Zgadzam sie z Karthasem. Omega wd mnie jest pewniakiem jesli chodzi o czlowieczenstwo.
Demon Eaters - Gra
Fajnie. To takie palenie gdy Ci coś nie pasuje. Ja nie mówię, żeby Omege spalić... Niech tą listę zostawi dla siebie Albo do każdej osoby poda jakieś argumenty czemu jest demonem. Sam napisał, że jest 1 demon, a na liście jest 6 osób
Bo to są osoby co do których nie mamy pewności.
Z taką listą na pewno wygramy
Takie są fakty.
Dokladnie
A głupi tłum idzie za nimi
Nie głupi, tylko chcący wygrać
Ogólnie zauważyłem że to już któryś sezon z rzędu w którym jest jeden i ten sam obóz ze swym guru na czele. Guru mówi, a tłum robi to co się im każe.I nie, nie piszę tego bo mam jakiś cel w tym, tylko stwierdzam fakty.
@Sokyre sprostowanie w oparciu o wypowiedź omegi
Nie głupi, tylko chcący wygrać
Głupi, chcący wygrać tłum
Sokyre, nie pomagasz, a wręcz przeciwnie przeszkadzasz.
Niby czemu, bo nie zgadza się ślepo z wami, próbuje sam myśleć i stwierdził fakt??
Jaki fakt? Błędny?
Decydujcie sobie jutro o tym czy spalicie mnie czy Karthasa
Dzisiaj po 22:00 zmienicie zdanie, kiedy to spalony zostanie demon
Niewiarka zobaczymy co powiesz o 22 xd Uwierz banan na mojej twarzy będzie bezcenny xd
Dobra - mam dosyć tej gadki.
Sokyre, twoje oburzenie i strach + wtrącanie się Niewiary i próba wywołania "zamieszek" i zamieszania (tak jak ja w WW) jest z lekka żałosna(moja chociaż podziałała)
Głosuję na Sokyre
Nawet jeśli jest zwykłym człekiem utrudnia on wygranie tej gry swoimi błędnymi wnioskami i faktami.
Oddaje głos na Sokyre
Najpierw, podrzucił mi Zenka, gdy miałem spalić Niewiarę, miało to doprowadzić do bezgranicznego mojego zaufania.
Teraz gdy wiemy, że pozostanie on sam, bo Niewiara spłonie, stara się wprowadzić zamieszanie.
Przy czym Niewiara swoja obroną Sokyre, stara się uratować ostatniego z demonów.
I to jeszcze głupio argumentując, sojusze w każdej z ostatnich 3 gier były inne.
Jeśli chodzi o moje zdanie - Omega jest dosyć podejrzany. Dzisiaj jednak mój głos na Sokyre.
Przymierzałem się do tego już wcześniej, jednak jednodniowy afk dał mi się we znaki.
@UP
Jutro możecie mnie spalić jak chcecie - dzisiaj zginie minimum jeden demon, tak więc dacie radę beze mnie jutro.
Zobaczymy jak to się dziś potoczy
ODDAJE GLOS NA SOKYRE. Osoby wyzej podaly juz powody, a ja nie bede tego pisal ich po raz kolejny. Karthas moglbys napisac moj glos na czerwono ?
Nie, wole spłonąć zamiast Omusia. Jeżeli chcecie spalcie jutro mnie, Omuś musi żyć
Nie to ja sie w razie czego za was poswiece, obydwoje musicie zyc.