DC Universe Online (nowa liga)

Zebrałem dotychczas 4 członków do Ligi :)

Ja mam akurat teraz 30 % Moze dzis bedzie i wejde do gry ;) jak zakupic premium? :)

Ja mam akurat teraz 30 % Moze dzis bedzie i wejde do gry jak zakupic premium?

Ja kupiłem przez ING, możesz paypalem teraz podobno nawet kupować :)

Aha.Gra wydaje sie przyjemna.Zobaczymy jak to jest naprawde,a Jak to jest z instancjami od ktorego lvlu sa?

Wszystko w trakcie levelowania Ci będzie się odblokowywać pomału :)

ELPATOS jakby co to możesz dodać SilverMeatMachine (taka wariacja z piosenką Acid Drinkers :))

Dawno nie gralem. Nawet nie pamietam jaką mam postac;).

Jutro pobiore i dołącze;).

Btw. Macie tsa?

Ja już gram, posiadam 6 lvl. Pogram trochę i się odezwę, bo dlaczego mam grać jak za chwilę się mi może znudzić;)

Moze kazdy napisze jaka ma moc i bron? To po to zeby pomoc w wyborze innym (ja np. moge grac wszystkim, ale nie wiedzialem kogo mamy, a kogo nie) Ja mam mental i martial arts

Zróbmy listę:

@ELPATOS (nick Hussars) - Villain - electrocity

@

@

Dopisujcie :)

Co do team speaka to szukam jakiegoś serwera, dziś ktoś zaproponował tutaj, napisałem do niego i czekam na odzew :)

Jubyseks villian gadzeciarz

@ELPATOS (nick Hussars) - Villain - electrocity

@ Jubyseks villian gadzeciarz

@ Stratos - Sorcery

O to mi chodziło żeby to było w kupie wszystko :) btw. jak ktoś będzie dostępny w grze niech się odezwie na GG: 1309476 do mnie to dodam do guild :)

Ja bede gral Sorcery dual pistol.;)

Panowie i panie. Jak chce ktoś dołączyć do guild to niech się kontaktuje ze mną na GG dogadamy się co do godziny wejścia na serwer i przyjęcia. Nie mogę wysłać zaproszenia jak jesteście offline :)

GG: 1309476

Z tej strony Dual-Handed Ice SilverMeatMachine. Nie posiadam niestety gg.

Będę ok godziny 21 na grze to się zgadamy, może wcześniej napiszę jeszcze jak uda mi się być szybciej :)

Jest ktoś chętny ? :)

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Ja teraz zacznę pobierać jak coś dam znać :)

w guild jest 9 osób online, rośniemy w siłę graczy Online ;p

Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy, jak również do wspólnego zapoznawania się z grą. Jesteśmy otwarci na nowych jak i doświadczonych graczy :)

Atmosfera dopisuje, domelek i black rolka potrafią rozbawić :)

Up- No tak , ale na Kilowogu nikt nie pomoże.