@up i można wyłapać bana, niema co z ofert jest dużo więcej punktów!
Darmowe Gry Na Steam
Kupiłem już gre ! Jak mam ją odebrać?
Kupiłem już gre ! Jak mam ją odebrać?
w max 24h dostaniesz kod (zakładka items) który trzeba aktywować na steamie / desurze
Dlaczego mi nie zalicza ofert? Zrobiłem już ze dwadzieścia i wciąż nic.
Edit. Punkty są, lecz jak się robi więcej to trzeba długo czekać.
@up oni to jakoś sprawdzają te oferty dodaje je czasem odrazu czasem po godzinie jak coś to pisz do supporty ( ale nie tremory tylko np. sponsor pay itd musisz im wysłać screena np z potwierdzeniem na emaila)
Czyli jak w zakladce Item pisze "Awaiting TremorGames approval. If this is a Steam Game, make sure you have filled up your Steam email in your profile" to potem zmieni sie to w key ?
Heh, kiedy założyłem o tym temat to nie było takiego zainteresowania
@up
Tak, dostaniesz też wiadomość z keyem.
Nie no, sposób działa. Ale jeśli mam być szczery trafić na działajace oferty to cud. Tak mam jedną grę z tego.
Z tego co wiem to przy zakładaniu konta trzeba zmienić proxy i można grać
Sam jestem ciekaw bo ogólnie niezła inicjatywa z tym jest.
@up screenshu i robisz ssy wszystkiego,jak bd robił screeny i wysyłał im to za wszystkie ci dadzą punkty.
ps.wystarczy ss np aktywacji na email lub podziekowania za rejestracje
Z tego co wiem to przy zakładaniu konta trzeba zmienić proxy i można grać
Nie radzę. Administracja może wtedy zbanować to konto, a gdyby znów ludzie zaczeli kombinować to może zablokowali by rejestrację.
@up racja! Oni mają sposób na wykrywanie tego ja raz chciałem tak właśnie spróbować to było napisane coś że używam proxy coś tam coś tam ban coś tam coś tam tak więc niepolecam i jak już po raz setny napisze gry dają mało punków róbcie oferty
Ok, działa już moje konto dostało 2 gierki ;-)
xddd nie wieże to działa
na co zbieracie punkty? ja na left 4 dead 2
Ja na Saints Row 2. Miałem tyle już dawno, jednak nie było jeszcze go w sklepie, więc kupiłem kilka gier do wymiany, której nieukończyłem.
@up to w sumie tylko 2 tysiaki, ale pewnie bd musiał czekać na jakąś promocje na steamie wtedy kupują zapasy tak jak była ostatnio ta promocja na left 4 dead 2 to patrzyłem potem na tremor i zobaczyłem że z 10 dokupili
Dziwne są te ankiety... Trzeba podawać numer komórkowy, albo adres zamieszkania w ogóle zrobiłem już chyba z 3 oferty i mam tylko 21 pkt...
@up naprawde ludzie czytajcie posty pod wątkami temat był już poruszany, po pierwsze trzeba czekać na zaakceptowanie ankiety! po drugie jak po kilku godzinach niedostaniesz coinsów to wysyłasz im screena np z aktywacji na emailu! Po trzecie jeśli już podajecie fejkowe dane to jakieś w miare realne a nie imie: dgdrgdfgd nazwisko: gdghdgr !
Czy do robienia ofert SMS używacie drugiej karty sim?
Czy do robienia ofert SMS używacie drugiej karty sim?
W większości przypadków punkty za te oferty są przyznawane dopiero po ściągnięciu hajsu z karty.