Witam,
Od jakiegos czasu rozmyslam jaka gra warta bylaby mojej uwagi. Kazda z nowych gier ktore wychodza na rynek nie spelniaja moich oczekiwan. Chodzi mi w tym momencie o dynamike w walce, ktora moich skromnym zdaniem stoi w Dekaronie na dosc wysokim poziomie. Nie gralem w Dekarona zbyt dlugo, ale pare nocek nie przespalem z powodu tego mmorpg'a. Znudzilo mi sie w momencie gdy nie bylo z kim pogadac, a przebiegajacy gosc na expie byl zadkoscia.Dobra to by bylo na tyle smetow.
Wpadlem na pomysl zeby zebrac pare osob, ktorym Dekaron przypadl do gustu. Po jakims czasie stworzyc jakas gildie chociaz niekoniecznie( moglibysmy dogadywac sie na jakims forum,ts ) i wypelnic choc troche ten pusty krajobraz. Jezeli chodzi o motyw rozgrywki (pvp,pve) zalezlo by to od osob, ktore by sie zglosily. Na poczatku napewno chodzilo by o to zeby jakos sobie urozmaicic rozgrwyke rozmowa lub pomoca ze strony innych. Takze, wszystkie osoby ktore sa chetne niech zglaszaja sie pod postem( mam nadzieje ze takie sie znajda ).
To nasi pierwsi czlonkowie
Osoby, ktore napewno beda graly:
-Arivaldes ( Bagi Warrior, 150lvl)
-TrusQul ( Aloken, 150 )
-Dattroll ( ?, ? )
- Implant (? , ?)
-Koxiwo, Archerrro122PL (Segita Hunter, 165)
-JetSet ( Segita Hunter, 206 )
-KuciapkaSkiLL (?,?)
-Sigmar (?, ?)
Cos sie niezgadza, albo kogos brakuje?
Nasz server Team Speak( dzieki dobroci jednego z uzytkownikow ):
IP: ip.freeteamspeak3.com
kanał: No 408. Requiem
hasło: pl