Widzę że nasz inkwizytor jak zwykle w formie...
Demon Eaters - Gra
Pójdźmy moi drodzy, niech zapłonie ogień naszych dusz. To wiara nas wyzwoli.
Nie bójcie się stanąć naprzeciwko zła, nie lękajcie się.
Stos jest już gotowy, czeka tylko na wybrańca.
Wystąp demonie przeklęty, ukaż nam swe oblicze!!
"Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
Miniesz - a więc to jest piękne. "
Wisława Szymborska
Nie no pozytywnie. Dobra czas się zbliża a tu cisza w eterze..
Jakieś sensowne propozycje na temat kto ma zostać spalony na stosie?
Mnie zastanawia Mikusz.. Ale nie jestem tego do końca pewny
Nie mam innej obrony niz ta ktora pisalem wczesniej wiec moge napisac tylko, ze jestem niewinny.
Wiem i dlatego też nie chcę działać pochopnie.
Ja specjalnie piszę głupie teksty i będę miał przez to przewalone wiem - ale ktoś musi robić za komika sezonuAle ja jestem czymś takim jak vanziom tylko odrobinę słabszy z vanziomową mocą
Jest to jedna z wielu wypowiedzi Omegi, która mnie niepokoi. Ogólnie mocno utożsamiał się Vanziomem który został zamordowany. Namawianie to podzielenia się informacjami też może mieć swój powód. Niestety mamy mało informacji i trzeba się łapać tego co można.
Nieobecność Sokyre jest również niepokojąca. Jako że napisał że ma pewne podejrzenia i nagle umilkł..
Ludzie nie jestem no-life będę się starał udzielać częściej...
Właśnie nie wiem trzy 2 ale zawsze w tych startowych grach złych było 2. A ataku jako tako nie było, więc nie mogli nikogo zwerbować, chyba iż bóg nie mówi wszystkiego. Więc obstawiam iż od 2 do nie więcej niż 4.Dziwne tłumaczenie. Jak dla mnie DeimonD jest podejrzanym zauważcie, że wie ile jest demonów a nie było niby podane... Do tego jego wspólny focus z Zenodorasem na Mikiusza.
Mikiusz Odpada on nie może być demonem ponieważ: przed śmiercią Zenodoras chciał na niego głosować... do tego teraz ten DeimonD.
Omega odpada, Sokyre odpada, Budzioch odpada. Nie będę tłumaczył dlaczego, ale jestem w 100% pewien ich człowieczeństwa.
Hmm wedlug mnie Karthas i Sokrye odpadaja, Budzoch raczej tez. Niewiem co sadzic o DeimonD.
Oddaje głos na DeimonDa.Pozdrawiam. Innych podejrzanych nie mamy.
Czyli co, tylko deimond zostaje podejrzany ?
To nieżle was rypnęło ja demon, i głosowałem na swojego no nie . Jak chcecie poświęcić dobrego, to wasza sprawa, ale już ilu straciliście wieśniaków przez pochopne decyzje ?. Ja nie mam nic na obronę, ale na 100% jestem dobry.
Ja oddaje głos na
Sokyre. Od początku jesteś u mnie podejrzanym, jedynie popełniłem błąd głosując na mikiusza jak przekręciłem nick to sorry.
Wiesz, to nic nowego, że zły głosuje na złego aby odwrócić od siebie uwagę.
To nieżle was rypnęło ja demon, i głosowałem na swojego no nie . Jak chcecie poświęcić dobrego, to wasza sprawa, ale już ilu straciliście wieśniaków przez pochopne decyzje ?. Ja nie mam nic na obronę, ale na 100% jestem dobry.
W ostatnich minutach głosowałeś bo i tak wiedziałeś, że spłonie... sam tak napisałeś. PFF.
No bo nie chciałem aby padł nie winny, sokyre coś na siłe próbujesz na mnie zarzucić zło.
Coś mi to wasze obrzucanie się błotem, i zapewnienia kto jest ludziem a kto nie nie podobają się. Ale muszę się jeszcze chwilę nad tym zastanowić
Ufam Sokyre, bo dzień przed spaleniem rozmawiałem z nim o podejrzanych w stronę Zendorosa.
Oddaję głos na DeimonD
Głos na DeimonDa.
Ja wierzę karthasowi że sokyre jest dobry a deimond zapewne też to przeczytał i chce tylko wymigać się więc ,spalić go !