Debiut zespołu

Siemanko! To znowu ja :D Tym razem promuję mój zespół, który właśnie zadebiutował singlem "Make your choice". Gramy, jak każdy słyszy, Metalcore/Post-Hardcore. No i tak gdyby ktoś był ciekawy.. tak, to ja tu śpiewam!

Słuchamm rocka, ale nieco delikatniejszych brzmień, dlatego piosenka jako-tako mi się niezbyt podoba, ale muszę przyznać, że gracie dobrze, a głos masz kozacki :D

Perkusiste macie dobrego. Pewnie jest 1000 takich, jak on ale mi się dosć podoba.
A wokal, jak wokal w podobych zespołach. Fajnie "śpiewasz", ale niczym się nie wyróżniasz.

Metalcore jak zawsze witam z otwartymi ramionami. Jak narazie prezentujecie się bardzo dobrze powodzenia będę śledził kanał na yt na pewno.

Bardzo fajnie, 100% moje klimaty :3.

Mozesz wrzucic na jakis hosting zeby moc sciagnac?

Jutro podrzucę link do pobrania :) Dla tych, którym się podoba, mam dobre wieści! Do miesiąca czasu pojawi się kolejny utwór. Dzięki wielkie za pozytywny feedback, to motywuje :)

Jutro podrzucę link do pobrania Dla tych, którym się podoba, mam dobre wieści! Do miesiąca czasu pojawi się kolejny utwór. Dzięki wielkie za pozytywny feedback, to motywuje

I co z linkiem?

http://www54.zippyshare.com/v/8289684/file.html

Proszę bardzo :)

Zachęcam również do lajkowania naszego fanpejdża http://www.facebook.com/fallendestinyband

25 czerwca, 2 dni przed debiutanckim koncertem, wleci nowy utwór :)

Perkusista kradnie show. A wokal nie w moim typie. Zdecydowanie growl czy scream wole taki jak Belphegor czy Wintersun.

Nie mówię , że jest źle ale zdecydowanie jak dla mnie za mało ciężkości i żywiołowości chociaż pewnie znajdzie to swych odbiorców.

Świetne, mega mi się podoba. Bardzo dobry scream.
Czekam na nowy kawałek ^_^

Perkusista może dzięki swoim umiejętnością wykarmić rodzinę, reszta po prostu amatorzy.

Pracuje akurat w tej branży więc wiem co mówię :)

A wg. mnie na podstawie jednego studyjnego utworu nie jesteś w stanie określić, na jakim poziomie leży technika innych. Wiadomo, w djentowaniu cały utwór dużej filozofii nie ma, ale zawsze może się okazać, że technicznie stoją na bardzo wysokim poziomie. Co do perkusisty jednak nie ma wątpliwości - kozak jakich mało.

Nawet spoko :) Troszke przypomina mi The Chosen Pessimist (od 1:08) Ale ogólnie jest git.

Pffff co wy gadacie, to pier**lone gówno, wyrwij sobie 5 strun bo nie są Ci potrzebne najlepiej na jednej napierdalać.Mam nadzieję że masz kudły jak pier**lona asking alexandria albo inne gówno.1-2-3 SPAM.I śpiewasz jak byś miał zatwardzenie. Dziękuję to tylko tyle z mojej strony proszę o hejty, znawcy muzyki.

PS.Nienawidzę j**anego core.

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - Might

Prawie wszyscy z nas są po szkole muzycznej, a od siebie dodam, że to dopiero początki i dopiero wypływamy z materiałem. W kwestii technicznej chłopaki są naprawdę dobrzy - inaczej bym z nimi nie grał :) Wiele leży tez w kwestii nagrania - utwór nie jest do końca zmixowany tak, jak mógłby faktycznie być. Jeśli chodzi o zarzuty wobec naszej techniki: Tak jak Kholgar napisał, w samym djencie dużej filozofii nie ma, a staramy się wrzucać trochę motywów z różnych gatunków. Doskonale wiemy, że do osiągnięcia brzmienia i charakteru kompozycji musimy jeszcze sporo ćwiczyć, ale z każdym wspólnym graniem przychodzą lepsze pomysły na aranżacje i ogólne kompozycje :) Dzięki za krytykę, może nie do końca konstruktywną, bo nazwałeś nas jedynie "amatorami", ale doceniam ;)

Widać czego was ta szkoła nauczyła gracie j**ane core ... czemu nic ambitniejszego ? Ps. wyglądacie jak prawdziwe metale widziałem na yt haha.Przebierzcie się bo jak gimby wyglądacie ;/ I ja nie mówię że jest źle nagrane czy coś bo jest dobrze tylko mi chodzi o to co gracie ;p I że całe forum się jara takim czymś ...

warn_ico.png
Warn za wulgaryzm. - Might

Bo widocznie jest to muzyka, którą lubimy, a wyglądamy jak wyglądamy i tak wyglądać tez będziemy ;) Słabe zastrzeżenie, kolego

Widać czego was ta szkoła nauczyła gracie j**ane core ... czemu nic ambitniejszego ? Ps. wyglądacie jak prawdziwe metale widziałem na yt haha.Przebierzcie się bo jak gimby wyglądacie ;/ I ja nie mówię że jest źle nagrane czy coś bo jest dobrze tylko mi chodzi o to co gracie ;p I że całe forum się jara takim czymś ...

Nie generalizuj. Poza tym każdy słucha czego chcę i pomimo, że również nie przepadam za metalcore to nie pluje się na prawo i lewo. Trzeba mieć jakiś szacunek , jak nie do muzyki to chociaż do ludzi. I uprzedzając , tak, jestem znawcą muzyki.

Hmm to może jakieś wykształcenie posiadasz ?