Demon Eaters - Gra

Zaraz się okaże czy trafiliśmy, jeśli nie - jedziemy dalej według mojej listy!

Ta Omuś, jedziemy ;D Jeszcze jakby Might miał obiekcje co do głosu na Niewiare, to go spale sam i można jechać.

Coś czuję, że mnie dzisiaj dorwą demony więc żegnajcie ;)

To zanim zginę, to chyba wiem kto jest, i chyba mam tożsamość 2 demonów. Bo tylko oni tu rządzą, idziecie tylko za nimi, z ich jedynie domysłami. Więc jutro prosze zagłosujcie na omegę, albo kat.

Masz 2 demonow ale jest tylko 1 :P

Nieznana jest liczba demonów

Omega jest czysty, sprawdzałem. Nikt inny nie przyznał się do bycia Inkwizytorem, czyli Karthas też jest czysty. Dziękuję za uwagę.

Trza pamietac ze ktos z wiesniakow jest Mesjaszem i wie kto jest demonem zna ich liczbe i moze przeswietlac.

Znam tożsamość 3 dobrych osób i prawdopodobnie jednej (czwartej) dobrej na 90%

Będę się tym kierował :)

prędzej sam się spalę niż dam spalić omegę który jest na 100 % człowiekiem transwestytą ,ale zawsze człowiek !

A skąd ta pewnośc, iż inkwizytor to kat. Moze to tylko złudzenie, pewności nigdy nie ma. Ja mówię mam teraz na jutro 2 podejrzenia kat i omeguś, więc na 100% ktoś z nich.

Omega jest czysty, sprawdzałem. Nikt inny nie przyznał się do bycia Inkwizytorem, czyli Karthas też jest czysty. Dziękuję za uwagę.

Czysto teoretycznie. Inkwizytor(prawdziwy) zabił omyłkowo misiaela. Jutro dopiero może użyć zdolności. Więc dla niego samobójstwem byłoby ujawnienie się. Równie dobrze może być już martwy.

Mozliwe, ze demonem jestes ty lub Niewiara i liczysz, ze ktos sie za cb poswieci i przerzyjesz ?

Dziwne, jakoś żyje xd inkwizytor cwaniak. Ach zapomnieliście o kapłanie xd

Omega co za lista :)?

Potencjalnych demonów :)

Poślij na PW.

No to najpierw mówisz, iż jestes inkwizatorem a teraz kapłanem :D. Lol zmina klasy, nie ma jak podszywanie pod daną klasę.

Nie zapomniałem o kapłanie. Ale boli fakt iż wiele osób ślepo wierzy "autorytetom". Kuźwa prawie jak u nas w średniowieczu. Chwal pana, a jak nie to inkwizycja robi wjazd na chatę i na stos :D

W Panu jedyna nadziej, kto w niego wierzy będzie miał życie wieczne. Kto nie, ten spłonie.