DC Universe Online (nowa liga)

Witam, poszukuję ludzi chętnych do wspólnej zabawy w zapomniane ostatnio na tym forum DC Universe. Myślę, że gra jest warta aby poświęcić jej uwagę :)

Posiadam status Legendary, więc stworzenie własnej ligi nie będzie problemem :)

Mam zamiar stworzyć zgraną, sympatyczną i silną drużynę

Liga o nazwie FURIOUS została założona przeze mnie. Posiadamy własny adres team speak. Jest nas nie wielu ale po skromnych obserwacjach są to ludzie bardzo sympatyczni.

Jeżeli chcesz do nas przystąpić pisz pw lub GG: 1309476. Liga po stronie Villains na serwerach europejskich.

Z chęcią bym z tobą zagrał , jednak szkoła i hobby zabierają masę czasu. Jednak jeśli możesz to zostaw jedno wolne miejsce :D

Nie ma sprawy, nie szukam nolife'ów :) Pograć w wolnym czasie też zawsze spoko. W razie czego śmigam na serwerze Europejskim nick TheEagleHunter gram Villain'em :P

A czy ps3 i pc mają wspólny serwer?

Niestety nie.. :)

Właśnie widziałem , że jest podział na EU i US. Nie cieszy mnie to bo na US musiał bym zostawić mojego dość wysoko levelowego villiana z dobrym eq. Ale lepiej raczej grać w grupie , czyż nie?

Bardzo chetnie ale jak to jest z premium ? mozna odkupować itemki z Is od graczy ? i czy mocno czuc ograniczenia?

Właśnie widziałem , że jest podział na EU i US. Nie cieszy mnie to bo na US musiał bym zostawić mojego dość wysoko levelowego villiana z dobrym eq. Ale lepiej raczej grać w grupie , czyż nie?

Możesz przenieść konto na EU za free.

Akurat mam 90% pobierania. Jak mi się spodoba to dam znać.

Hopsa jak weszło F2P to grałem bez premium i zdobywałem set T3 prawie cały, jedyne co przeszkadzało to fakt tego, że max 1500 kasy można było mieć, przeszkadzało to trochę w instach jak chciałeś cole kupić czy coś :) Ogólnie jest spoko, premium kupujesz raz i masz je dożywotnio :)

Możesz przenieść konto na EU za free.Akurat mam 90% pobierania. Jak mi się spodoba to dam znać.

Powiedz mi jak a będziesz moim mistrzem!

Pytanie mam, jaką nazwę ligi byście widzieli ? :) Bo zastanawiam się co zrobić :P

Powiedz mi jak a będziesz moim mistrzem!

na obu stronach, i na EU, i na USA masz poradnik, jak przemigrowac postac:)

PS mi tam nie bylo szkoda, przenioslem 30 lvl'a fire bowa z duza iloscia SP, ale pozniej poszedl delete i teraz gram nature healerem

misiael - https://secure.dcuniverseonline.eu/migration/start

Robię teraz Healer'a od początku po stronie Villain. Nick Hussars i na nim pozostanę już, więc jc piszcie w grze pod ten nick :)

Ja wlasnie zaczelem sciagac Moge zagrac z wami ? :)

Im więcej tym lepiej : )

To Super Ehh ile bedzie mi sie to Sciagac? :)

16GB :D

No to akurat wiem ;) Chodzi mi o czas. ile wam sie scigalo? :)

a wiesz, nawet nie spostrzegłem ile. Włączyłem ściąganie i poszedłem grać w PS3 :)

Zaraz zacznę ściągać. Może już w weekend zacznę pogrywać. A nazwę można jakąś wymyślić. Jak coś to się bawię Villian Z Ice Power i 2h hammer, ahh ten młynek masakruje.

Edit- Może Revengers? Taka mała inspiracja znanymi Avangers