No nie powiem było fajnie dziś z tej strony Falini : )
DayZ - Zapiski Jurijego w świecie zombie
to i ja parę fotek wrzucę
zbieramy loot po walce z bossem
takie tam... z zaskoczenia
widoki nad Czarnorusią
Kurcze, przelewam kase i kupuję ;D
Oto film ukazujący całą prawdę o PlainLazy, w wolnych chwilach koxa axa na dzikach !
A tak się zabija dziki autem, że aż odlatują na 50 metrów!
Dobra chłopaki na dzisiaj ogarnę grę to wbije do was na ts
Właśnie poznaję miodność tego moda, oglądając strumyki Wonzia i powiem Wam, że nieźle się wkręciłem. Szkoda mi kasy, bo zbieram na nowy sprzęt, ale chyba nie pożałuję złotówek na Armę. Powiedzcie mi tylko, jak wygląda optymalizacja i ogólnie wymagania gry? Szkoda mi kupować w ciemno, a wiem że na moim lapku nowsze produkcje potrafią laggować. Chętnie usłyszałbym opinię kogoś, kto gra w DayZ na słabym sprzęcie. Da radę pograć? Jak tak to naprawdę wyłożę te pieniądze, chętnie bym pograł. Jak ogarnąłbym podstawy to chętnie dołączę do drużyny forumowej, w grupie lepszy klimat
Tutaj macie parametry:
Procesor: Intel Mobile Core 2 Duo
Płyta główna: K50lN
Pamięć Ram: 4 GB
Karta graficzna: NAVIDIA GeForce G102M
Pojemność dysku twardego: ok. 500GB
Model laptopa: ASUS X5DINseries
Falc00n, ja tak samo. Właśnie chyba przy najbliższej okazji zaopatrzę się w ten tytuł i jak najszybciej zasysam moda (o ile ArmA II: OA będzie w najbliższym empiku czy cymś takim). Przy okazji małe pytanko . Czy da się jakoś w DayZ normalnie pogrywać na piracie, hamachi i inne badziewia? Chciałbym pograć ze znajomymi, ale nie każdy chce marnować kasę, no a co to za gra bez kumpli.
Uwaga, uwaga ogłaszam wszem i wobec. Arma 2: operation arrowhead jest już nie dostępna na empik.com a to jedyne miejsce bo w sklepach nie mają. Dzwoniłem i takie informacje otrzymałem.
Naszczęście ja zamówiłem jedną z ostatnich sztuk. Jutro jadę odebrać i z wami pogram
Czy da się jakoś w DayZ normalnie pogrywać na piracie, hamachi i inne badziewia?
Niestety nie, trzeba mieć przynajmniej oryginalny dodatek OA, podobno ArmA 2 można mieć w wersji pirackiej.
Uwaga, uwaga ogłaszam wszem i wobec. Arma 2: operation arrowhead jest już nie dostępna na empik.com a to jedyne miejsce bo w sklepach nie mają. Dzwoniłem i takie informacje otrzymałem.
Pozostają jeszcze różne sklepy internetowe, nawet allegro.
Jeszcze bardziej powiększyła nam się ekipa, chociaż coraz trudniej jest ogarnąć taki oddział, by spotkać się w jednym miejscu i zacząć rządzić tym brutalnym światem
płonie ognisko w lesie...
"gęsiego"
king of the castle
Witam wszystkich
Mam pytanie, będę dzisiaj instalować dayz i czy jest jakaś szansa dostania się do waszej grupy ? Czy raczej dla początkujących nie ma tam miejsca, lub już jest full ? Gdyby była możliwość to proszę o jakąś drogę kontaktu
Jak zainstalujesz to poprostu właź na tsa, nikt nikomu nie broni grać razem, pomożemy Ci troche ogarnąć grę i pobiegamy razem.
Kolejny filmik, tym razem nakręcony w nocy, z D4kai w roli (ofiary ) głównej.
Jak widać nasz mod oprócz mocy banowania userów ma także +10 do telepatycznego łamania nóg. Uważać tam na niego.
Nie inaczej I jeszcze kilka nocnych screenshotów:
I trochę wcześniejsze:
Od razu odpowiem: Tak, da się śmigać traktorem
Hmm... Moglibyście się podzielić parametrami swoich maszyn? Najlepiej jakby ktoś grający płynnie na minimalnych je tu zarzucił gdyż chce wiedzieć czy na tych mikroskopijnych detalach gra mi pójdzie
Wy się śmiejecie z nocnej wyprawy? A ja potem przez godzinę próbowałem odratować D4kai z lotniska. Bo w końcu kiedy znaleźliśmy dobry serwer, bronimy go ze Sneyem i nagle z 8k krwi spadło mi do 3.5k krwi. Tak, tak to był strzał. Ale po ok. 1:30h udało się go odratować
PS. Dzięki panowie za miłe przyjęcie do grupy
No widzę że traktor jest Ja dziś wracam bo wczoraj miałem problemy z grą dziś już bedzie no-life : )
Sorki za offtop, ale mam takie małe pytanko. Posiadam klucz do Army II, wygenerowany ze strony CDA. Więc jeśli zainstaluje podstawkę na tym kluczu i dokupię OA, to czy będę mógł grać normalnie w DayZ ?