Darmowe Gry Na Steam

@bump

@bump

Same bumpy... Można już chyba ten temat zamknąć. Każdy kto chciał się o tym dowiedzieć to już raczej wie.

@up raczej nie z każdym bumpem zwiększa sie ilość wyświetleń o jakieś 100, a poza tym robię to co 3 dni czyli tak jak jest napisane w regulaminie.

Działa nadal ten sposób?

Tak, jak najbardziej!

A podobno banują osoby z Polski.Czy to prawda?

nie, jeśli nie używasz proxy, nie robisz multikont z refa, ani nie oszukujesz w żaden inny sposób!

A i mam mały problem wypełniłem już z 4 ankiety i ani 1 Tremor Coinsa.

Edit: Ok doszło :)

@bump

@bump

Te bumpy naprawdę są zbędne

owszem wyświetlenia się nabijają ale to głownie przez te osoby które już ten temat odwiedziły ja już wbiłem tutaj z 20 raz myśląc że jest coś nowego a tu bump :/

@bump

U mnie jest napisane , że gry nie są dostępne w moim rejonie . Czyli zarabianie przez gry nie jest możliwe?

Dokładnie... wchodzę tutaj nie 1 raz i patrze ...

"@bump"

Zawsze wchodzę z ciekawości i licząc na jakąś ciekawego posta, ale temat już się "przejadł" i nic nowego tutaj nie zobaczę, każdy jak by chciał pomocy, to by przeszukał 10 stron i by znalazł odpowiedź na swoje pytanie.

@UP Jest możliwe, tylko dla Polski jest zablokowane, tylko reklamy albo ktoś mieszkający w innym kraju, mi miły forumowicz zrobił takie konto i jestem mu bardzo wdzięczny bo mogę grać i dostawać za tu punkty ;3. Coś tam kiedyś się stało z "nami", jak mówię przeczytaj temat, i się dowiesz, takie pytanie już padło.

MrCreed.

Czytanie ze zrozumieniem. Gry są zablokowane dla Polski.

@HawKeXye ale jakby ktoś zrobił mi konto z zagranicy to może zrobić na mojego emaila tak?

Tak i również ze zmiennym IP. Podrzucę ci link do tematu w którym taki właśnie "Pan" robił takie rzeczy.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50844-tremor-games-pomagam-zalozyc-odblokowane-konta/#entry358537

Pozdrawiam.

ehh czy naprawde chcecie ryzykować banem po uzyskaniu pułapu punktów do danej gry? wiecie że najprawdopodobniej dlatego gry nie są wysyłane automatycznie, ponieważ sprawdzają skąd są ktoś ma owe coinsy? Jeżeli chcecie to ryzykujcie ale trzeba się zastanowić czy warto, gdy jedna dobra zareklamowana oferta telefoniczna jest za około 1000 coins!

taa a potem na rachunek tel 100zl przychodzi. A wszystkie regulaminy czytalem i nie bralem tych co kase biore z tel i tak zabrali..