Demon Eaters - Gra

Do 2-3 dni to będzie wygrana(nawet dzisiaj może)

Głos na sokyre jestem na 90 % pewny że to demon ,ta obrona i te twoje słowa to mi wystarczy na stos z nim.

Niewiarka zobaczymy co powiesz o 22 xd Uwierz banan na mojej twarzy będzie bezcenny xd

Ja dzięki tobie mam cały czas banan na twarzy :). Gra z tobą to czysta przyjemność :)

Ze mną nie? :(

Odpowiedź na to pytanie zabiorę ze sobą do grobu ^^

1305765907-war-longcat-epic-tacgnol-wallpaper.jpg

Masz rację, moje informacje na temat kto jest kim zbyt psują rozgrywkę :(

Buahahaha xD

Większość co tu jeszcze żyje to jakieś bezmózgie 'człowieki', nie potrafią sami myśleć tylko idą za głosem swych mistrzów co nie mają żadnego pojęcia o myśleniu. Karthas wie, że jestem wieśniakiem mimo to mnie chce spalić ponieważ chce mu przeszkodzić w jego planach, bo on tu chce dyktować zasady kto kogo ma zabić, a kto się sprzeciwi zginie bez słowa bo Karthas tu rządzi? Taki Mikiusz to mózgu nie używa jeszcze niedawno miał być spalony przez jego mistrzów, a teraz głosuje za nimi by mnie spalić :o a sam go broniłem. Brak słów.

Głos na sokyre jestem na 90 % pewny że to demon ,ta obrona i te twoje słowa to mi wystarczy na stos z nim.
Pozdro następny bezmózg. Szkoda, że się nie broniłem ani razu (dopiero w tym momencie). Jak coś to broniłem kogoś nie siebie. :)

Ludzie czasami myślcie sami PROSZĘ!

Nie pomyslales ze glosuje tak jak mi radza, poniewaz wiem, ze nie sa demonami. Czy glosowanie na kogos, poniewaz nie podaje sie powodu znaczy byc glupim ? A to, ze nie byli po mojej stronie od poczatku, nie znaczy ze sa zli i mam ich nienawidzic do konca zycia.

Niewiara, ciesze się xd

Sokyre, przejrzałeś mnie xd

Nie pomyslales ze glosuje tak jak mi radza, poniewaz wiem, ze nie sa demonami. Czy glosowanie na kogos, poniewaz nie podaje sie powodu znaczy byc glupim ? A to, ze nie byli po mojej stronie od poczatku, nie znaczy ze sa zli i mam ich nienawidzic do konca zycia.

Raz też mieliśmy pewność że ktoś jest dobry. Fakt faktem ta osoba jako jedyna przeżyła, a to że ten człek był wilczkiem to już inna sprawa :D.

Ogólnie różne rzeczy się działy na przełomie gier które miały tu miejsce.

A skąd wiesz kto jest demonem, a kto nie? Idziesz za tłumem.

Kocham spoglądać na ostatnie podrygi demona;D

Raduje się me serce.

Kocham spoglądać na to jak inkwizytor dostaje palpitacji serca :D

Za prawdę powiadam ci, śmierć niewinnych także jest ukojeniem dla mej umęczonej duszy.

Gdy ginie demon, spoglądam w ogień i widzę, nowy lepszy świat.

Gdy ginie człowiek, patrzę w niebo i widzę jego radość przy spotkaniu z Panem.

Wiele bym dał, żeby móc odejść, uklęknąć przed Panem i oznajmić mu -"Wykonało się"

Ale moje zadanie dalej trwa, póki w Panu moja siła, póty zła się nie ulęknę.

Sokyre, a ty znowu swoje. Mow se co chcesz to nie jest tak, ze ja ide za ludem. Glosuje na osobe na ktora uwazam, ze powinienem glosowac, a to czy ktos na ta osobe glosuje czy nie to juz inna sprawa.

To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz.

Stosd.jpg

W Panu pokładam nadzieje.

„Ludzi znacznie więcej łączy ze światem mroku niż nas. Demony niestrudzenie kuszą mieszkańców ziemi, lubując się zwłaszcza w tych, którzy sądzą, że ich wiara jet niezłomna. Traktują to jak sport”

"Rozumiej, abyś mógł wierzyć, wierz, abyś mógł rozumieć."
Augustyn Św.