DayZ - Zapiski Jurijego w świecie zombie

tylko oryginał dodatku, ale poza tym trzeba mieć jakąś wersję podstawki (piracką lub oryginalną) lub ArmA II Free, bo z podstawki właśnie mod bierze większość tekstur, mapę, itd.

Dzięki panowie w piątek widzimy sie na ts jeśli jeszcze ktoś gra ; )

Mam Arme 2 z CD-Action, działa bez zarzutu. Pobrałem piracką :( Arme 2 OA i kupiłem do niej CD key na allegro. Nie wiem teraz jak ją aktywować i nie wiem czy będzie działać. Proszę o pomoc :)

Mały update: ostatnio byliśmy mniej aktywni, głównie z powody tego, że krucho stoję z wolnym czasem, przez co nawet usunęli nam kanał TS (albo dlatego, że nie mieliśmy pomysłu na nazwę :D) Ogólnie nadal jesteśmy w Czarnorusi, a dzisiejsze "manewry" trwały do 2:45 :D Kilka screenów, dwa starsze, jeden nowszy z nowym nabytkiem i lecę spać:

Nowe cacko :D

Jak zaczniecie grac na normalnym servie(bez 3rd person i crossa) to pogram z wami :). Nie chce kaleczyc sobie gry :D

Witam, mam zamiar kupić sobie Armę II specjalnie dla tego moda. Zdecydowałem kupić grę na allegro. Znalazłem ofertę od użytkownika mającego ok.100% pozytywnych komentarzy. Oferuje on CD-Key do army II combined operations + link do ściągnięcia gry. http://allegro.pl/arma-ii-2-combined-operations-dayz-download-i2544672136.html oraz http://allegro.pl/arma-ii-2-combined-operations-dayz-download-i2562884081.html .Czy waszym zdaniem kupić Armę od tego użytkownika?

Dobra, postanowiłem, że jutro skoczę na pocztę zamówić dayz ale jeżeli mi ktoś odpowie na trzy pytania:

1. Ile megabajtów internetu ciągnie DayZ przez np. godzinę? Mam limitowany internet (blueconnect) i mogę dziennie wykorzystać jakieś 133mb. (Chodzi o to ile uploaduje megabajtów i downloaduje podczas grania przez godzinę na serwerze bez teamspeaka)

2. Czas na serwerze polskim jest taki jak w polsce? W nocy mam nielimitowany internet i mogę grać z teamspeakiem/mumble (whatever) i bez ograniczeń.

3. Szukacie kompanów do gry? Powiem szczerze, że nie widzi mi się gra solo. I czy jest tu ktoś chętny, kto by chciał pograć w sobotę cała nockę, od 0:00 do rana gdzieś 05:00/06:00

Odonic mozesz brac :)

Epiclord DayZ ma wage 244MB + beta patche wychodzace co jakis czas, Czas na serverze jest do tylu o 6h. Zazwyczaj jak wbijam rano to jeszcze jest ciemno.

Dobra, kupiłem. Dostałem kody, teraz czekam na linki do gry.

Jak masz klucze do gry to poco ci linki??

Bo nie wiem skąd ściągnąć gre.

A to nie byly steam'owe klucze? :D w sensie na Steam? :) Jak nie to jakies torrenty :)

A mógłby ktoś sprawdzić ile przez godzine gry w DayZ ciągnie internetu? Upload i Download

Ściągnąłem grę wszystko działa, tylko samemu trudno :/. Więc szukam ludzi do gry.

Nowy film, tym razem w innej konwencji i takie już tylko będą się pojawiać, tzn wykonywanie konkretnych celów, bądź jakieś nieprzewidziane przygody, pierwszy film jest z helikopterem, szkoda jedynie, podejście pierwsze :D

jest heli, jest heli, jest heli, jest heli, jest heli, jest heli xD

Jak sie nie mozecie znalesc... a jestescie w posiadaniu GPS'ow... polecam prawy CTRL+M

Kolejny filmik, tym razem nasz konwój, moja piosenka i nowa przygoda ze śmigłowcem którym PlainLazy na ślepo starał się wylądować wg naszych wskazówek, jak się skończyło? Zobaczcie sami :D

[media=]

10 minut temu zakupiłem sobie steam key do Combined Operation i właśnie mi się pobiera, chętnie bym z wami pograł. Macie jakiś kanał TS'a? Na 1 stronie nie ma o tym żadnej wzmianki. Troszkę boję się, że gierka będzie mi lagowała, bo podobno optymalizacja jest bardzo słaba, no ale zobaczymy.

Ps. Jak by ktoś nie wiedział gdzie kupić. Sam zakupiłem tutaj wersję na steama. Jest też wersja o 7 złotych tańsza, ale bez wsparcia steama, no i nie mogę za nia poręczyć.

Jak chcecie inne filmiki z DayZ polecam filmiki z ekipy naszego ziomka Intruderpl2 :)