Darmowe Gry Na Steam

@up kolego niewiem o co ci chodzi ale myślę że niezrozumiałeś na czym strona polega, można tam dostać gry za które musiałbyś zapłacić a nie free to play

Nie inaczej, a autor wątku odzywa się w sprawie, która dotyczy sensownego nazywania tematów. Polecam precyzować ich nazwy na przyszłość, bo, np. tak jak brzmi ten teraz, można wywnioskować, że chodzi o "darmówki" dostępne na platformie Steam. To jest po prostu zbyt ogólne, a pisząc jeszcze o czymś konkretnym (jako główny nurt tematu)... nie mogłem już tego zingorować.

Nie oczekuję kolejnego spamu odpowiedzi na ten post, a chcę tylko zwrócić uwagę na modę nazywania tematów byle jak, aby tylko postawić topic i niech się użytkownicy zlatują i doczytują o co konkretnie/naprawdę biega- nie każdemu to pasuje.

Trochę wysiłku, a wtedy nam wszystkim będzie wygodniej poruszać się po forum i tematach.

I ja również prosiłbym o ten poradnik.

Opmaniec333

Uwaga podaje wam tu wszystkie działające oferty bez reklamacji (telefoniczne też) co do ofert telefonicznych akceptują też te w których kod pin zostanie wpisany bez pobierania środków ( na pustych kartach sim) usługi subskrypcyjne można potem wyłączyć

Supersonic:

• Odbierz nowego kolorowego iPada i zgarnij Tremor Coins! - 538 Tremor Coins
  • Zdobądź szansę wygrania iPhona 4s i zgarnij Tremor Coins! - 158 Tremor Coins
  • Wygraj bon Tesco i zgarnij Tremor Coins! - 158 Tremor Coins
  • Bridgestone Everywhere, - 42 Tremor Coins (nie wiem czy to nie był filmik, bo tak mam w opisie)
  • Pobierz najlepsze produkty dla twojej komórki i zgarnij Tremor Coins! - 286 Tremor Coins
  • Poznaj wiek Twojego ciała i zgarnij Tremor Coins! - 714 Tremor Coins (pewności nie mam)
  • Odpowiedz na kilka pytań aby otrzymać Tremor Coins! - 188 Tremor Coins
  • Registre-se para ganhar 2 cupons no valor de 4000 zt para receber Tremor Coins! - 45 Tremor Coins
  • Zarejestruj się wstępnie, z darmo na Enroll i zgarnij Tremor Coins! - 12 Tremor Coins
  • Zarejestruj swoja komórkę a otrzymasz Tremor Coins! (z Tesco związane)- 119 Tremor Coins
  • Zarejestruj się teraz by mieć szansę wygrać tableta! - 157 Tremor Coins
  • Wpisz swoje dane i zdobądź Tremor Coins oraz szansę na wygraną! - 117 Tremor Coins

Trialpay:

• Zarajestruj się w my paysafecard!

SponorPay:

• FreeBon - spraw sobie wakacyjny prezent - 80 Tremor Coins
  • Dołącz do Zukie i wygraj tablet - 150 Tremor Coins
  • FashionBon - wygraj bon do H&M lub House - 106 Tremor Coins
  • Strefa Kuszenia - wygraj voucher na kosmetyki - 106 Tremor Coins
  • Moonlite - dołącz, zbieraj punkty i wygraj - 119 Tremor Coins
  • Wygraj ciuchy swoich ulubionych marek - 66 Tremor Coins
  • Wygraj zakupy o wartości 1000 PLN - 134 Tremor Coins
  • Grepolis - gra przeglądarkowa osadzona w starożytności - 366 Tremor Coins
  • Chińskie Ciasteczko - poznaj starożytne mądrości - 523 Tremor Coins
  • Home Broker - nieruchomości | mieszkania - 490 Tremor Coins
  • Którym zwierzęciem jesteś- aplikacja na telefon - 959 Tremor Coins

SuperRewards:

• ilovemobi - 460 Tremor Coins
  • QUBBLE - 150 Tremor Coins
  • Keek Facebook App - 11 Tremor Coins
  • Newest match - 3 game! - 6 Tremor Coins
  • Play poker now! - 55 Tremor Coins
  • New Game! Play Bubble Epic! - 6 Tremor Coins
  • Aldaniti - Apple Products - 66 Tremor Coins

Matomy:

• Apple enquête - 109 Tremor Coins
  • Download Videos - 367 Tremor Coins

TokenAds:

