Darmowe Gry Na Steam

@up Wysyłaj im potwierdzenia

Właśnie w tym problem, że wysłałem...

Właśnie w tym problem, że wysłałem...
@up Wysyłaj im potwierdzenia

PW.

Jeżeli chodzi o gry darmowe na steam, to ludzie, nie instalujcie nawet tego Driftopia. Od NFS worlda nie różni się na tyle aby ktoś chciał przejść na inną darmową ścigankę. Już w obecnej fazie testów chcą wygarnąć kasę na "kiepskich zasadach gry" (chodzi np. o te naprawy), plus fizyka nie powala. Lepiej wydać te parędziesiąt zeta, albo i trochę więcej i dostać coś porządnego przez neta, niżeli "to coś" :| imo

@up kolego niewiem o co ci chodzi ale myślę że niezrozumiałeś na czym strona polega, można tam dostać gry za które musiałbyś zapłacić a nie free to play

SponsorPay zaliczył mi już albo dopiero 3 z 4 ofert jakie wykonałem, od SuperRewards punktów nie dostanę, bo chcą bym im wysłał zawartość emailu potwierdzającego, że wykonałem ofertę... Tylko pytanie skąd mam ten email wziąć..?

@up

No właśnie to jest cała magia takich stronek - trzeba wywalczyć swoje ^^.

@up,

Nie jestem nawet pewny czy czytają co ja napisałem, bo napisałem niby, że e-mail'a nie dostałem, a oni nadal mnie ciskają bym dał im ten email...

na email który podałeś przy rejestracji powinno ci dojść coś w stylu "dziękujemy za rejestracje", przy okazji http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=3686 zobaczcie jest tu spis działających ofert bez reklamacji

Za 395 punktów można zakupić paczkę gier na steam, a dokładniej : Metro 2033, Risen oraz Sacred Citadel ^^.

moje kwity sprawdzają już od 8 dni -_- zaczynam się wkurzać.

2xUP metro 2033 dawali kiedyś za darmo :) ale dla osób które sie niezałapały jest to świetna oferta :) 400 coins to nie tak dużo

Ja polecam znalezienie w ankietach gier typu grepolis i plemiona. Na 100% dostaniecie punkty (koło 100 punktów). ( http://www.tremorgames.com/?ref=90713 jak ktoś chce wspomóc :) )

@up kolego z tym reflinkiem to se możesz a co do grepolis i plemion o ile pamiętam grepolis musiałem reklamować ale dostałem z tego z 400 coinsów a plemiona się długo nabija

Cześć. Czy wysyłasz poradnik osobom które nie założyły konta z refa? Moje konto jest starsze od tematu :)

@up tylko w tym wypadku

Hej przebywam cholowi za granica i mogę zakładać konta jak ktoś by chciał.

Priv z mailem i nazw konta.

Dziala i jest swietnie, tylko wyprzedali fajny dodatek do magicki :<. i trzeba sie zadowolic vietnamem xd>

@edikuO ile się nie mylę, to rejestrowałem się z Twojego linka i prosiłbym o ten poradnik, który dajesz :). Mój nick to: Arsei

Jeżeli się pomyliłem i nie rejestrowałem z tego ref'a, to sorry :).

PS. Masz pełną skrzynkę i nie mogłem Ci wysłać PW.

edikiu chciałem napisać Ci PW ale nie możesz otrzymywać wiadomości mój nick Chabiorek na Tremorze i na MyPay wyślij mi poradniki

Na PW się nie da, więc napiszę tutaj.

Nick: pepiv2

Oczywiście zarejestrowany z refa ;)

Ja również poprosiłbym o ten poradnik.

Rejestrowany z rafa, nick taki jak tutaj.

Z góry dzięki. ;)