Demon Eaters Sezon II

Ubolewam nad tą stratą :(

Ziomeczki. Abra była jasnowidzem. Tak, prześwietliła mnie. Niestety byłem na treningu (tak, to Was interesuje) i nie mogłem jej uratować. Wiem, że to mało przekonujące, ale taka jest prawda.

Xas tobie akurat ciężko uwierzyć, ale trzeba wziąć to pod uwagę

Szkoda, że nie miałeś możliwości wcześniej nas o tym poinformować. Źle zagłosowałem, niech Bóg mi wybaczy, a także skazana.

Głosowaliście po 19:00. Ja o tej godzinie niestety wychodzę i wracam po 21.

Wiem, że mi akurat (ciekawe czemu?) trudno wierzyć, ale... Więc proszę tylko o jedno. Niech inni jasnowidzowie nie marnują skilli na "prześwietlanie" mnie. Naprawdę lepiej kogoś innego.

Xas - może niektórym jest trudno, bo jeden z twoich przodków który był wilkołakiem wytrollował wygraną dawno temu.

A może i to nie był twój przodek?

Whatevs, lej bimber.

bimber_szprotawa_1.jpg

Sam se nalej. He, he.

Cпасибо товарищ

Gorzej że straciliśmy także Niewiare który miał swoje typy dotyczące demonów. Niech jego dusza spoczywa w pokoju. Wydaję mi się że skoro został zabity jego przypuszczenia okazały się nie wygodne dla demonów więc go zabili. Jest to nasz jedyny trop a więc:

Sokornen - Jedyne co możemy o nim powiedzieć to to że bezpodstawnie oskarżył Sildu.

Darkyy - Dla mnie on jest najbardziej podejrzany i głosując na niego wystarczająco się określiłem na jego temat.

Misiael - W teorii demon jak nic. Jednak bliżej się przyjrzałem i Misiael mając okazję zagłosować na Abraxus i upewnić się że człowiek a nie demon wyląduję na stosie nie zrobił tego. Wydaję mi się że demon nie przepuścił by takiej okazji a jasnowidzem nie jest aby wiedzieć że na sto procent ludzie zagłosują na nią.

Abraxus - Niech jej dusza spoczywa w pokoju

Kakeru - Jest zbyt bardzo pasywny aby wyrazić się na jego temat.

No i to tyle ode mnie, liczę że ktoś spostrzegł jakąś lepszą poszlakę niż typy już martwego towarzysza.

Dziwie się , że uznajesz mnie za demona. Moim typem jest jak na razie Nvminer. Strasznie pasywne zagrania, zbytnie stanie z boku.

Dokładnie to samo było grę temu - fakt nie mam czasu napisać 4/5 postów dziennie, ale staram się przynajmniej sumować myśli w tym jednym~

Czemu oskarżyłem Sildu? bo do tego czasu gdy głosowałem, to nie głosował ani nic, więc to był mój jedyny trop. Ale teraz zmieniłem trochę zdanie. Czemu każdy myli mój nick :(

Edit: Nie wiem jak mogliście głosować na Abraxus ;/

Wczoraj nie mogłem zagłosować i przepraszam za tu. Myślę, że na najbliższych dniach to się zmieni.

w najbliższych dniach to może być już po grze ^^ Kolejny dzień Kolejne 2 groby. Coraz mniej nas, a demonów nie ubywa źle się dzieje.

Witajcie w kolejnym pięknym dniu...

Dzień dobry, dzień jest piękny ale nie mamy się z czego cieszyć, trzeba wziąć się w garść bo inaczej to przegramy. Znowu.

racja

Sokoren, nie sądzę, żeby gra skończyła się w przeciągu 2 dni, gdy jest nas 15 osób. Raczej jest to niemożliwe

Lista podejrzanych się zwęża. Wieczorem postaram się przestudiować wasze posty i przebrnąć przez dziesiątki postów o alkoholu.

normalnie pijacy ;>