Jedna sprawa : Czy język może być niewykrzesany? Chyba nieokrzesany... czy coś takiego ;d
Niemniej jednak miło się czytało
Jedna sprawa : Czy język może być niewykrzesany? Chyba nieokrzesany... czy coś takiego ;d
Niemniej jednak miło się czytało
Dzięki, poprawiłem i kolejny filmik z rowerem
Jak dla mnie iście mistrzowsko wygląda jazda rowerem z widokiem 1. osoby. Serio ^^
BTW: Ma ktoś na sprzedaż OA w okazyjnej cenie? Niestety nie dam 60 dych, ale może ktoś ma, a nie używa
http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=4332&k=arma-2-operation-arrowhead Klucz za 39,90zł.
Pytanko: Jak tutaj jest z osiągnięciami? Jaki jest poziom trudności? Chodzi mi o to, czy trzeba dużo czasu, wysiłku poświęcić na zdobycie np jednego pistoleciku czy wystarczy 30 minut żeby wszystko wymaksować i zdobyć całe uzbrojenie? Bo z tego co widziałem to zombiaczki lecą na ziemie od jednej kulki a to mi nie bardzo odpowiada ;x
Nigdy nie grałem w Armę, czy ściągając Combined Operations będę mógł grać przez Tunngle?
Cree... Ustaw sie z nami gdzies. Ja siekam z DayZ z 2 koleszkami(obcykani w ArmA 2 ). Obecnie jestesmy w okolicach Berezino(czy jakos tak, prawe wybrzeże mapy). Swoja droga.... gdzie dorwales M4? Na lotnisku?
Pytanko: Jak tutaj jest z osiągnięciami? Jaki jest poziom trudności? Chodzi mi o to, czy trzeba dużo czasu, wysiłku poświęcić na zdobycie np jednego pistoleciku czy wystarczy 30 minut żeby wszystko wymaksować i zdobyć całe uzbrojenie? Bo z tego co widziałem to zombiaczki lecą na ziemie od jednej kulki a to mi nie bardzo odpowiada ;xNigdy nie grałem w Armę, czy ściągając Combined Operations będę mógł grać przez Tunngle?
Grajac przez Tunngle po wyjsciu z serwera nie zapisze sie wam stan gry. A to czy zombi poleci na glebe od 1 kuli zalezy od kalibru broni i od tego gdzie celujesz .
Co do broni... zaczynasz z pistletem i 5 magazynkami do niego. Reszte musisz szukac... Chodzac po miastach nie trudno znalesc cos lepszego.
Czy można mieć pirat arma + orginał OA i elegancko grać w dayz ? Gra sama w sobie ma ogromny potencjał, tekst super .
Czy można mieć pirat arma + orginał OA i elegancko grać w dayz ? Gra sama w sobie ma ogromny potencjał, tekst super .
nie
http://www.gry-onlin...13.asp?ID=68126
w niebieskiej ramce.
Arma 2 free nie bedzie dzialac z dadatkiem do Arma.
By grac normalnie Trzeba miec orginał i pewna wersje ArmA 2 i orginalny dodatek do ArmA 2 zwany Operation Arrowhead.
Powodem jest to ze CD Key przypisuje nam ID gry. A postacie na serwerze sa zapisywane po ID gry. Przestancie zadawac glupie pytania czy mozna grac na piracie... mozna ale tylko na tunngle. Normlanie trzeba wydac te 50zl na podstawkę i dodatek.
Gdzie ty widziałeś taki zestaw za 5 dych? Jak sam OA kosztuje 40 zł. Na allegro jest klucz do podstawki za 10, ale to są chyba niedobitki z puli kluczy CD-Action, i nie wiem, czy będą działać. Jak się mylę, to mnie poprawcie, bo z chęcią kupię taki zestaw za 50 zł
Pozdro
Na allegro jest klucz do podstawki za 10, ale to są chyba niedobitki z puli kluczy CD-Action, i nie wiem, czy będą działać.
Właśnie kupiłem 1 kluczyk, dam znać co z nim jak go dostane Niby muszę ściągnąć gdzieś kopie i w niej bez problemu będę mógł go aktywować.
I ja mam pytanko, jeżeli zakupie grę na steamie, to będę mógł grać z ludźmi, którzy gry przez steam nie zakupili?
Cree... Ustaw sie z nami gdzies. Ja siekam z DayZ z 2 koleszkami(obcykani w ArmA 2 ). Obecnie jestesmy w okolicach Berezino(czy jakos tak, prawe wybrzeże mapy). Swoja droga.... gdzie dorwales M4? Na lotnisku?
