- Nie ma, wszystko zostało zniszczone, nic tu nie będzie dopóki demony są na tym świecie - odpowiedział Omega
Demon Eaters - Gra
(Panowie, to gra fabularna, w której musimy użyć troszkę wyobraźni a nie witać się tylko).-Jest tu jakaś gospoda? - powiedział Coffe do wszystkich ludzi stojących na środku wioski i dukających nieprzemyślane pozdrowienia.
Ahhh drogi Coffe... A co pewnie chciałbyś się od razu uchlać na dobre rozpoczęcie dnia.. ??
Popieram ten pomysł Niewiaro - napijmy się w opuszczonym budynku. Może jakiś trunek tam pozostał
O, 500 litrów zacieru mam w piwnicy! Nastawiać?
Szykujcie kufle kamraci. Xasarm znalazł w spalonej chacie dużo trunku.
Zacier chcesz pić!?
Ehhh, znowu się wszyscy upiją i nie będzie komu głosować... Polejcie
Bynajmniej nie pozabijamy się tak jak poprzednicy z innego świata, prawda?
No jasne, tylko później po pijaku ciężko znaleźć jakieś wskazówki, kto jest demonem.
Co będzie ciężko ? Demony? Co to jest? To coś istnieje? Ktoś widział?
A kto widział alkohol? Istnieje? Sami więc wiemy czego chcemy w dzisiejszą noc!
Tym razem bezpodstawne osądzanie kończy się tragicznie - można się w demona zamienić. Trzeba mieć 100% pewności.
Dlatego jestem trochę przeciwny RP, bo później oskarża się tylko na wyczucie
Ekhm... Ja mam przy sobie flaszeczkę, jeżeli ktoś chce...
Team, nachalny w trzy d*py, ale jeden Karthas, wciąż trzeźwo stoi na straży drużyny. Odłóżcie te manierki, wróg jest niedaleko.
Po czym wnioskujesz towarzyszu?
Alkoholizm to choroba, a rozwój tej choroby zwiastuje nadejście zła.
Gdzie, gdzie?
Słyszę kroki - któż to się zbliża?
Gdy będziecie pić wasza wina się zwiększy więc nie radze. Wy wszyscy będziecie mieli raka taka jest prawda.
Masz rację. Jeśli będziemy spożywać wodę ognistą, wkrótce umżemy i nikt nas nie uratuje przed zagładą ludzkości.
Prawie mnie przekonałeś Karthas ale ... Budzioch, pozwól no na stronę - jeśli szukasz towarzysza