Avitus, na Redditcie już jest płacz, ze NA dostało pierwsze, a EU musi czekać jeszcze miesiąc, więc raczej rozdawanie na EU się nie zaczęło nawet.
Darmowy Mystery Gift od Riot Games
A ty umiesz czytać, że sprawdzam na moim hamerykańskim koncie?
No nic na razie nic nie przyszło.
A ty umiesz się domyślić, że piszę to, abyś nie musiał sprawdzać na swoim hamerykańskim koncie?
Jak ty napisałeś, że rozdają już gifty na hamerykańskich serwerach, więc... naucz się czytać i pisać lel.
Chyba rozdają, bo nie da rady odpalić LoL'a (błąd RADS połączenia HTML). Sprawdzałem na 3 kompach i 2 instalacjach LoL'a - działa na dwóch z wyjątkiem tego, który "udostępnia" grę (na tym, na którym odpalałem instalację z dysku tego PC'ta działa bez zarzutu). Linki do pobrania klienta oraz serwer pobierania też przy okazji nie działają. Na tą chwilę trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Odpalić się LoLa nie da bo mają jakieś problemy z serwerami, choć ja jestem zalogowany(rankedy też wyłączone). Aktualnie rozdają na NA i OCE, o EUW, EUNE i reszcie serwerów nic nie wiadomo.
Rozdać mają w przeciągu tygodnia. Spokojnie, jak nie dziś, to do końca tygodnia dostaniecie swoje gifty. Ameryka już dostaje, więc i my dostaniemy. Bez spiny panowie :*.
Na eune na spokojnie się zalogowałem, nie wiem z czym problemy macie o.o.
ps. wygrałem kiedyś championship thresha i jakoś nie przekonał mnie by zacząć grać na supporcie... Ale jakby wylosowało mi blood moon thresha to grałbym cały czas. Ten skin jest genialny .
Napisałem że problem występuje, co prawda na jednym z 3 komputerów ale jest (przy czym na dwóch z nich - 1 działającym i tym niedziałającym - uruchamiany był z jednej ścieżki). Z resztą 2 pierwsze strony na forum "pomoc techniczna" także potwierdzają to, że coś im te serwery nie wytrzymują.
EU jak zawsze opóźnione, NA dostało zaraz sprawdzę ;D
Ciekawe kto dostanie różowego tarica .
Ja Dostałem :
Tylko konto Dziedziczone ;p
Tego skina to można dostać tylko do postaci które się ma czy można wygrać jakiegoś bohatera ze skinem ?
Tylko do postaci które się ma.
Ja Dostałem :Tylko konto Dziedziczone ;p
VampirLord. Nie miałeś zamykać forum? xD
Tylko mam nadzieję, że nie dostanę np. dryad soraka.
Astro Teemo....
A moje gdzie, szto to ma być rito ;_;
VampirLord. Nie miałeś zamykać forum? xD Tylko mam nadzieję, że nie dostanę np. dryad soraka.
Nie VL dał mi konto na NA, jak jeszcze z nim rozmawiałem. Potem jak nie chciałem robić burdelu z nim na forum, to zablokował mnie na steamie i skype ;P