Darmowy Mystery Gift od Riot Games

RITO, RITO, RITO zawiodłem się na was... tak sp***dolić sprawę z reportami a potem za restrykcje nie dawać mystery gifta... ehh

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Panowie te mistery gifty, które otrzymaliście to na EUNE czy na NA bądź EUW?

RITO, RITO, RITO zawiodłem się na was... tak sp***dolić sprawę z reportami a potem za restrykcje nie dawać mystery gifta... ehh

Sądząc po poziomie wypowiedzi nie zasłużyłeś.

PS: Wiem, że offtop i przepraszam.

QvEvDZt.jpg

Pracownik riot na reddicie. Czekamy.. Mam nadzieje że do końca tygodnia załatwią też i EUW/EUNE... niby darmowy ale czekanie mnie zabija :D.

Ja jestem na EUNE także już u nas zaczęli rozdawać :)

Dostałem Musketeer Twisted Fate, moja dusza promienieje :3
Nie spodziewałem się, że dostanę coś co faktycznie będzie mi się podobać, a tu proszę :)

Pytanie czy da się sprawdzić jakoś czy się miało bana? Bo moje konto jest już 2 letnie i nie pamiętam.

Pytanie czy da się sprawdzić jakoś czy się miało bana? Bo moje konto jest już 2 letnie i nie pamiętam.

chodzi o bany tylko i wyłącznie na przestrzeni ostatniego roku/sezonu, więc wcześniejsza historia konta nie znaczenia. No i nie da się sprawdzić inaczej niż otrzymując lub też nie otrzymując giftu, jednak będą one rozdawane jeszcze przez dobre kilka dni, więc jak na razie nie ma się o co martwić.

Na EUW rozdają. Mi trafiła się Celestine Soraka. Mogło być lepiej, mogło być gorzej. Gram suppem, ale akurat gwiezdną kozą raczej sporadycznie.

Mialem 3 razy restrykcje na czat, i tez dostalem. Nie wiem czy Riot daje wszystkim teraz, czy tylko tym, którzy otrzymali bany przez troll reporty (jak ja).
Gothic Orianna btw ;p

Dziwne na 2 konta jak na razie dostałem tylko na jednym mimo że na obu nigdy nie miałem restrykcji a niczego podobnego. Na tym jednym dostałem Nightblade Irelie nie tak źle biorąc pod uwagę że mam tym smurf'ie chyba z 13 postaci i równie dobrze mogłem dostać skin do Nunu czy Soraki. Teraz liczyć że na drugim też przyjdzie gdyż tam pula możliwości jest wiele większa a więc i ciekawiej będzie :)

Na EUNA wciąż cisza, to czekanie mnie dobija, dajcie mi moją Lolipoppy i miejmy to z głowy...

RITO PLS

:D

Muahah Zamaskowany Shaco :D

Ktoś jeszcze nie dostał jak ja?

Przecież było mówione, że jeszcze parę dni mogą nawet rozdawać. Panikuj w środę ; d Też chwilowo nie dostałem ale w sumie mi to obojętne czy dostane czy nie : P

Driada Soraka :mellow:

Wulgaryzm ~ NS 

Nie zauważyłem żeby sprawa z reportami kulała...

Ludzie cierpliwości, za dużo jest graczy aby każdy na raz dostał. Zapewne już mają zapchane skrzynki typu : kumpel dostał gifta, a ja nie xD

Sprawdzałem konta 3 kumpli, którzy nie graja od początku sezonu, więc bankowo żadnego bana ani nawet reporta nie mieli i nic nie dostali. Więc cierpliwośći. Na pewno każdy kto zasłużył dostanie :)