Ołowiany Żołnierzyk Gangplank - 975 RP (Limitowana - Święta 2011) Dodam, że jestem na EUNE
Darmowy Mystery Gift od Riot Games
Ciekawe jak rozwiążą temat błędu systemu, który swojego czasu nakładał bany na chat.
Salek wygrał. Mój ulubiony skin w lolu
Zasłużone bany na chat. System jest już rozwiązany. Zamiast warstwami, nakłada teraz wszystko za jednym zamachem. Tak więc nie łudźcie się, że poprzednie kary były niesłuszne. Zostały tylko nałożone warstwami - jedna po drugiej, a nie wszystkie razem.
UP nie zgadzam się. Sam support po złożeniu ticketu o restrykcje na czat pisał, że system nadal posiada błędy i póki co nie są w stanie odpowiednio go skonfigurować
To nie oznacza, ze jesteś niewinny (jak każdy, tja), tylko inaczej nalicza (zasłużone) kary.
Ale w zdecydowanej większości bany i kary są zasłużone, a ludzie płaczą jakby system banował ludzi za nic. Otóż nie - bany nie pojawiają się znikąd. W dodatku ludzie, którzy reportują na lewo i prawo nie mają takich statystyk jak Ci, którzy puszczają reporty celne (czyli takie, po których często lecą faktyczne kary). Dlatego płakanie "dostałem chat restrict bo po jednym wygranym meczu przeciwnik całym teamem mnie zreportował, a tak to miałbym skina, rito suxxxxxx" najczęściej jest wyssane z palca - do kary trzeba więcej meczów niż jeden jedyny, a reportowanie dla beki powoduje tylko osłabienie siły własnych reportów.
System nie jest idealny - co nie powinno dziwić nikogo znającego się choćby pobieżnie na temacie programowania czegoś większego niż kalkulatora w pascalu - ale mimo to działa w większości wypadków poprawnie...
Chyba nie dostanę :/ Wtedy co leciały masowe restrykcje na czat to i mi się oberwało...
Riot blitz, nawet prawilnie (EUNE)
Właśnie przyszła HH Nida:D GG to już 3 skin dla niej:D
EUNE siadło, pewnie jakieś stado lemingów relogowało się, żeby zobaczyć czy gift nie przyszedł... Czy naprawdę darmowa skórka na LoLu jest warta tyle nerwów
Bieda trochę, bo za 520, ale za free, więc nie ma co narzekać.
Mecha Gruzołak - pierwszy raz słyszę o tym skinie, mimo to w grze nie wygląda tak źle.
http://i.imgur.com/ecR5AnP.jpg
Skórkę wykorzystam, bo od czasu do czasu karam gruzem
Skina do mastera Yi
@up
Tak, mojej siostrze jeszcze nie przyszło, a ja dostałem coś po 11 (przed 11 sprawdzałem i nie było).
Już zrobilem edit aby bana nie dostać za nabijanie postów i tak mam już 5pkt
Haunting nocturnw. Moglo byc gorzej.
Skina dostalem na koncie na ktorym byl ban na czat, na dwoch innych bez banow nadal nic. Trzeba czekać
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Hippis Zilean, nie tak źle gdyby nie to ze nim nie gram.