Demon Eaters - Gra

kuznia.jpg

A więc jednak przybyli... Nieskończone armie demonów. Skoro są na ziemi, oznacza to, że moi ludzie przegrali. Co więcej, to zwiastun końca wszystkiego co żywe w tym świecie... Nie mogę na to pozwolić. Myśl... co możesz zrobić, by do tego nie dopuścić? Trzeba walczyć. Jednak zostałem niemalże sam, a nie mogę zostawić nieba bezbronnego. Jedyna nadzieja na wygranie tej walki leży w ludziach. Mieszkańcach pozornie niewinnej i małej wioski na uboczu. Objawię im wieść, że idą do nich demony, że są ostatnią nadzieją ludzkości na przetrwanie i aby sposobili się do walki. Jednak, to trochę za mało... wiem! Wyślę tam swojego posłańca. Tego, który ma nieść zbawienie.

Mesjasza.

Gdy dotarli do wioski, jej mieszkańcy byli już gotowi. Z nadzieją w sercach stanęli naprzeciw śmierci, wiedząc, że nie mogą już nic stracić. Jednak i ich dzielne serca zaczęły się ułamywać pod naporem przeciwników. Modlili się o zbawienie. Szli za mym rozkazem bez cienia strachu... na śmierć. I wtedy zrozumiałem - oni nie mają walczyć, oni mają ocaleć. Użyłem resztek swojej mocy i wygnałem wioskę z tego świata, aby przetrwała armagedon, po czym wróciła i zaczęła od nowa.

Plan był niemal perfekcyjny, jednak nie przewidziałem jednego: parę demonów pozostało w wiosce. Przybrali postacie ludzkie i wtopili się wśród jej mieszkańców. Będą mordować, wiem to. Jednak ci ludzie są już zdani tylko na siebie. Liczę, że z pomocą Mesjasza dadzą radę przetrwać. Nie mogę już im pomóc. Mogę tylko obserwować.

Lista graczy:

1. Budzioch
  2. Sokyre Człowiek, spalony na stosie
  3. Misiael Człowiek, zabity przez Inkwizytora
  4. Vanziom
  5. Rexin
  6. Mikiusz
  7. Byczsek
  8. Xasarm Mesjasz, wrócił do Boga
  9. Abraxus Człowiek, zabity przez demony
  10. Karthas
  11. Niewiara Demon, zabity przez Inkwizytora
  12. Zenodoros Demon, spalony na stosie
  13. DeimonD Człowiek, spalony na stosie
  14. Omega
  15. Avi Człowiek, spalony na stosie pod zarzutem słabego RP
  16. Coffe

CZE

Witam drodzy kompani.

Witam.

pisze sie

Witajcie.

- Jest tu kto? Krzyczy Coffe wchodząc do nowo poznanej przez siebie wioski

- Co tu tak śmierdzi? Komentuje jeszcze głośniej, nie słysząc odzewu na pierwsze pytanie.

Witanko ........

Ogłoszenia parafialne:

-Głosowania demonów od czwartku

-Głosowania ogólne od czwartku

-Głosowania tradycyjnie przez napisanie "Głosuję na X" w kolorze czerwonym

-Umiejętności Proroka,Wszechwiedzącego i Kapłana od jutra

-Umiejętności Inkwizytora i Mesjasza od czwartku

Witojcie.

"Witajcie ciule"

Moge jeszcze dolaczyc?? ;)

Witam wszystkich.

Wiiitam

Hi

Siemka;D

Witam towarzyszy niedoli.

Witam wszystkich zebranych

Cześć i czołem!

(Panowie, to gra fabularna, w której musimy użyć troszkę wyobraźni a nie witać się tylko).

-Jest tu jakaś gospoda? - powiedział Coffe do wszystkich ludzi stojących na środku wioski i dukających nieprzemyślane pozdrowienia.