• Twoja Wiadomość Na Bilboardzie!
  • Wygraj Iphone 4S, Macbook Lub IPad2!
  • Wygraj Wymarzone Nagrody!
  • Pobierz VLC Media Player Juz Teraz! (Odradzam :) delta-serach, i inne niechciane rzeczy mogą się zainstalować)
  • Graj W Grepolis Za Darmo!
  • Wygraj kupon na wakacje wart 2000 PLN! - 95 Tremor Coins
  • Angry Birds! - 755 Tremor Coins
  • Wygraj 2500 złotych! - 95 Tremor Coins
  • Wygraj produktu FIRMY Firma Jabłko - 140 Tremor Coins

PaymentWall:

• Download and install GoPlayer for free. - 32 Tremor Coins (Odradzam :) delta-serach, i inne niechciane rzeczy mogą się zainstalować)
  • Enroll is the future of collaborative learning, linking students with tutors around the world. - 24 Tremor Coins
  • Podziel się swoją opinią z Opinion Surveys i uzyskania punktów. - 180 Tremor Coins

AdscendMedia Offer:

• Zrób test milosci! Telefony stawek - 420 Tremor Coins
  • Szansę wygrać Samsung Galaxy S4! Telefony stawek - 420 Tremor Coins
  • Logo Quiz dodatkowe opaty - 400 Tremor Coins
  • Pobierz najlepsze treści. Komórka na zastosowanie - 340 Tremor Coins
  • Pobieranie filmów! Telefony stawek - 400 Tremor Coins
  • Szansę wygrać kupon gaz! Mobile Rates Apply - 112
  • Wygraj iPhone 4S w Twoim ulubionym kolorze! - 140
  • Pobierz dzwonki, gry i wiele wiecej! Telefony stawek - 420 Tremor Coins

źródło: http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=3686

Macie jakieś patenty, żeby móc zapisać się do tych ankiet, aby mnie dotyczyły? I czy często trzeba robić screeny na potwierdzenie?

@up yy co do pierwszego to jeśli dobrze zrozumiałem poprostu wypełnij je swoimi danymi, a co do screenów to przy ofertach telefonicznych zawsze, i polecam program screenshu

A screena jakiego się robi? Maila z aktywacją czy co? I gdzie się to wysyła? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Ale co trzeba zaznaczać, bo w niektórych ankietach napiszą, że to nie dla takiego typu osób i po wyzwaniu...

Są jakieś oferty bez podawania numeru telefonu? Dla mnie to jest problem.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

mod_ico.png
Za multikonto. - Dzz'

@up tak jest wiele takich ofert :)

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

mod_ico.png
Za multikonto. - Dzz'

Screena się robi z potwierdzeniem maila czy co? I gdzie się wysyła tą reklamację?

Brzmi ciekawie...

Działa, zamówiłem 2 pakiety :D

Działa to? Nie wiem, jeszcze zaspamie sobie skrzynkę pocztową tymi badziewiami. Po za tym robienie tych wszystkich ankiet, konkursów itd jest strasznie czasochłonne...

Działa to? Nie wiem, jeszcze zaspamie sobie skrzynkę pocztową tymi badziewiami. Po za tym robienie tych wszystkich ankiet, konkursów itd jest strasznie czasochłonne...

Działa, mogę to obiecać. Co do spamu na skrzynkę ja nic nie dostaję, zawsze możesz zrobić jakiś email na spam.

Działa, mogę to obiecać. Co do spamu na skrzynkę ja nic nie dostaję, zawsze możesz zrobić jakiś email na spam.

No to spróbujemy, założę nowy e-mail w razie czego, zaufam ci. Wezmę te oferty z góry co są "polecane i niby działające" żeby się nie tracić czasu na nie działające reklamy.

Nie zawiedziesz się. Działa na 100% :)

Czy na dostanie punktów trzeba trochę dłużej czekać? Bo nie wiem, może mi w ogóle nie zalicza...

@up

Kurcze, przeczytaj ten temat w całości. Wiele odpowiedzi w nim znajdziesz, a także wiele porad.

Na zaliczenie oferty czasem możesz czekać dzień, czasem natychmiastowo, a czasem nie zaliczy Ci jej wcale. Powtarzam, przeczytaj temat, znajduje się w nim wiele cennych porad. Od siebie dodać mogę tyle, że strona to nie żaden bubel i na pewno działa, tak jak powinna. Polecam, Ewa Wachowicz. :)

Oo widze ,że całkiem całkiem mi działa i jest git :)

Ja zrobiłem wczoraj pare tych ankiet, dostałęm ze 180 punktów, i teraz juz w ogóle nie moge ich robić. Albo mi pisze, ze nia mam ankiet żadnych, albo mi się strona nie wczytuje... Ogarnia ktoś?