DC Universe Online (nowa liga)

Ja moge z wami zagrac, tylko musze zdecydowac : mentalista czy gadzeciaz :D

Up- Powiem ci, że gadżety były za czasu kiedy grałem strasznie popularne ale nigdy nie wiedziałem dlaczego bo na dłuższą metę mentalista wydaja się ciekawszy.

grałem Gadgetem i był całkiem w porządku ;p Podobno mental ogarnięty jest kozacki :)

@ Revengers powiadasz, hm no przyzwoita nazwa :)

Ja mam takie pytanie Jaki jest end game? Taki jak w wowie czy Sony Zrobilo Cos nowego? :)

Ja tez kiedys gralem i wlasnie wtedy bylo ich duzo i myslalem ze cos musi byc na rzeczy. A kto lepszy na pvp teraz? Bo kiedys mental byl mocny i nic nie pozwalal zrobic. A co do nazwy to mi tez pasuje : ciekawa, wydaje sie znajoma, ale jednoczesnie inna :D

Nazwa Revengers zajęta :P Proponowałbym coś co określało by naszą niezbyt liczną populację polską na serwerze bądź coś patriotycznego ? Albo coś zupełnie nie związane z Polską :)

dawać propozycje ;p

@ ed. Założyłem ligę o nazwie FURIOUS

z chęcią zagram ale mam postać po stronie villians

No i jesteś po właściwej stronie, ja też Villains jestem :)

Na którym serwerze gracie? PvP czy PvE sam myślałem nad tym aby powrócić do grania w DCUO.

aktualnie gram na PVE ale zmiana z PVE na PVP to kwestia sekundy w Hall of Doom :)

można się komunikować pomiędzy sobą bez względu kto gdzie gra :) Wazne żebyś był Villain'sem :P

Mój nick: Hussars

mój nick to Jubyseks

Jak będziesz w grze to się odwezwij na razie off line jesteś;p

...

a ja mam hero teraz:(

będziesz bity :P no nic nie poradzę na to, zarobiony jesteś to przenieś postać z hero do villain :D

You are not allowed to proceed with the migration flow. - Nie moge sie przenieść na EU ; /

Miałem tam dużo wykupionych klas :(

Error description: This Station Account is not eligible for linking.

to typowe bledy, tez takie mialem, po jakims czasie "weszlo"

Ehh mysle kogo zrobic. Moze healer ?;)

Jak chcesz :)

Witam jak tam potrzeba ts3 chętnie wam pomożemy i można by to pod sekcje to podbić jak gildie zrobicie :)

Moge zagrać jak coś włacze za 2 h ściąganie i będzie git napisz mi na pw jaki serwer itp pozdro .