Darmowy Mystery Gift od Riot Games

Na EU West dopiero co zaczynają rozdawać. Jakby ktoś śledził forum lol'a, by wiedział :) Od wczoraj do 6 dni ma potrwać rozdawanie, więc spokojnie. Jednak teraz padła im strona ;P

Rocket Girl Tristana
Prawie wcale nią nie gram, ale chyba zacznę :D

Urgot Rzeźnik hahaha, to dostałem skina...

@up

Przynajmniej, już nie dostępny. :)

muay thai lee sin mogło być gorzej xD

Przeniosłem wczoraj konto z NA na EUNE, nadal wliczam się do tej puli czy raczej jestem zdyskfalifikowany za przeniesienie?

Czeeekam ;/

Ale w zdecydowanej większości bany i kary są zasłużone, a ludzie płaczą jakby system banował ludzi za nic. Otóż nie - bany nie pojawiają się znikąd. W dodatku ludzie, którzy reportują na lewo i prawo nie mają takich statystyk jak Ci, którzy puszczają reporty celne (czyli takie, po których często lecą faktyczne kary). Dlatego płakanie "dostałem chat restrict bo po jednym wygranym meczu przeciwnik całym teamem mnie zreportował, a tak to miałbym skina, rito suxxxxxx" najczęściej jest wyssane z palca - do kary trzeba więcej meczów niż jeden jedyny, a reportowanie dla beki powoduje tylko osłabienie siły własnych reportów.System nie jest idealny - co nie powinno dziwić nikogo znającego się choćby pobieżnie na temacie programowania czegoś większego niż kalkulatora w pascalu - ale mimo to działa w większości wypadków poprawnie...

kary są zasłużone ? co ty pieprzysz..

gram w LoLa od pierwszego sezonu i wiem co to znaczy dostać bana za nic, bo przeciwnik przegrał i naszła go ochota aby Cie zreportowac, albo Twój sojusznik nie gra za dobrze i wyżywa się na pozostałych sypiąc reportami, a póżniej logujesz sie na konto a tam ban, na tydzien, na miesiac, wchądząc na supporta podane są mecze oraz skargi bez żadnych argumentów tudzież dowodów, a support nakłada bana, załóżmy mój ostatni przypadek, wchodze do gry, ban na czat na 30 gier ( nie wiadomo za co), ukończyłem te 30 gier, dostałem bana na 100 gier, napisałem do supportu aby mi podali dowody na to, że jestem flamerem itp., podali mi numer sprawy a tam reporty za flame, negatywne nastawienie itp. bo jakiemuś "dzieciaczkowi" zachciało się reportowania, więc prosze Cie nie pier*ol, że kary są zasłużone, jak dla mnie to ten cały system reportowania powinni wyj*bać i pomyśleć nad czym innym, bardziej skutecznym.

Przyczyną tego faktu jest, że automat nakłada bany/ ograniczenia na chat a nie support.

Pisałem od wczoraj rozdają skiny na EU West :

25390953945600677349.jpg

@up

tyle to ja wiem, ale skoro RIOT wie, że to im nie wyszło, cały ten system reportowania i ten cały trybunał, to po kiego to jeszcze trzymają, moim zdaniem już dawno powinni to wywalić, a na przykład wprowadzić takiego robota, do którego wprowadzą wszystkie znane im obelgi ( noob ,fucking kid itp.) a jeśli takie słowo lub wyraz napiszesz dostajesz ostrzeżenie, a następnym razem jak się nie dostosowałeś, automatycznie leci ban na chat, coś podobnego do nowego systemu przeciw afkerom

kary są zasłużone ? co ty pieprzysz..gram w LoLa od pierwszego sezonu i wiem co to znaczy dostać bana za nic, bo przeciwnik przegrał i naszła go ochota aby Cie zreportowac, albo Twój sojusznik nie gra za dobrze i wyżywa się na pozostałych sypiąc reportami, a póżniej logujesz sie na konto a tam ban, na tydzien, na miesiac, wchądząc na supporta podane są mecze oraz skargi bez żadnych argumentów tudzież dowodów, a support nakłada bana, załóżmy mój ostatni przypadek, wchodze do gry, ban na czat na 30 gier ( nie wiadomo za co), ukończyłem te 30 gier, dostałem bana na 100 gier, napisałem do supportu aby mi podali dowody na to, że jestem flamerem itp., podali mi numer sprawy a tam reporty za flame, negatywne nastawienie itp. bo jakiemuś "dzieciaczkowi" zachciało się reportowania, więc prosze Cie nie pier*ol, że kary są zasłużone, jak dla mnie to ten cały system reportowania powinni wyj*bać i pomyśleć nad czym innym, bardziej skutecznym.

