Darmowe Gry Na Steam

@up moze akurat na taką oferte trafiłeś próbuj innych!

Czy można dwa razy wałkować jedną ofertę? Mam w kolejce chyba z 20 lecz niestety nie robiłem ss'ów, a póki co są niezaliczone od wczoraj i nie zapowiada się na to. W tym momencie w sumie brakuje mi ofert, a mam tylko 136pkt :D

@up wyczyść ciasteczka i ewentualnie zmień dane, a jeśli masz zmienne ip to jesteś w raju!

jest jakiś fajny sposób na łatwe punkty ?

Ta, podobno jest coś takie coś jak Free Trial. Nie wiem o co w tym chodzi. Google it. ;)

Uwaga dziś w nocy jadę na wakacje jak ktoś chce poradnik to niech się śpieszy bo następne bd wysyłał dopiero za 10 dni!

@up

To prawda, że im więcej masz przyjaciół tym więcej Ci punktów leci?

ty ja ci podałem na pw nick i nie dostałem poradnika

Rumcajs, prawda.

Nick na serwisie to : Xuream

Dodawać do friendsów, hajs się musi zgadzać

3@up dziejms przeszukałem wiadomości wysłane do mnie i nieznalazłem od ciebie wyślij jeszcze raz, a co do friendsów to jak sie ich tam chyba trochu nazbiera to dostaje się jakieś coisny ale to małe ilości.

Ok dodałem

Xuream

Dodawajcie mnie

firma02

znowu wysyłam poradniki!

dostałem właśnie napoleonic wars, a wy co kupujecie?

osobom którym niedziałają oferty lub chcą zarabiać więcej coinsów polecam wątek http://www.tremorgam...id=1241&page=12

Więc tak z grubsza opiszę moje doświadczenia, dwutygodniowe zresztą.

Wcale prawdą nie jest, że opłaca się robić darmowe oferty, ba, wręcz odradzam. Z mojej strony. Inwestujesz w starter 5zł z jakiejkolwiek sieci, nabijasz "płatne" oferty, potwierdzasz je PINem, który dostajesz smsem, następnie wysyłasz ss'y do supportu, że ofertę wypełniłeś i cieszysz się coinsami. I wcale nie wydajesz ani złotówki ponieważ nie potrącą Ci hajsu z konta na którym i tak przecież nic nie masz. Ot, prosta filozofia. Ogółem stronę polecam :)

@down

Masz rację, nie pomyślałem o tym. Przepłaciłem 5zł.. Cóż, zarobiłem wg. steama jakieś 70$ więc nie jest źle ;)

Jest teraz niezła oferta, 4 gry w bundlu za 995 coinsów, polecam!

@up starter za 5 zł? TOŻ TO ZDZIERSTWO :) można za darmo zamawiać z heyah i playa ZA DARMO wysyłają ci na podany adres!

Wiecie może jak ominąć i grać te gry ?

Ponieważ zrobiłem większość ofert za darmo, w reszcie coś nie działa albo płatne itd.

Kupiłem Magicke + Vietnam dostałem i działa tak więc polecam !

Saints Row: The Third - The Full Package Steam Gift Giveaway SZYBKO SZYBKO GIVEAWAYS NA 140 OSÓB TYLKO ZA 45 COINS!!

No tak, ale trzeba mieć te głupie 2k pointsów, żeby wziąć udział w giveway'u...