Budzioch, na twoim miejscu bym mu nie ufał. Jeśli musisz z nim iść, to lepiej weź kogoś z sobą. Na przykład mnie
Demon Eaters - Gra
Karthas mówisz że alkohol to zło. Ale patrząc na twe wywody można odnieść wrażenie, że mózg twój jest otumaniony inną substancją.
Dobra panowie. Zamiast rozmawiać tutaj o alkoholu i tytoniu, powinniśmy iść na rekolekcje, aby zabezpieczyć się przed demoniczną mocą.
Hmm rekolekcje miałem 2 tygodnie temu ale chętnie je powtórze żeby ustrzec się od demonicznej mocy.
Na rekolekcje? Ostatnio była córka ale ja nie popieram tego 'czegoś' , więc beze mnie panowie. Budzioch , czego masz tam tę flaszeczkę?
No i jak zwykle picie .... Tay gdzie jakieś intro , bo jestem bardzo Ciekawy gdzie się znajduje .
(spogląda na karczmarza) Panowie, a co tam się dzieje? (dziwny człowiek z kapturem na głowie rozmawia z karczmarzem) Może podejdziemy i zapytamy się Hamozawiniohazionisa (karczmarza) czy ma jakiś problem z tym człowiekiem.
Nie.
Może mieć broń - ewakuujmy się
Myślę panowie, że z pomocą naszego księża powinniśmy zbudować naszą siedzibę. Ksiądz dałbym nam trochę wody święconej, aby bronić się przed demonami.
Przygotujmy też prowizoryczną broń : pistolet na wodę święconą i jakieś miecze pochlapane wodą święconą
Zgadzam się z tobą. Powinniśmy jeszcze przy wejściu zawiesić siatkę na muchy, obsmarowaną wodą święconą i natartą czosnkiem.
Widzę że szykuje się rp na 10 stron
I czytaj to potem, po 1 dniu afk xd
karthas nie wiem czy pamiętasz ale w 2 sezonie sam miałem tą taktyke że na początku trolowałem a później robiłem beznadziejne rp więc może to jakaś poszlaka jest .
Ja się w RP o piciu alko nie dam wciągnąć znowu .
a ja mówię dzień dobry .
karthas nie wiem czy pamiętasz ale w 2 sezonie sam miałem tą taktyke że na początku trolowałem a później robiłem beznadziejne rp więc może to jakaś poszlaka jest .
Czyli pośrednio sugerujesz, że Coffe może być złym. Przynajmniej tak to brzmi.
Witaj, DeimonD xd Tym razem bez afk?
Witaj Deimondzie. Radziłbym Ci zmienić Avka, bo to wzburza podejrzenia
*postać z kapturem odwrocila sie w strone calego towarzystwa* moglibyście sie przymknac jak zalatwiam interesy? Hamozawiniohazionisie kogo wpuszczasz do swojej speluny?
Wariatów co to chcą budować budynek i polewać się wodą która ma magiczne zdolności.