Ja w sumie dostałem średnie gify.
Wcześniej pisałem już o Shadow evelynn. Teraz na West dostałem jade fang cassiopeie.
Ogólnie, źle nie jest, mogło być gorzej. Ale rewelacji tez nie ma.
Ja w sumie dostałem średnie gify.
Wcześniej pisałem już o Shadow evelynn. Teraz na West dostałem jade fang cassiopeie.
Ogólnie, źle nie jest, mogło być gorzej. Ale rewelacji tez nie ma.
driada soraka i nie wiem czy się śmiać czy płakać ;p
Pentakill Mordekaiser może się przyda jak będzie jakiś rework na niego, bo narazie nie widzę sensu nim grać na aktualny sezon i lepsze postacie.
Kassadin przed kontaktem z pustką
Forecast Janna, Cryocore Brand, Reverse Annie, Matador Alistar
No i co mi po nich, jak matchmaking jest najgorszym systemem na świecie.
U mnie przyszedł Sultan Gangplank rzadko gram tą postacią ale zawsze mogło być gorzej. Poza tym jest to dość rzadko widziany skin więc jak dla mnie wyszedłem na duży plus
High noon Yasuo. Akurat miałem lecieć do sklepu po psc a tu proszę . Dziękować RITO
No i pozamiatane. Jeżeli nadal nie dostałeś/aś, czekać możesz nawet do końca tego miesiąca.
Czerwona Annie, czemu tego skina nie ma w sklepie ? To jakiś legend ?
Legacy prawdopodobnie.
Fnatic Corki,jedyny ADC, do którego nie miałam skina, a tu proszę.
Xin Zhao Komandos na smurfie, na głównym restrykcja czatu jeszcze na 14 gier xD
Ludzie co jest z wami? Nie dość że dostajecie skina za darmo, jesteście te naście złotych do przodu, to jeszcze narzekacie?
nie powinni rozdawać, no ale to tylko moje zdanie
Ametystowa Ashe A szkoda, bo ADC to nie moja rola
Nie wie ktoś czy to prawda, że sezon zacznie się po rozdaniu mastery giftów ? Ktoś mi ostatnio mówił, że 15 będzie restart dywizji. Jest ktoś w stanie potwierdzić te info ?
Patch otwierajacy S5 bedzie 14.01 albo 15.01.
Czy jeszcze rozdają te gifty bo nie dostałem ;_;
Czy jeszcze rozdają te gifty bo nie dostałem ;_;
Dziś w nocy jeden z Rioterów – Nancymon opublikował informację dotyczącą aktualnego tematu nr 1 wśród społeczności, a mianowicie prezentów dla grzecznych graczy.
Okazuje się, że wciąż nie wszystkie prezenty trafiły do adresatów, a dystrybucja może zająć nawet cały styczeń. Riot ma zamiar dać znać kiedy wszystkie nagrody zostaną rozdane.