Już mam Elfa Tempesta (Ranger), zobaczymy jak pójdzie
DDO finalna odslona
Bo chciałem dać ci sie wykazać
co to za impreza była?
co to za impreza była?
Quest dla mega kozaków , ale po 20 zgonach na glowe udało nam sie go skonczyc
Potrzebuję pomocy, kiedy chcę dodac scrolla do spellbook, pisze mi ze aktualnie znam dane zaklęcia a na 100% nie mam go w spellach, co jest grane ? Klikam na scrolla, potem inscribe scroll, Inscribe material na pewno mam i nic sie nie dzieje, cos robie zle ?
A ja się załamałem, bo grę usunąłem będąc pewnym że instalka jest na pulpicie, natomiast pliczek został usunięty na stałe... Buuuu....
Panowie macie jakąś wspólną gildię? Dziś pobrałem i naprawdę gra mnie zaskoczyła o niebo lepiej niż ROM.
Panowie macie jakąś wspólną gildię? Dziś pobrałem i naprawdę gra mnie zaskoczyła o niebo lepiej niż ROM.
Z tym jest problem bo zalozenie gildii wymaga turbine points , ale zapisz sie do DDOpl masa Polskich graczy
coś mi się wydaje, że to kolejne mmo, takie o.
/ Już pominę to, że zdanie zaczynamy z dużej litery... Piękny, dużo wnoszący post. Ogólnie polecam nie wypowiadać swoich opinie o grach w które się nie grało, oraz je precyzować ("takie o"). Warn. Mam nadzieje, że nie będziesz pisał więcej takich postów żeby dobić do tych "15" - Cree
Cos mi sie wydaje,ze powinienes zagrac zeby oceniac. Dla mnie to klasyk
Matko ludzie! Nie odkopujcie tematów sprzed 7 miesięcy...
Widze, ze malo kto zaglada na ta gierke a samotnie slabo sie gra, wiec moze zrobie jej tu mala reklame. Jako, ze ostatnimi dniami ukazala sie final wersja szukam ludkow, ktorym nie straszny swiat questow(wczesniej w becie istnial 1 server i swiat tetnil zyciem:)). W grze nie ma grindu jako takiego, wszelki exp uzyskiwany jest wlasnie z questow. W final wersji dla free kont mamy dostep do wszystkich krain, nie ma zadnych blokad. Non target system i widok zza plecow. Autorzy postarali sie, co do zadan i nie wszystkie polegaja na ubijaniu hord mobkow. Free gracze nie moga jedynie uzywac 2 ras i 2 klas. Reasumujac, jesli ktos poszukuje ciekawego pve i rozwinietego systemu skilli to z czystym sumieniem polecam.