[dekaron] team

Mysle ze nie bedzie problemu. Ja co prawda gralem kiedys w Dekarona, ale na ta chwile czuje sie jak zupelnie poczatkujacy gracz, wiec bedziemy sobie pomagac :D

Mój nick w grze będzie Dattroll , zapraszam na TS co podałem.

Ehh giera będzie dopiero o 16/17 :P no cóż dołączę jak będę miał :rolleyes: :rolleyes:

Ja tez z checia zagram ale mam takie pytanko czy ich jakis tam donate system daje bardzo duza przewage?

Nie, z tego co się orientuję donate daje tylko costiumy i różnego typu drobiazgi takie jak ringi itp dające atak itd. Ale ogólnie jak grałem tam jakieś 3-4 michy temu to nic takiego nie odczułem, żeby mi przeszkadzało. Najgorsze to pk'erki na Draco Desert :P :P nie wejdziesz dobrze na mapę, a już leżysz lecz to zwykłe noobki :P :P :P

Zakładamy jakąś Guild?,oraz czy orientuję się ktoś gdzie można poexpić na 100+.

Server will be down at 8:40 AM server time today, for 3 hours. We are moving the servers to a new PC. Also, we are reducing the amount of channels to help players interact between each other a little more.

Thanks for the understanding.

Trzeba czekać;((

Rozumiem akurat za 20 min bd miał. Jeśli chodzi o expa to taki dungeon 60+ crespo albo ktoś z wysokim lvlem 150+ cie bierze i w 5 min masz 120-130 jak ja miałem. Zależy też jakie raty serva, ale ogólnie to wygląda wszędzie tak samo lub po prostu w pt się wybierzemy na crespo. Są 3 poziomy trudności C,B lub A. W pt exp poleci nawet nice a potem mapki lepsze, pierwsza 115+. Gdzie już można zarobić :rolleyes: :rolleyes: A gildia no przydała by się, żeby się komunikować nie tylko za pomocą TS3 ale również wiedzieć kto kiedy online i takie tam duperele. Jeśli chodzi jeszcze o Crespo możesz również iść solo na poziomie C próbować go zrobić głownie na początku są skrzynki jest ich 6 z każdej na Elite dropi chyba 1kk za skrzyneczkę wieć można 6kk+ wyciągnąć. Na innych jest to 500k, na innym 3kk więc liczby są różne. I możesz Dungeon w Python Castle tylko party 90+ ale na to Q trzeba robić żeby się dostać na tą mapę. A Q są zbugowane więc trzeba szukać i sprawdzać itp.

Niestety tak wynikło (nie wiem jakim cudem), lecz w końcowej fazie pobierania kiedy już było 100% internet się zawiesił zresetowałem go no i błąd wyskoczył. A dzięki mojemu kochanemu internetowi zaczęło pobierać się na nowo zastąpiło to i owo. Dlatego muszę jeszcze raz czekać 3-4 godziny na ponowne ściągniecie gry -,- Ale jak tu kolega wyżej podał trzeba czekać, aż servy włączą więc i tak bym nie pograł :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

UUU to nie zaciekawie, ja mam prawie 115, czekam na nastepnych :D i wbijac na ts'a

@EDIT

Jakis pomysl na nazwe gildii?

Osoby, ktore napewno beda graly:

-Arivaldes ( Bagi Warrior, 113lvl)

-Dattroll ( ?, ? )

- Implant (? , ?)

-Koxiwo (?, ?)

-KuciapkaSkiLL (?,?)

-Sigmar (?, ?)

Cos sie niezgadza, albo kogos brakuje?

Moja propozycja na Guild :

-Szwadron Śmierci

Uważam że w miarę poważna nazwa.

można już grać czy jeszcze jest server off? Też sobie zagram z wami :D

Jeszcze jest off, sam czekam. Jak dobrze licze to za 20-30min bedzie mozna wchodzic do gry.

@EDIT

Co do nazwy to tez jestem za jakas POLSKA, zeby ew. polska spolecznosc e dekaron mogla sie do nas zglaszac bez udzialu tego forum. Dla mnie moze byc i Szwadron Smierci

( chociaz jakos kojarzy mi sie to z oddzialami SS )

Ja tez bede gral napewno

Ja będe grał klasą Incar Mage :)

Ja będę grał Segita Hunter a jeśli chodzi o nazwę guild to miałem na takim włoskim servie Poeci Napalmu i się sprawdzało :D :D (1 godzina 42 min ściągania) mam nadzieje, że będzie ok :D :D

Szwadron Śmierci mi pasuje dobra nazwa :D :D :D :D

również jestem chętny

Działa dekaron?

Dobra mam nick PowerBasse Pisać :D I juz gram

Mi godzina zostala

dobra ja mam 171lvl i wbije kolo 21 to badz ktos na forum to razem poexpimy :D

Ja z wielką chęcią bym zagrał...

Ale potrzebuję pomocy w rozwiązaniu tego problemu :