Gram w lola z bratem i kumplami od dobrych trzech lat. Nikt z nas nigdy nie dostał żadnego bana. Mamy na głównych kontach ładnie ponad 1000 zwycięstw plus spora ilość smerfów. Afk, flame, zemsta frustratów z przeciwnego teamu? Nic z tych rzeczy. Bezpodstawne reporty z pewnością się zdarzają, ale z pewnością nie są one wystarczające, aby ukarać danego gracza. Jeśli nałożą się one z reportami mającymi swoje uzasadnienie np afk, hejt etc to i pewnie bana można wyłapać.

Patrząc na poziom Twojej wypowiedzi tj nagromadzenie wulgaryzmów - święty nie jesteś. Prawdopodobnie bana dostałeś zasłużenie - i bardzo dobrze, graczy Twojego pokroju należy piętnować i karać.

@Topic

Wpadł mi teemo królik. Dotychczas sporadycznie grałem teemo, ale prawdopodobnie teraz poświęcę trochę więcej czasu tej postaci. Nie ma nic bardziej irytującego niż mały króliczek plujący zatrutymi strzałkami, samemu będący poza zasięgiem. :D

A może tak osobny temat o raportach, temat rzeka a tu są myster gift coś milszego ;)

dansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.pngdansgame.png

Mroźzna irelia czy cos takiego dostalem:D Chodz mam juz skina do Irelki to nie narzekam xD free to zawsze free. Zawsze bedzie mordke cieszyl darmowy skin:D

Samurai Master Yi na EUNE, chciałem do Vi no ale master też może być :)

Mroczny Nasus, skurka do ulubionej postaci *.*

kary są zasłużone ? co ty pieprzysz..gram w LoLa od pierwszego sezonu i wiem co to znaczy dostać bana za nic, bo przeciwnik przegrał i naszła go ochota aby Cie zreportowac, albo Twój sojusznik nie gra za dobrze i wyżywa się na pozostałych sypiąc reportami, a póżniej logujesz sie na konto a tam ban, na tydzien, na miesiac, wchądząc na supporta podane są mecze oraz skargi bez żadnych argumentów tudzież dowodów, a support nakłada bana, załóżmy mój ostatni przypadek, wchodze do gry, ban na czat na 30 gier ( nie wiadomo za co), ukończyłem te 30 gier, dostałem bana na 100 gier, napisałem do supportu aby mi podali dowody na to, że jestem flamerem itp., podali mi numer sprawy a tam reporty za flame, negatywne nastawienie itp. bo jakiemuś "dzieciaczkowi" zachciało się reportowania, więc prosze Cie nie pier*ol, że kary są zasłużone, jak dla mnie to ten cały system reportowania powinni wyj*bać i pomyśleć nad czym innym, bardziej skutecznym.

Gram w LoLa od pierwszego sezonu i NIGDY nie dostałem żadnej kary. Dwa razy dostałem ostrzeżenie, bo dostałem report od całego teamu przeciwnego, ale samego ostrzeżenia za zachowanie (czytaj: recydywę) nie było nigdy. Tak więc - nie, nie uważam że kary przyznaje się tylko za wkurzanie ludzi.

Support podał ci numer sprawy, reporty widziałeś, więc znając życie i chat logi były (przynajmniej za czasów trybunału tak to wyglądało). Jeśli kary były niesłuszne, to czemu się nie odwołałeś? Prosty sposób na oczyszczenie swojego imienia. I konta.

Z drugiej strony, czytając to jak pięknie wyrażasz się na forum tylko dlatego, że mają inne zdanie niż ty wyraźnie nam mówi, jak bardzo przypadkowe i niesłuszne były te reporty... Lepiej się melisy napij zamiast toczyć pianę :)

@Sewei: mogło być gorzej? Dostałeś jednego z najbardziej lubianych skinów w grze i narzekasz? :)

Hehehe zal.pl jakiś miesiąc temu oddałem za coinsa leona iron solari... teraz dotałem z gifa :D

M.W Kogmaw :D

K*rwa no nie.. No po prostu k*rwa no nie.. Apocalyptic Brand >_> Przecież to jest gorsze niż classic. Dobrze mówiłem, że lepiej nie dostać nic, niż takie gunwo. Tylko się wkurzyłem :v