertach których numer telefonu trzeba potwierdzić pinem który przychodzi smsem, a z emailem to faktycznie trochu spamu jest :)

@edikiu ten gościu sam nie wie jak to zrobił więc chyba się nie dowiemy

Poczytajcie sobie polską sekcje na forum tremor games to się dowiecie. Gry zostały zablokowane dla Polski ponieważ większość oszukiwała na multi kontach. Większość z osób, która ma możliwość grania w te flash'ówki ma stare konto (sprzed założenia blokady).

Z tego co wiem to przy zakładaniu konta trzeba zmienić proxy i można grać :D