Demon Eaters - Gra

A co jeżeli demon wyruchiwał nas od początku?

Moment, was może , ale mnie Inkwizytora?

Nie!! Zapłonął ogień mojej duszy, drżyj demonem, usmażę cię w jego płomieniach.

Haha, nie igraj ? Kpisz? Mówie serio. Spaliłbym ciebie najpierw omega - potem całą resztę.

„Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. 2 Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: 3 orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. 4 Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laska są tym, co mnie pociesza.”

Psalm 23

Niech ten cytat poprowadzi nas do zwycięstwa.

Zwycięstwo Dobra.

Btw. Gładkie mam lico? Co nie? Tyle lat walki ze złem, ale w Panu moja siła.To On każdego dnia daje mi moc aby dalej walczyć.

Skończ już tego vanzioma tak chwalić

(tak musiałem to napisać)

a ja nie chce zginąć (chyba że mnie przekonacie to poświęcę się w dobrej sprawie) nawet mówiłem omedze że jestem wieśniakiem czekam żeby budzioch mnie prześwietlił.

Właśnie się czegoś dowiedziałem o demonie - prawdopodobnie jest to prawda.

Potem się podzielę tym jak to przedyskutuję :)

Jak chcecie mnie tez mozecie przeswietlic :). Omega czekamy z niecierpliwoscia na informacje.

Wszyscy tacy chętni do prześwietlenia, a może ktoś chce zakosztować ognia mego stosu?

Obiecuję, że jeżeli znajdzie się dwóch chętnych aby wejść z własnej woli na stos, ja wejdę razem z nimi.

Czego nie robi się dla owieczek Pana, przeprowadzę was przez ogień, pomogę wam go spotkać.

Bo on jest nadzieją, miłością, życiem

Kto w niego wierzy, będzie miał życie wieczne.

Powiadam wam, nie lękajcie się, to życie to tylko drogą, a na końcu drogi czeka nasz umiłowany Zbawca.

PO PIERWSZE!

DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNE INFO!

PO DRUGIE!

MAM W GARŚCI DEMONA!

PO TRZECIE!

TO KARTHAS - NIEWIARA GO UŻARŁ!

Głos na Karthas

Ogłoszenia parafialne:

-Mesjasz, znany wam pod imieniem Xasarm, który dzisiaj dostąpił zmartwychwstania, wraca do nieba

-Gdy odchodził wskrzesił osobę o czystym sercu - Vanzioma

Reasumując: Xasarm znika z gry, Vanziom wraca.

Pokój.

Veto, złamano zasady gry.

Odrzucam.

Bo wygadał się mesjasz, tyle w tym temacie.

Dzięki za grę.

Ale serio je złamano - miałem info od xasarma i je wykorzystałem do prześwietlenia <<>>

Trzeba coś więcej tłumaczyć?

Ehh, Xasarm dostanie wpier....

W tym wypadku najlepsze chyba będzie zakończenie gry remisem. Czy wszyscy żyjący się zgadzają?

Popsuł grę - co poradzić.

Oh xasarmie co ci odwaliło? Tak bardzo ci na wygranej zależało? Ale serio - nic by się nie stało jak zło by wygrało

TAK ZGADZAM SIĘ NA REMIS

Szkoda, ze zepsul gre ale i tak GLOSUJE NA KARTHASA

A czy jest inna opcja, załatwiliście mnie na cacy;/

Wskrzeszenie ok, ale wygadany mesjasz?

double kill

ZGADZAM SIE NA REMIS