Darmowe Gry Na Steam

@up i można wyłapać bana, niema co z ofert jest dużo więcej punktów!

Kupiłem już gre ! Jak mam ją odebrać?

Kupiłem już gre ! Jak mam ją odebrać?

w max 24h dostaniesz kod (zakładka items) który trzeba aktywować na steamie / desurze

Dlaczego mi nie zalicza ofert? Zrobiłem już ze dwadzieścia i wciąż nic.

Edit. Punkty są, lecz jak się robi więcej to trzeba długo czekać.

@up oni to jakoś sprawdzają te oferty dodaje je czasem odrazu czasem po godzinie jak coś to pisz do supporty ( ale nie tremory tylko np. sponsor pay itd musisz im wysłać screena np z potwierdzeniem na emaila)

Czyli jak w zakladce Item pisze "Awaiting TremorGames approval. If this is a Steam Game, make sure you have filled up your Steam email in your profile" to potem zmieni sie to w key ?

Heh, kiedy założyłem o tym temat to nie było takiego zainteresowania :P

@up

Tak, dostaniesz też wiadomość z keyem.

Nie no, sposób działa. Ale jeśli mam być szczery trafić na działajace oferty to cud. Tak mam jedną grę z tego.

Z tego co wiem to przy zakładaniu konta trzeba zmienić proxy i można grać

Sam jestem ciekaw bo ogólnie niezła inicjatywa z tym jest.

@up screenshu i robisz ssy wszystkiego,jak bd robił screeny i wysyłał im to za wszystkie ci dadzą punkty.

ps.wystarczy ss np aktywacji na email lub podziekowania za rejestracje

Z tego co wiem to przy zakładaniu konta trzeba zmienić proxy i można grać

Nie radzę. Administracja może wtedy zbanować to konto, a gdyby znów ludzie zaczeli kombinować to może zablokowali by rejestrację.

@up racja! Oni mają sposób na wykrywanie tego ja raz chciałem tak właśnie spróbować to było napisane coś że używam proxy coś tam coś tam ban coś tam coś tam :) tak więc niepolecam i jak już po raz setny napisze gry dają mało punków róbcie oferty :)

Ok, działa już moje konto dostało 2 gierki ;-)

xddd nie wieże to działa :D

na co zbieracie punkty? ja na left 4 dead 2

Ja na Saints Row 2. Miałem tyle już dawno, jednak nie było jeszcze go w sklepie, więc kupiłem kilka gier do wymiany, której nieukończyłem.

@up to w sumie tylko 2 tysiaki, ale pewnie bd musiał czekać na jakąś promocje na steamie wtedy kupują zapasy :) tak jak była ostatnio ta promocja na left 4 dead 2 to patrzyłem potem na tremor i zobaczyłem że z 10 dokupili

Dziwne są te ankiety... Trzeba podawać numer komórkowy, albo adres zamieszkania w ogóle zrobiłem już chyba z 3 oferty i mam tylko 21 pkt...

@up naprawde ludzie czytajcie posty pod wątkami temat był już poruszany, po pierwsze trzeba czekać na zaakceptowanie ankiety! po drugie jak po kilku godzinach niedostaniesz coinsów to wysyłasz im screena np z aktywacji na emailu! Po trzecie jeśli już podajecie fejkowe dane to jakieś w miare realne a nie imie: dgdrgdfgd nazwisko: gdghdgr !

Czy do robienia ofert SMS używacie drugiej karty sim?

Czy do robienia ofert SMS używacie drugiej karty sim?

W większości przypadków punkty za te oferty są przyznawane dopiero po ściągnięciu hajsu z karty.