DDO finalna odslona

Po filmikach to wygląda na "Zróbmy WoWa jeszcze raz"... czy ktoś może mi powiedzieć czym ta gra się od niego różni?

Chocby nie wiem jak cudnie o grze sie produkowac, czy rozpisywac to co chce sie zobaczyc i tak sie ujrzy...

8 strona Kozak ( masz tego redaktora to niby jestes troche myslacym czlowiekiem) i Tobie tez nie chce sie czytac?

D&D to papierowy RPG przeniesiony do swiata gier. Gra przypomina budowa GuildWars. Tyle ze w D&D zdobywasz expa i lvle tylko za robienie questow. Dodatkowym smaczkiem gry jest narrator ktory towarzyszy nam przy kazdej przygodzie. Ogolnie D&D przypomina mi znacznie Baldursa na Multi... :)

Aaaa kozak gram wlasnie w Aiona.... Nie jest zly.... narazie 2 dni za soba.... fajna muza ale wiecej sie spodziewalem po CryEngine :)

@Kozak

Chociażby non-target systemem walki.

Gra mnie zmiażdżyła ,zgniotła ,zdeptała i zrównała z ziemią klimat świetny nigdy w żadnym mmo nie uświadczyłem tej atmosfery super rasy ,klasy itemki nie znam się na papierkowym D&D ,ale ten system obrażeń krytyków itp wymiata i podoba mi się to skradanie albo np jedna klasa będzie cienka przy nieumarłych ,ale w zamian inna ich zmiażdży nie patrząc na monitor.Właśnie to jest o czym marzyłem te questy ta epicka przygoda xD ,klimat i atmosfera a no i to ,że mamy jakąś bron i wymiata na potworkach tam rozwalamy ich itp a tu np wyskakują szlamy jakieś coś jak galaretka np ,wyciągamy np święta maczugę która wypada tam z jakiegoś bosa czy coś i rozwalamy te potworki jak chcemy xD jestem bardzo zadowolny

moje imie to

Elesoir Soulrine chyba xD

elf

ranger-wale z long bowa i rapiera xD

gra się fenomenalnie zaproście do gildii DDOpl czy tam jakiejś polskiej :D

PS i łamigłówki podczas questow na przykład pod koniec questa w którym trzeba zdobyć zwój jakiś tam jest otoczony jakąś magią ochronna i trzeba tak jakieś te kwadraciki ustawić ,żeby swiatło wpadało do wszystkich otworów - ogólnie są proste i trudniejesze

//Tak... tak... Ale interpunkcje to z podniecenia zjadłeś da? - R3m4ke

Szkoda ze ja nie doznalem takiego orgazmu :(:PTo mnie rozjebało haha :P/Kuboch

jak chcesz wejsc do gildi DDOpl wejdz na strone internetowa :) www.ddopl.com

Szkoda ze ja nie doznalem takiego orgazmu

masz szczęście

Szkoda ze ja nie doznalem takiego orgazmu

Przynajmniej monitora nie musiałeś potem szmatką czyścić ;)

Po zagraniu w tą gre mam całkiem inne spojrzenie na całą reszte mmorpg. Naprawde czuć klimat zwłaszcza dzięki tym dialogom NPC na questach.

Rapider jaki sie zwiesz w grze?

Nydian, human fighter.

Tak wogóle to rozwala mnie długość niektórych misji. A jak jeszcze przy końcu padne... Ale ogólnie gra miodna.

To mogłeś z nami robić questa dzisiaj -.- ponad 2 godziny z czego 20 minut to bieganie z bossem na plecach

A ten boss gonił mnie :lol: Oni sie zamkneli za drzwiami a ja jak głupi latałem w koło 15 min xd

Wspieraliśmy cię duchowo ;p

Widzę że w tej grze RÓWNIEŻ nie ma mojego ulubionego i poszukiwanego typu klasy - lekki wojownik bez tarczy :( mimo wszystko zasysam.

Fighter może biegać z 2h lub z 2 mieczami, Paladyn z 1h + shield lub 2h no i jest ranger który dobrze radzi sobie mając dwa miecze. To wszystko zależy od ścieżko rozwoju

A jeszcze takie pytanko... Jaki jest maksymalny lewel w DDO ?

Dobra, mam nadzieję że grze jest jakiś tutorial, a nie że mam przeczytać całą encyklopedię na stronie DDO...

Dobre pytanie - jaki serwer?

20 lecz są jeszcze ranki ) chyba wiesz o co chodzi :) np 21 rank = 5 lvl i tak dalej ...

A co do biegania z bosem na plecach ....

Wole skakanie po rurach :)

Canith :) powodzenia w grze

Jeżeli chcesz pomocy wpisz Do mnie nick - Fennist

Sorki za doubla lecz nie znam tego silnika i gdy kliknelem edycja szybka edycja zrobil mi się double ...

Dobra, mam nadzieję że grze jest jakiś tutorial, a nie że mam przeczytać całą encyklopedię na stronie DDO...Dobre pytanie - jaki serwer?

Server Cannith a co do lekkiego wojownika to mylisz sie , robisz Łowce z buildem na duale i to masz lecitkiego az miło . Btw co do 2-godzinnego questa nie zapomnijcie o potężnym wsparciu dostarczanym wam przez mega wykoksanego paladyna :P

PS. Chciałem podziekować Grafio za wsparcie w grze :)

Ps2. Tutorial jest

Ps3. Przeciez pisało że quest jest "very long"

Ten mega wykoksany palladyn zamknął sie za drzwiami i czekał ąz padne