[dekaron] team

O kurde od kiedy gram w Dekarona to jeszcze nigdy tak nie miałem... Kurde naprawdę nie wiem co to jest szkoda

Dobra Dekaron pobrany właśnie go instaluje. Teraz pytanko czy już zrobiliście gildie? Myślę, że można ja szybko zrobić póki co aby nasz team zbić do kupy potem ogarniać wszystko bo teraz wejdę do gry i prawda nie wiem czy was ogarnę :D :D Mój nick będzie ParanormalPL i proponuję aby wszyscy zaczynali w tej samej lokacji. Najlepiej Loa Castle (czy jakoś tak :D ) ponieważ zawsze jest tam sporo ludu a w razie śmierci nie będziemy się rozbijać po świecie. Tzn 2 miasta ale zawsze coś :D :D :D:ph34r:

Ok ale grajmy na channelu Miseria żebyśmy sie znależli

Okej ja tu instaluję zaraz będzie patch to nick podawałem chanel będę, na którym podałeś miasto Loa myślę, że się znajdziemy. Ktoś już gildię założył?

ja bede w loa na miseri na samym srodku mapy czekal na ciebie

Ja odpadam, laptop jednak nie uciągnie Dekarona.

Dobra ogarnąłem stare konto :D :D :D :D Jak coś mogę was podexpiać jak osiągniecie 60lvl+ Nick Archeror122PL i tam na przemian są wielkie i małe litery. Ok kto teraz w grze? jestem w Loa serv ten na M coś tam podejść i napisać :D:rolleyes: :rolleyes:

Okej zakładam gildie nazwa Szwadron Śmierci jak chcieliście na razie, aby zebrać nas w w garść potem się pozmienia itp.

warn_ico.png
Double post. - Cree

w grze masz nick Koxiwo, czy jak?:D

Dodajcie mnie, grać będę pewnie VS albo SH, gralem kiedys i tym i tym, VS pod tarantulkę, a SE głównie cursy, potrafię grać, więc nie bedzie problemu, mam mikro i jestem po mutacji (17 lat), nie jestem wulgarny, i wiem co to TeamPlay.

Wgle, gramy na tym Globalu czy Elite? ;D

W grze mam nick ArCheRor122PL coś takiego :D :D dostałem bana na 24 za double posta więc piszę z tego konta jak coś napiszcie na gg 4008038 jest ze mną nas dwóch w gildii Nazwa jaką ustaliliście czyli SzwadronSmierci :D NA servie tym na "M" coś tam gramy. To albo gg albo w grze pisać dodam do gildi i można zacząć :D :D

No i Koxiwo tutaj :D :D :D

Gramy na Elite Dekaron. Zapraszamy na ts'a

podajcie linka do servera to z checia dolacze:)

@Up wpisz w google Elite Dekaron.;)

A ja pobrałem globala, no cóż, ściągał się pół godziny, ale jakoś mi się nie chce Elite, może jutro; P

a znalazła by się ekipa do gry na globalu?

bo bez sensu zakłądać drugi teamt do tej samej gry

Tak,ja chętny jestę aktualnie pobieram:)

A czy można do Was dołączyć jako ktoś kto kompletnie nigdy nie grał w Dekarona?

Już nikt nie gra( tak było przez 5 dni sam siedziałem i sobie odpuściłem).Proponuję ci zagrania na Oficjalu,

No to mam Dekarona official. Nie za bardzo ogarniam ( :rolleyes:), ale próbuje. Jakby co - nick Alernak.