Ja zaś mu nie ufam i oddaję głos na Sokyre. To że mu ufasz i zapewniasz nas o jego człowieczeństwie nie znaczy że nie robi cię w przysłowiowe bambuko.
Demon Eaters - Gra
Ok, to już teraz komunikuję, Niewiara jutro spale cie osobiście. Jeżeli dziś się mylisz w sprawie Sokyre. Bo to oznacza śmierć 2 graczy. Możliwe że dwóch dobrych. Sorry, może spale cie nawet dziś(po głosowaniu).
Rób co chcesz. Wiesz ogólnie drażni mnie to twoje pokazanie na siłę jaki wszechwiedzący jesteś.
Bo ma drażnić xd Wtedy łatwo was podejść....wygadacie wszystko jak jesteście rozgoryczeni, zdenerwowani, zirytowani. xd
Z tego co mi się staje DeimonD jest wsiokiem...
Aktualnie z moich informacji na temat tego kto kim jest - prawdopodobny demon to :
Niewiara
Coffe
Abraxus
Byczsek
Są to 4 najbardziej prawdopodobne trafienia
A kto ci powiedział że jestem zdenerwowany. Idziecie podejściem kto nie z wami ten przeciw wam. Niczym hiszpańska inkwizycja. A wasza próba spalenia DeimonDa jest na siłę i wręcz pokazuje co i jak. Ale nasuwa się pytanie. Skoro tacy jesteście pewni i spalicie niewinnego to co wtedy?
@Up. A co wyklucza ciebie?
Co wtedy? Łatwiej będzie znaleźć tego złego. Hiszpańska, tu mnie masz xd
Spalmy wszystkich, Pan pozna swoich.
Sojusz z jasnym, a jasny ma sojusz jeszcze z kimś innym xd
Najlepiej spalmy się wszyscy w rytm hasła: Alleluja i do przodu
A ja wierzę Karthasowi. Pomyślmy: przyznał się, że jest Inkwizytorem, nikt temu nie zaprzeczył, wychodzi na to, że jest to prawdą. Idąc dalej oczywistym jest, że reszta "tych dobrych" kontaktuje się z nim. Doszliśmy razem do kilku wniosków. Będąc jasnowidzem mogę upewnić się kto jest dobry a kto nie, wykreślić kilka osób z listy podejrzanych. Zamiast 11 podejrzanych mamy ich np. 7. Co do osób podanych przez Karthasa mamy pewność - są oni ludźmi. Głos na Niewiarę. Próbujesz się wykręcić od winy.
@Up. Uczyniłeś mój dzień lepszym naprawdę. Jakiej winy
Ja jestem dobry i znam już wiele klas.
Mojej ci nie podam lecz Demonem nie jestem.
Nie rozumiem twojego zdenerwowania, w szczególności, że podałem 4 typowania, które są prawdopodobnie dobrym strzałem.
Zaryzykuję i spalę cię dzisiaj Niewiaro ze względu na dziwne zachowanie kiedy to pojawiła się propozycja kto może być Demonem na tą chwilę.
Głos na Niewiara
Jak ktoś teraz zachwieje te 3 głosy, spłonie o 22. Zostawcie niech płoną we 3.
Jeżeli dziwnym zachowaniem dla ciebie jest zadanie pytania to przykro mi z tego powodu.
@Up. Dla mnie bardzo dobry plan. Wręcz idealny
Tak on jest idealny - bo jeśli nie będzie wśród was demona to jest łatwy odstrzał
Winy bycia demonem Twoje zachowanie jest podobne do innych sezonów w których byłeś zły. Do tego masz takie szczęście, że zawsze albo jesteś zły od początku albo zostajesz przejęty pierwszego albo drugiego dnia.
Po tym głosowany, nawet jakby demon wyszedł cało. To ja już go dopadnę moim inkwizytorskim spojrzenie.
Zostaną 3 osoby: 2 do spalenia przez głosowanie, a jedna w moim prywatnym rozliczeniu za grzechy.
Dobra zobaczymy się po 22 bo siostra ogląda hellsinga, a mi net szfankuje i ledwo działa o.O
Tak więc na jutro zostają :
byczsek
Mikiusz
Abra
Coffe
Sokyre, wiesz tobie z całej mojej drużyny muszę ufać najmniej, ale i tak jesteś u mnie wyżej niż ci wymienieni;D
Reszta została zweryfikowana, jest czysta.
Tylko że liczba głosów była następująca
DeimonD-3 głosy
Niewiara- 2 głosy
Sokyre- 2 głosy
Matematyka ci się inku rypła
Heh wiedzialem, ze mnie tez dasz to tej listy. No nic tym zajmiemy sie jutro, a jesli ktos zakloci plan 3 zabic niech wie ze zostanie spalony.