DDO finalna odslona

Już mam Elfa Tempesta (Ranger), zobaczymy jak pójdzie :)

Bo chciałem dać ci sie wykazać:)

co to za impreza była?

co to za impreza była?

Quest dla mega kozaków , ale po 20 zgonach na glowe udało nam sie go skonczyc :P

Potrzebuję pomocy, kiedy chcę dodac scrolla do spellbook, pisze mi ze aktualnie znam dane zaklęcia a na 100% nie mam go w spellach, co jest grane ? Klikam na scrolla, potem inscribe scroll, Inscribe material na pewno mam i nic sie nie dzieje, cos robie zle ?

A ja się załamałem, bo grę usunąłem będąc pewnym że instalka jest na pulpicie, natomiast pliczek został usunięty na stałe... Buuuu....

Panowie macie jakąś wspólną gildię? Dziś pobrałem i naprawdę gra mnie zaskoczyła o niebo lepiej niż ROM.

Panowie macie jakąś wspólną gildię? Dziś pobrałem i naprawdę gra mnie zaskoczyła o niebo lepiej niż ROM.

Z tym jest problem bo zalozenie gildii wymaga turbine points , ale zapisz sie do DDOpl masa Polskich graczy

coś mi się wydaje, że to kolejne mmo, takie o.

/ Już pominę to, że zdanie zaczynamy z dużej litery... Piękny, dużo wnoszący post. Ogólnie polecam nie wypowiadać swoich opinie o grach w które się nie grało, oraz je precyzować ("takie o"). Warn. Mam nadzieje, że nie będziesz pisał więcej takich postów żeby dobić do tych "15" - Cree

Cos mi sie wydaje,ze powinienes zagrac zeby oceniac. Dla mnie to klasyk

Matko ludzie! Nie odkopujcie tematów sprzed 7 miesięcy...

Widze, ze malo kto zaglada na ta gierke a samotnie slabo sie gra, wiec moze zrobie jej tu mala reklame. Jako, ze ostatnimi dniami ukazala sie final wersja szukam ludkow, ktorym nie straszny swiat questow(wczesniej w becie istnial 1 server i swiat tetnil zyciem:)). W grze nie ma grindu jako takiego, wszelki exp uzyskiwany jest wlasnie z questow. W final wersji dla free kont mamy dostep do wszystkich krain, nie ma zadnych blokad. Non target system i widok zza plecow. Autorzy postarali sie, co do zadan i nie wszystkie polegaja na ubijaniu hord mobkow. Free gracze nie moga jedynie uzywac 2 ras i 2 klas. Reasumujac, jesli ktos poszukuje ciekawego pve i rozwinietego systemu skilli to z czystym sumieniem polecam.