Wplyw ma tylko restrykcja na chat, na rankedy, perm na 14 dni i permban.
Darmowy Mystery Gift od Riot Games
Gifty za darmo! Jej!2,5lata gry i żadnej restrykcji chatu, co najwyżej banik za afkowanie... ;(Ale i tak pewnię dostanę co najwyżej skórkę za 520 i to jakąś najgorszą... typu master yi zabójca.
Nawet taki skin to zawsze coś. Mogli po raz kolejny dać ikonkę, tak jak poprzednim razem (inna sprawa że wtedy nowe ikonki były w miarę świeże).
Wiadomo nie od dzisiaj, że Riot łasy jest na hajsik jak prawie każda firma nastawiona na zysk dlatego nie ma co narzekać. Taki mystery gift fajna rzecz. Znając życie pewnie szansę na jakieś super skiny zmniejszą na okres dystrybucji co by kasa się zgadzała ale mimo wszystko. Małe rzeczy a cieszą.
Cos musimy zrobić aby dostać gifta ?
Przecież masz wszystko opisane w pierwszym poście. Tak trudno przeczytać?
Czekać. Prezenty powinny pojawić się za kilka dni.
Oczywiście zakładając, że byłeś grzecznym chłopcem (nie chcę rozwiewać niczyich marzeń, ale osoba która wypowiedziała się w tym temacie i wspomniała o kilku restrykcjach i banach raczej nie ma na co liczyć).
A jak odebrać taki mystery gift?
Przecież masz wszystko opisane w pierwszym poście. Tak trudno przeczytać?
Chodziło mi o to czy musimy potwierdzić nasz prezent bądź coś Ale n4zArh już wszystko powiedział .
Mam tylko 6 skinów : ( Może za rok ...
EDIT: Aha, to dzięki za info Patrzyłem tylko na post kolegi w tym temacie , nie sprawdzałem oficjalnej strony i źle przeczytałem No wiecie , szukałem tzw. haczyka ^^ To dzięki , powinienem dostać, bo bana w tym roku nie dostałem
Ilość skinów - Chodzi o ilośc skinów których NIE mamy. Jeżeli nie posiadamy więcej niż 10 skinów i spełniamy resztę kryteriów kwalifikujemy się do otrzymania gifta.
O mamo. To nie chodzi o to, że masz mieć conajmniej 10 skinów, czy nie więcej, tylko masz mieć możliwych do odblokowania 10 skinów. Englando perfecto all here widze.
A jak odebrać taki mystery gift?
W momencie kiedy dostajesz gifta nie sposób tego nie zauważyć
O mamo. To nie chodzi o to, że masz mieć conajmniej 10 skinów, czy nie więcej, tylko masz mieć możliwych do odblokowania 10 skinów. Englando perfecto all here widze.
Dokładnie. Chodzi o to, że pozostałych do odblokowania skinów ma być co najmniej 10. Przykładowo jeśli posiadamy wszystkie możliwe do zakupu skiny poza Pulsefire Ezrealem, Spirit Guard Udyrem oraz Lollipoppy - gifta nie otrzymamy. Za to jeśli jedynym naszym skinem jest Unchained Alistar - jak najbardziej kwalifikujemy się do otrzymania prezentu. Przynajmniej jeśli chodzi o liczbę skinów.
@ref
ktokolwiek z was już swoje dostał? na reddicie już się chwalą swoimi, ale nie wiem z jakiego regionu. Być może po prostu w tym roku nie zasłużyłem (chociaż ostatnio ip boosta za dobre zachowanie dostałem ;x)
Ja nadal czekam niestety. Boosta też dostałem także jakoś bardzo się nie martwię bo bana nigdy nie zebrałem, raz tylko ostrzeżenie, że dostałem reporta za język. No nic. Trzeba czekać do końca tygodnia i wtedy zacząć się martwić
Podeślesz link do tego tematu? Z nudów w pracy poczytam :>
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2rt1pp/riot_mistery_gift_megathread/
Już ktoś udyra dostał
Udyr jest takim fajnym prezentem. Osobiście nim nie gram, ale fakt zmiany obrazka w summoner's info jest fajniutki!
Anyway, ja też nic nie dostałem jeszcze.
U mnie też cisza. 2 konta na EUNE, totalnie nic. Na EUW też nic. Rito mnie chyba nie lubi.
Może wpierw NA dostało. Za godzinę wrócę to zobaczę na amerykańskim koncie.