@up to jak przeczytałeś wszystko to rozumiem że ten cały temat, i poszczegulne na Polskim forum tremor też i znasz zasade zdobywania coinsów przez oferty telefoniczne (pusty starter) ? Naprawde gdybyś przeczytał ten temat wiedziałbyś jak szybko zdobyć coinsy bez ponoszenia kosztów!
Darmowe Gry Na Steam
Jeśli kogoś dalej interesuje ten sposób na darmowe gierki, to jest możliwość kupienia na androida za 1200 coinsów (chyba) 4 gierek z bundla . Paredziesiąt minut temu wypuszczono nowego bundla z gierkami na androida.
https://www.change.org/petitions/tremorgames-administator-please-unlock-region-lock-for-playing-flash-games-on-tremorgames-com Petycja o odblokowanie gier.
Dzis ladne oferty 2 byly 1k pkt zlapalem ^^ Szkada ze zalapalerm sie na ostatnie 4 miejsca tak tutaj bym dal info ze sa dobre oferty. Btw dozwolone jest uzywanie 2 netow do zarabiania pkt czy jest to zabronione banem ?
@bump
@bump
@bump
Wzywam moda o zamkniecie tematu
boosky z każdego bumpa wpada kilka refów! Mmorpg.org.pl jest to naprawdę duży serwis który stale zdobywa nowych odwiedzających, którym ułatwiam znalezienie tego tematu, więc proszę się uspokoić i jeśli ci to przeszkadza nie wchodzić tu więcej! Poza tym bumpy są tak jak w regulaminie co 3 dni.
@bump
UWAGA wielke giweawaye na tremorach co 4h dają po 30+ gier wpisowe po 0/50 coins gry takie jak borderland 2, tomb raider, payday2 i saint row 4!
Byłem chyba w każdym za 0 i kilka za 5, 2, 1 i w każdym nic nie wygrałem. Teraz modlę się o to by zgarnąć The Wolf Among Us z 900 osobami.
@edit:
No i c**j, oczywiście przegrałem.
Nie nie nie nie nie.... Wydałem już jakieś 600 coinsów, zapisałem się w przeszło 50 givewayach i co? I nic! Raz widziałem jako wygranego Ciebie, edikiu czyli mogę założyć, że jakieś szanse na to istnieją... Szkoda tylko, że ja się w nich nie łapię.
Zeby na tej stronie cos zagrac to trzeba zmienic ip?
Nie zmieniaj IP bo jest ban za to, tzn. proxy. Co do giveaway'a The Wolf Among Us to on po prostu zniknął...
@edit:
Wrócił, jednak.
f*ck this shit, żeby na 60+ giveway'ów nie wygrać w żadnym. Już wolałbym by ich nie było, nie straciłbym 700coinsów tak czy inaczej gratuluję wygranym
Najgorsze było to, że były osoby co po 5 giveaway'i wygrali. :|
cóż ja wydałem na to około 1000/1500 coinsów i wygrałem grę za 400 ale cóż pamiętajcie że w givewayach każdy ma takie same szanse!
@bump
@bump