Darmowy Mystery Gift od Riot Games

Witam.

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/special-event/celebrating-end-years-snowdown

Przechodząc do sedna: jeżeli zbytnio w 2014 roku nie odwalałeś, nie miałeś restrykcji czatowych, restrykcji rankingowych, bana 14-dniowego czy perma w roku 2014 oraz mamy minimum 5 poziom i nie posiadamy co najmniej 10 skinów to jesteśmy na liście i od Riotu dostaniemy w ciągu paru dni Mystery Gifta.

Miło z ich strony :3 powinienem się załapać :P

Jak zwykle to co najlepsze dostaną tylko na NA ;/ Gdyby nie ping to dawno bym się tam przeniósł.

Jak zwykle to co najlepsze dostaną tylko na NA ;/ Gdyby nie ping to dawno bym się tam przeniósł.

Szach mat.

Miło.. chyba się załapię : d

Na main koncie powyżej 10 skinów, na 2 smurfach EUNE i NA wymagania spełnione, zawsze coś;)

Jest napisane że ma być co najmniej 10 skinów których nie masz, a nie że masz mieć mniej niż 10 skinów, czytanie ze zrozumieniem się kłania :P

Naprawde miło ze strony RITO

A jak ktos prawie wgl nie gral w 2014?

Oj, ja chyba jakiegoś bana czy coś miałem, poczekamy zobaczymy.

Ja pewnie nie dostane za ustawiczne opieprzanie ich supportu o te ich ctrl+c i ctrl+v w każdym tickecie :P. Mimo wszystko bardzo miły gest, mam nadzieję nie spowodowany rosnącym niezadowoleniem z powodu dziur w nowym systemie karania.

Piękny gest, zasługujący na newsa... oh wait, nie na tym portalu, tu trzeba pisać o Tibii.

Anyway! Liczę na to, że dostanę coś miłego. Osobiście uważam, że można byłoby wykorzystać ten temat do wrzucania screenshotów z otwierania tych giftów, kiedy już zostaną rozesłane. :)

bd ciezko 3 bany na miesiac i do tego jeszcze na chat ale no cuz moze sie zalapie ;p

Przez 3 lata nieczęstej gry ani razu bana ani nawet restrykcji, więc raczej się załapię ;p

Aye, swoistego rodzaju unboxing na screenach. Jestem za. Kiedy zaczną rozdawać?

Aye, swoistego rodzaju unboxing na screenach. Jestem za. Kiedy zaczną rozdawać?

Tez mnie to ciekawi, jednak podali tylko ''w ciągu następnych dni'' żadnej konkretnej daty.

Gifty za darmo! Jej!
2,5lata gry i żadnej restrykcji chatu, co najwyżej banik za afkowanie... ;(
Ale i tak pewnię dostanę co najwyżej skórkę za 520 i to jakąś najgorszą... typu master yi zabójca.

Czuje udyra. Potwierdzone info.

Trzymam kciuki, abyś go dostał. :)
Ja szczerzę bardzo bym chciał skina do zeda... lub do lee sina tego pool party.

Miła niespodzianka i w najbliższych dniach odpalanie klienta będzie ekscytujące. Chociaż znając moje szczęście zobaczę jakiegoś skina który jest po prostu recolorem oryginalnego i tyle będzie :D Ale wierzyć zawsze warto, Udyrze chodź do mnie!

Udyr .... z Czarnym Pasem :D

Nie wiem czy się załapie. Dostałem tego IP Boosta, ale miałem kolejkę z niskim priorytetem 5 i 10 min. To ma jakiś wpływ czy tylko takie poważniejsze bany ?