W barakach na dużym lotnisku, wczoraj wpadła nam zwykła m4, m16 i m16 z granatnikiem, ogólnie ostatnio kiedy gram to siedzę na TS z forum dayz.pl, zazwyczaj jest z kim pograć, tak jak pisałem wczoraj w 5 osób wbiliśmy na lotnisko, potem mieliśmy się udać w okolice Zielonogórksa, bo dostaliśmy wiadomość, że jest tam auto do naprawy, ale czasu nie starczyło, na lotnisku niestety jednego straciliśmy, w baraku ktoś był, ale potem otoczyliśmy barak, poszedł granat dymny na wejście, trochę postrzelaliśmy dla zmyłki, a jeden z nas poszedł od tyłu i przez okno dla delikwenta pestkami sypnął w głowę Potem w trójkę plądrowaliśmy całość, a czwarty ze snajperką obstawiał wieżyczkę lotniczą
Z tego co widziałem raz w grupie nawet autobus naprawili, ale jeśli wolicie w mniejszej grupie grać, to można i w 4, z tym, że na na razie unikam większych miast, duże ryzyko - mała korzyść w tym momencie, ostatnio biegałem żeby coś upolować i trochę zapasów żywności zrobić, mam też namiot i szukam miejsca na obóz.
Pytanko: Jak tutaj jest z osiągnięciami? Jaki jest poziom trudności? Chodzi mi o to, czy trzeba dużo czasu, wysiłku poświęcić na zdobycie np jednego pistoleciku czy wystarczy 30 minut żeby wszystko wymaksować i zdobyć całe uzbrojenie? Bo z tego co widziałem to zombiaczki lecą na ziemie od jednej kulki a to mi nie bardzo odpowiada ;xNigdy nie grałem w Armę, czy ściągając Combined Operations będę mĂłgł grać przez Tunngle?
Podstawowy makarov 3 strzały, lub jeden w głowę. W sumie to sprawa drugorzędna, bo i tak im więcej hałasu tym więcej zombie, loot jest losowy, poziom trudności niejako zależy od samych graczy, przy czym ostatnio zauważyłem tendencję, że nikt nie ryzykuje nawet chwili by napisać "friendly?", woli oddać strzał jako pierwszy Wszystkiego w chwilę nie zdobędziesz, tym bardziej, że cześć rzeczy zużywasz i musisz je uzupełniać na bieżąco, sam np. od kiedy gram jeszcze nie znalazłem maskowania innego niż camo, noktowizora, raz udało mi się trafić na GPS, z karabinów snajperskich trafiłem tylko na poczciwą cezetkę, no i mod jest nadal w fazie alfa i jego przyszłość wiąże się również z premierą Arma III, pracownik BI który sam mod pisał w tej chwili w firmie zajmuje się już oficjalnie tylko nim, patche są bardzo częste (nie licząc zastoju który teraz miał miejsce, autor wyjechał na E3) i wiążą się z nimi częste zmiany.
I ja mam pytanko, jeżeli zakupie grę na steamie, to będę mĂłgł grać z ludźmi, ktĂłrzy gry przez steam nie zakupili?
Jasne, tylko, że większość osób ciśnie na wersji z beta-patchem do OA, a taką uruchamia się i tak poza stemem
http://allegro.pl/klucz-arma-ii-arma-2-oryginal-nowy-automat-i2404872121.html
Jedynie co trzeba zrobic to wyslac zapytanie czy to napewno jest full wersja. Rownie dobrze do moga byc klucze do ArmA 2 Free(na tym nie pogracie).
Właśnie kupiłem 1 kluczyk, dam znać co z nim jak go dostane Niby muszę ściągnąć gdzieś kopie i w niej bez problemu będę mógł go aktywować.I jak działa?
Byłem przez ten tydzień w Niemczach właśnie wróciłem. Gre instaluję dam edita.
@edit
Ściągnąłem jakiegoś badziewia więc nie potwierdzam działania klucza. Może mi ktoś podać pewne źródło?
@edit2
Kluczyk śmiga, właśnie zrobiłem przelew na to http://sklep.gry-onl...ation-arrowhead niedługo sobie pogram
@edit3
Już popylam w DayZ ;D Arma II podstawka może być pirat, gdyż klucz z OA się liczy, albo Arma II Free ale wtedy gorsza jakość (teksturki niższej jakości)
Pozdrawiam
Czyli kluczyk z allegro za 5 zł działa? Dzięki
jestem debilem. Kupiłem kody do arma 2 podstawki i do Operation Arrowhed. Instalka z OA pobrała mi się od razu po zakupie w sklepie gry-online, natomiast klucz do podstawki kupiłem na allegro i za wuja nie wiem gdzie go wklepać, by odblokować link do pobrania gry :X
A jaki klucz kupiłeś na allegro? Ten "tani"?
tak, ten tani. Taki jak freeq dał linka powyżej.
No to musisz ściągnąć "kopie"