Demon Eaters - Gra

ale miałem nosa, :P. Mam jakieś zdolności telepatyczne czy coś przewidziałem to :P.

Pewnie też grałeś na hackach...

Nie, nie przewidziales. Poprostu zgadles.

Po prostu dałem karthasowi ostatni dar na pożegnanie który pomógł mu przejrzeć na oczy i poznać prawdę :D.

Szkoda że tak zakończył się sezon no ale cóż.

A ja z vanziomem obmyślamy kolejny sezon - to nie będzie V&W tylko coś ciekawszego

Inne uniwersum . Zasady na podstawie V&W .

miałem koda na nieśmiertelność, no nic :D. Chcę jeszczę i jeszczę :D.

DeimonD, ty kodziarzu, ty!

Zbanujmy Xasarma :D, a już było tak blisko, żeby to wygrać, Might wszystko popsułeś. Zbanujmy Mighta :D

Byczek-Prorok xd

Karthas Ty potworze! ;X

Nie nazywaj potworem go tylko dlatego iż stał się jednym z nas.. To wy jesteście potworami nie My..

Aaa niewiara skończ.

Naśladujesz moje teksty z tamtego sezonu - szczególnie, że one są prawdziwe.

Tak - człowiek to potwór i najgorsza bestia żyjąca na ziemi

Niewiara ma rację!!

Albowiem powiedział Pan.. Tak to się zaczyna bracie.. Lecz wiedz iż on nic ci nie zrobi.. Czemu zapytasz.. Wiedz, że on włada tylko swym światem którego broni, lecz nie wie jeszcze że nie broni ludzi o nie... Broni on samego siebie albowiem wie że, ten świat upadł przez niego...

Karthas również wierzył ślepo w to co ty Omego wierzyłeś... Widziałem jego błąd dlatego też się poświęciłem.. Dałem mu dar, a on go przyjął.. Stanął pośród nas i pojął prawdę przedwieczną...Jaką... Jej nigdy nie pojmiesz bo twe ludzkie oczy wzbraniają ci tego... Lecz my mamy moc.. Moc starszą od waszych bóstw... Jaką zapytasz.. Tego dowiesz się...

Tak, to poświęcenie mojego mistrza Niewiary, pozwoliło mi spojrzeć wgłąb duszy ludzkiej, twojej Omego. Ujrzałem tam wszelakie zło tego świata i zrozumiałem, musicie zostać wytępieni.

Zabić, unicestwić, zło tego świata spoczywa w ludzkich rękach... To oni mordują... To oni lubują się śmiercią... Zabić.... Uniecestwić

Ale marudzicie, prawie jak ja w poprzednim sezonie.

Moje wierne kopie :D

Zgiń, przepadnij duszo nieczysta

Tyś jest ten bez własnego zdania.. Tyś jest ten bez praktycznego dania.. Tyś jest ten, który wierzy ślepo... Wiedz jedno... Tyś najlepszą karmą...