Siemanko! To znowu ja Tym razem promuję mój zespół, który właśnie zadebiutował singlem "Make your choice". Gramy, jak każdy słyszy, Metalcore/Post-Hardcore. No i tak gdyby ktoś był ciekawy.. tak, to ja tu śpiewam!
Debiut zespołu
Słuchamm rocka, ale nieco delikatniejszych brzmień, dlatego piosenka jako-tako mi się niezbyt podoba, ale muszę przyznać, że gracie dobrze, a głos masz kozacki
Perkusiste macie dobrego. Pewnie jest 1000 takich, jak on ale mi się dosć podoba.
A wokal, jak wokal w podobych zespołach. Fajnie "śpiewasz", ale niczym się nie wyróżniasz.
Metalcore jak zawsze witam z otwartymi ramionami. Jak narazie prezentujecie się bardzo dobrze powodzenia będę śledził kanał na yt na pewno.
Bardzo fajnie, 100% moje klimaty .
Mozesz wrzucic na jakis hosting zeby moc sciagnac?
Jutro podrzucę link do pobrania Dla tych, którym się podoba, mam dobre wieści! Do miesiąca czasu pojawi się kolejny utwór. Dzięki wielkie za pozytywny feedback, to motywuje
Jutro podrzucę link do pobrania Dla tych, którym się podoba, mam dobre wieści! Do miesiąca czasu pojawi się kolejny utwór. Dzięki wielkie za pozytywny feedback, to motywuje
I co z linkiem?
Perkusista kradnie show. A wokal nie w moim typie. Zdecydowanie growl czy scream wole taki jak Belphegor czy Wintersun.
Nie mówię , że jest źle ale zdecydowanie jak dla mnie za mało ciężkości i żywiołowości chociaż pewnie znajdzie to swych odbiorców.
Świetne, mega mi się podoba. Bardzo dobry scream.
Czekam na nowy kawałek
Perkusista może dzięki swoim umiejętnością wykarmić rodzinę, reszta po prostu amatorzy.
Pracuje akurat w tej branży więc wiem co mówię
A wg. mnie na podstawie jednego studyjnego utworu nie jesteś w stanie określić, na jakim poziomie leży technika innych. Wiadomo, w djentowaniu cały utwór dużej filozofii nie ma, ale zawsze może się okazać, że technicznie stoją na bardzo wysokim poziomie. Co do perkusisty jednak nie ma wątpliwości - kozak jakich mało.
Nawet spoko Troszke przypomina mi The Chosen Pessimist (od 1:08) Ale ogólnie jest git.
Pffff co wy gadacie, to pier**lone gówno, wyrwij sobie 5 strun bo nie są Ci potrzebne najlepiej na jednej napierdalać.Mam nadzieję że masz kudły jak pier**lona asking alexandria albo inne gówno.1-2-3 SPAM.I śpiewasz jak byś miał zatwardzenie. Dziękuję to tylko tyle z mojej strony proszę o hejty, znawcy muzyki.
PS.Nienawidzę j**anego core.
Prawie wszyscy z nas są po szkole muzycznej, a od siebie dodam, że to dopiero początki i dopiero wypływamy z materiałem. W kwestii technicznej chłopaki są naprawdę dobrzy - inaczej bym z nimi nie grał Wiele leży tez w kwestii nagrania - utwór nie jest do końca zmixowany tak, jak mógłby faktycznie być. Jeśli chodzi o zarzuty wobec naszej techniki: Tak jak Kholgar napisał, w samym djencie dużej filozofii nie ma, a staramy się wrzucać trochę motywów z różnych gatunków. Doskonale wiemy, że do osiągnięcia brzmienia i charakteru kompozycji musimy jeszcze sporo ćwiczyć, ale z każdym wspólnym graniem przychodzą lepsze pomysły na aranżacje i ogólne kompozycje Dzięki za krytykę, może nie do końca konstruktywną, bo nazwałeś nas jedynie "amatorami", ale doceniam
Widać czego was ta szkoła nauczyła gracie j**ane core ... czemu nic ambitniejszego ? Ps. wyglądacie jak prawdziwe metale widziałem na yt haha.Przebierzcie się bo jak gimby wyglądacie ;/ I ja nie mówię że jest źle nagrane czy coś bo jest dobrze tylko mi chodzi o to co gracie ;p I że całe forum się jara takim czymś ...
Bo widocznie jest to muzyka, którą lubimy, a wyglądamy jak wyglądamy i tak wyglądać tez będziemy Słabe zastrzeżenie, kolego
Widać czego was ta szkoła nauczyła gracie j**ane core ... czemu nic ambitniejszego ? Ps. wyglądacie jak prawdziwe metale widziałem na yt haha.Przebierzcie się bo jak gimby wyglądacie ;/ I ja nie mówię że jest źle nagrane czy coś bo jest dobrze tylko mi chodzi o to co gracie ;p I że całe forum się jara takim czymś ...
Nie generalizuj. Poza tym każdy słucha czego chcę i pomimo, że również nie przepadam za metalcore to nie pluje się na prawo i lewo. Trzeba mieć jakiś szacunek , jak nie do muzyki to chociaż do ludzi. I uprzedzając , tak, jestem znawcą muzyki.
Hmm to może jakieś wykształcenie posiadasz ?