Gdzie wysłać potwierdzenie i co w tym potwierdzeniu ma być
Darmowe Gry Na Steam
A przy tych ankietach trzeba podawać prawdziwy email?Np. stwożyć taki email służący tylko dla tych ankiet?
@up można założyć nowy email i tam to wszystko rejestrować
@2up w potwierdzeniu ma być tylko screen np z wiadomością na email (cos w stylu potwierdzenie rejestracji) np jeśli robisz oferte z sponsorpay bd miał tam gdzieś support czy coś takiego wyświetlą ci sie wszystkie oferty które robiłeś i obok tych za które niedostałeś punktów bd miał przycisk klikniesz i już wszystko bd wiedział.
UWAGA widzę że wiele osób zarejestrowanych z mojego refa zakupiło już swoje upatrzone gry, proszę was wklejanie dowodów wypłacalności serwisu i wpisywaniu waszej opini o nim UWAGA
używacie też tego programu?
UWAGA widzę że wiele osób zarejestrowanych z mojego refa zakupiło już swoje upatrzone gry, proszę was wklejanie dowodów wypłacalności serwisu i wpisywaniu waszej opini o nim UWAGA
Hej gdzieś przeczytałem że zablokowano rejestracje dla Polski mógłby to ktoś sprawdzić?
A przy tych ankietach trzeba podawać prawdziwy email?Np. stwożyć taki email służący tylko dla tych ankiet?
Jeśli nie trzeba potwierdzać emailu, to go zmyślam.
@up
Jeśli znowu zablokowali rejestrację, to pewnie z odblokowania gier nici
http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=532 Z ostatniego postu wywnioskować można, że rejestracja jest zablokowana.
@up czyli to prawda, zablokowali rejestracje dla Polski możecie cały czas kombinować coś z proxy lub prosić zagranicznych znajomych o założenie wam konta, ponieważ oferty dalej działają dla Polski i osoby które miały konta cały czas je posiadają i mogą kupować gry.Ale dla osób które niechcą sie w to bawić mam jeszcze alternatywe MyPay zapraszam do wątku.
Obecnie przebywam w Niemczech, przez co mam odblokowaną rejestrację. Z chęcią mogę zakładać konta za niewielką sumę przelewów na paypal , bądź PSC. (może to być np. 50groszy (0.12 euro)
Zainteresowanych zapraszam na PW.
@Taka niewielka darowizna, a gry możecie mieć o wiele droższe, myślę, że się opłaca.
@up hahahaha czy to nie ty w moim wątku o mypay napisałeś niedajcie sobie zarabiać na sobie? hahaha
Mnie się udało jakoś zarejestrować na tej stronce... Posiedzimy, zobaczymy Mam nadzieję, że działa ^^
@up czyli to prawda, zablokowali rejestracje dla Polski możecie cały czas kombinować coś z proxy lub prosić zagranicznych znajomych o założenie wam konta, ponieważ oferty dalej działają dla Polski i osoby które miały konta cały czas je posiadają i mogą kupować gry.Ale dla osób które niechcą sie w to bawić mam jeszcze alternatywe MyPay http://mmorpg.org.pl...-na-gry-mmorpg/ zapraszam do wątku.
Hmmm... Zapytałem tego gościa co pytał się na forum TG czy rejestracja Polski została zablokowana. Odpisał "Nie niestety nie".
Może i serwis kupuje Wam gry, ale z fejkowych kart kredytowych.
Konta jak i gry są blokowane.
RememberMe ale przyznaj że nawet tego nie sprawdzałeś
@2up na szczęscie to nieprawda, gry są kupowane za prawdziwe pieniądze i nie będą banowane serwis działa już od jakiś 3 lat! I niebyło o nim negatywnych opinii
Niestety polska ma zablokowaną możliwość grania w gierki w celu zebrania punktów, ale podobno czasami serwis potrafi dowalić taką promocje, że omg. Czytałem, że za 75 coinsów facet kupił tomb raider...
@up może chodzi ci o giveaway które czasem są darmowe a można wygrać naprawde spoko gry
Jak Wy zarabiacie punkty ?
Bo ja muszę poprzez granie, bo w ankietach po podaniu e-maila mam komunikat, że w akurat tej chwili nie mają żadnych dla mnie.
Filmów też nie mogę, bo ich nie ma.