RITO, RITO, RITO zawiodłem się na was... tak sp***dolić sprawę z reportami a potem za restrykcje nie dawać mystery gifta... ehh

RITO, RITO, RITO zawiodłem się na was... tak sp***dolić sprawę z reportami a potem za restrykcje nie dawać mystery gifta... ehh
Panowie te mistery gifty, które otrzymaliście to na EUNE czy na NA bądź EUW?
Sądząc po poziomie wypowiedzi nie zasłużyłeś.
PS: Wiem, że offtop i przepraszam.
Pracownik riot na reddicie. Czekamy.. Mam nadzieje że do końca tygodnia załatwią też i EUW/EUNE... niby darmowy ale czekanie mnie zabija .
Ja jestem na EUNE także już u nas zaczęli rozdawać
Dostałem Musketeer Twisted Fate, moja dusza promienieje
Nie spodziewałem się, że dostanę coś co faktycznie będzie mi się podobać, a tu proszę
Pytanie czy da się sprawdzić jakoś czy się miało bana? Bo moje konto jest już 2 letnie i nie pamiętam.
Pytanie czy da się sprawdzić jakoś czy się miało bana? Bo moje konto jest już 2 letnie i nie pamiętam.
chodzi o bany tylko i wyłącznie na przestrzeni ostatniego roku/sezonu, więc wcześniejsza historia konta nie znaczenia. No i nie da się sprawdzić inaczej niż otrzymując lub też nie otrzymując giftu, jednak będą one rozdawane jeszcze przez dobre kilka dni, więc jak na razie nie ma się o co martwić.
Na EUW rozdają. Mi trafiła się Celestine Soraka. Mogło być lepiej, mogło być gorzej. Gram suppem, ale akurat gwiezdną kozą raczej sporadycznie.
Mialem 3 razy restrykcje na czat, i tez dostalem. Nie wiem czy Riot daje wszystkim teraz, czy tylko tym, którzy otrzymali bany przez troll reporty (jak ja).
Gothic Orianna btw ;p
Dziwne na 2 konta jak na razie dostałem tylko na jednym mimo że na obu nigdy nie miałem restrykcji a niczego podobnego. Na tym jednym dostałem Nightblade Irelie nie tak źle biorąc pod uwagę że mam tym smurf'ie chyba z 13 postaci i równie dobrze mogłem dostać skin do Nunu czy Soraki. Teraz liczyć że na drugim też przyjdzie gdyż tam pula możliwości jest wiele większa a więc i ciekawiej będzie
Na EUNA wciąż cisza, to czekanie mnie dobija, dajcie mi moją Lolipoppy i miejmy to z głowy...
RITO PLS
Muahah Zamaskowany Shaco
Ktoś jeszcze nie dostał jak ja?
Przecież było mówione, że jeszcze parę dni mogą nawet rozdawać. Panikuj w środę ; d Też chwilowo nie dostałem ale w sumie mi to obojętne czy dostane czy nie : P
Driada Soraka
RITO, RITO, RITO zawiodłem się na was... tak sp***dolić sprawę z reportami a potem za restrykcje nie dawać mystery gifta... ehhWulgaryzm ~ NS
Nie zauważyłem żeby sprawa z reportami kulała...
Ludzie cierpliwości, za dużo jest graczy aby każdy na raz dostał. Zapewne już mają zapchane skrzynki typu : kumpel dostał gifta, a ja nie xD
Sprawdzałem konta 3 kumpli, którzy nie graja od początku sezonu, więc bankowo żadnego bana ani nawet reporta nie mieli i nic nie dostali. Więc cierpliwośći. Na pewno każdy kto zasłużył dostanie