Ja moge z wami zagrac, tylko musze zdecydowac : mentalista czy gadzeciaz
DC Universe Online (nowa liga)
Up- Powiem ci, że gadżety były za czasu kiedy grałem strasznie popularne ale nigdy nie wiedziałem dlaczego bo na dłuższą metę mentalista wydaja się ciekawszy.
grałem Gadgetem i był całkiem w porządku ;p Podobno mental ogarnięty jest kozacki
@ Revengers powiadasz, hm no przyzwoita nazwa
Ja mam takie pytanie Jaki jest end game? Taki jak w wowie czy Sony Zrobilo Cos nowego?
Ja tez kiedys gralem i wlasnie wtedy bylo ich duzo i myslalem ze cos musi byc na rzeczy. A kto lepszy na pvp teraz? Bo kiedys mental byl mocny i nic nie pozwalal zrobic. A co do nazwy to mi tez pasuje : ciekawa, wydaje sie znajoma, ale jednoczesnie inna
Nazwa Revengers zajęta Proponowałbym coś co określało by naszą niezbyt liczną populację polską na serwerze bądź coś patriotycznego ? Albo coś zupełnie nie związane z Polską
dawać propozycje ;p
@ ed. Założyłem ligę o nazwie FURIOUS
z chęcią zagram ale mam postać po stronie villians
No i jesteś po właściwej stronie, ja też Villains jestem
Na którym serwerze gracie? PvP czy PvE sam myślałem nad tym aby powrócić do grania w DCUO.
aktualnie gram na PVE ale zmiana z PVE na PVP to kwestia sekundy w Hall of Doom
można się komunikować pomiędzy sobą bez względu kto gdzie gra Wazne żebyś był Villain'sem
Mój nick: Hussars
mój nick to Jubyseks
Jak będziesz w grze to się odwezwij na razie off line jesteś;p
...
a ja mam hero teraz:(
będziesz bity no nic nie poradzę na to, zarobiony jesteś to przenieś postać z hero do villain
You are not allowed to proceed with the migration flow. - Nie moge sie przenieść na EU ; /
Miałem tam dużo wykupionych klas
Error description: This Station Account is not eligible for linking.
to typowe bledy, tez takie mialem, po jakims czasie "weszlo"
Ehh mysle kogo zrobic. Moze healer ?
Jak chcesz
Witam jak tam potrzeba ts3 chętnie wam pomożemy i można by to pod sekcje to podbić jak gildie zrobicie
Moge zagrać jak coś włacze za 2 h ściąganie i będzie git napisz mi na pw jaki serwer itp pozdro .