Darmowy Mystery Gift od Riot Games

Ja w sumie dostałem średnie gify.

Wcześniej pisałem już o Shadow evelynn. Teraz na West dostałem jade fang cassiopeie.

Ogólnie, źle nie jest, mogło być gorzej. Ale rewelacji tez nie ma.

driada soraka i nie wiem czy się śmiać czy płakać ;p

Pentakill Mordekaiser może się przyda jak będzie jakiś rework na niego, bo narazie nie widzę sensu nim grać na aktualny sezon i lepsze postacie.

Kassadin przed kontaktem z pustką :(

Forecast Janna, Cryocore Brand, Reverse Annie, Matador Alistar

No i co mi po nich, jak matchmaking jest najgorszym systemem na świecie.

U mnie przyszedł Sultan Gangplank rzadko gram tą postacią ale zawsze mogło być gorzej. Poza tym jest to dość rzadko widziany skin więc jak dla mnie wyszedłem na duży plus :)

High noon Yasuo. Akurat miałem lecieć do sklepu po psc a tu proszę :). Dziękować RITO

No i pozamiatane. Jeżeli nadal nie dostałeś/aś, czekać możesz nawet do końca tego miesiąca.

info tutaj?

Czerwona Annie, czemu tego skina nie ma w sklepie ? To jakiś legend ? :P

Legacy prawdopodobnie.

Fnatic Corki,jedyny ADC, do którego nie miałam skina, a tu proszę. :)

Xin Zhao Komandos na smurfie, na głównym restrykcja czatu jeszcze na 14 gier xD

Idealnie, ostatnio go kupiłem by się uczyć nim grać :).

Ludzie co jest z wami? Nie dość że dostajecie skina za darmo, jesteście te naście złotych do przodu, to jeszcze narzekacie?

nie powinni rozdawać, no ale to tylko moje zdanie

Ametystowa Ashe :) A szkoda, bo ADC to nie moja rola :P

Nie wie ktoś czy to prawda, że sezon zacznie się po rozdaniu mastery giftów ? Ktoś mi ostatnio mówił, że 15 będzie restart dywizji. Jest ktoś w stanie potwierdzić te info ?:P

Patch otwierajacy S5 bedzie 14.01 albo 15.01.

Czy jeszcze rozdają te gifty bo nie dostałem ;_;

Czy jeszcze rozdają te gifty bo nie dostałem ;_;

Dziś w nocy jeden z Rioterów – Nancymon opublikował informację dotyczącą aktualnego tematu nr 1 wśród społeczności, a mianowicie prezentów dla grzecznych graczy.

Okazuje się, że wciąż nie wszystkie prezenty trafiły do adresatów, a dystrybucja może zająć nawet cały styczeń. Riot ma zamiar dać znać kiedy wszystkie nagrody zostaną rozdane.