Demon Eaters Sezon II

21godzina coraz bliżej ;) a więc na kogo spadnie wyrok?

Wybaczcie mi ostatnie głosowanie. Nie mogłem zagłosować obowiązki nie pozwoliły

wybaczam ^^

Ma historia jest krótka. Dzieckiem będąc zostałem sprzedany za kilka srebrników. Kupcem okazał się stary człek którego imienia nie poznałem. Szkolił mnie do osiągnięcia wieku dojrzałego, a gdy to nastąpiło oznajmił mi że mam udać się do klasztoru Św. Odkupiciela. W klasztorze tym okazało się, że byłem całe życie szkolony do walki ze złem i plugastwem tego świata. Mijały lata i lista mych zasług rosła. Wszystko zmieniło się pewnego dnia w opactwie Cardberga. Po tych wydarzeniach zostałem przeniesiony do Trzynastego Oddziału. A teraz jestem wraz z wami tutaj..

Wspaniałe historie... Miło Was poznać sojusznicy, lub wrogowie... Musimy wyplenić to zło z tej pięknej wioski.

Mimo wszystko będzie to ciezkie zadanie jako że ktoś z nas zstąpił z ścieżki światła w dolinę

mroku

Wysłano z tapa

Ja dzisiaj

Wstrzymuje się od głosu

Powiem ci ze ty darkyy i sokoren wzbudzacie moje największe podejrzenia. Co do miska nie wiem co sądzić

Wysłano z tapa

mój głos idzie na Sildu drogą dedukcji taki jest mój typ.

Darkyy, jest najbardziej podejrzany.

Mam kilka typów, a są to Niewiara, Hantus, Kakeru i Sokoren. Później jeszcze napisze na kogo głosuję i czemu właśnie na tą osobę

Zaś mój typ to Sokoren,Darkyy, Misiael, Abraxus. Teraz dołączyłeś do nich ty oraz Kakeru który mało udziela się. Ale głosuję dziś na Abraxus. Powiedzmy że coś mi mówi iż z tobą coś nie tak. Być może twa mocna argumentacja głosu na blaumro pozwoliła na nieobwinianie się za jego śmierć, z racji iż demonem jesteś. Pamiętajmy iż tutaj wskaźnik grzechu u Boga naszego Jedynego jest bardzo ważny, a ci którzy z niego drwią w piekle swe leża mają i na nic modlitwy o ich duszę, albowiem na wieki w męce cierpieć będą.

Przepraszam towarzysze ale dziś cały dzień zleciał mi na czytaniu ksiąg. Nie wiem co mam myśleć , więc wstrzymam się od głosu.

Wstrzymują się od głosu

Nikt mnie nie podejrzewa, smutek

Tempus fugit, aeternitas manet.

1x Abraxus

1x Darkyy

1x Sildu

Czy może ktoś już zacząć budować stos? Będzie dużo ognia.

Dzisiejsze głosowanie może być trudne, sam jeszcze nie do końca mam typy, bo każdy na dobrą sprawę zachowuje się "normalnie" za mało krzyków i oskarżeń, żeby ktoś popełniał błędy.

Mam wiele spraw do omówienia na które dzisiaj nie starczyło mi czasu. Czuję że jestem na dobrym tropie a dzisiaj zagłosuję na Darkyy nie jest to osoba bezpośrednio związana z moją teorią jednak głosowanie za tłumem jak to zrobił pierwszego dnia mogłoby być taktyką na wtopienie się w tłum. Dzisiaj wstrzymał się od głosu gdyż nie miał za kim podążyć jak baranek a zrobił to by przypadkiem nie wyróżnić się z tłumu.

Głosuje na Abraxus. Wybacz moja droga, kobiety to służebnice zła.

Dał Pan i zabrał Pan. Niech będzie imię Pańskie błogosławione!

Księga Hioba, 1:21

Ktokolwiek postanowił przejąć na siebie obowiązki inkwizytorskie, postarał się. Ogromny stos, z 3 palami, na 3 osoby został ustawiony pośrodku placu.

Jakież musiało być jego rozczarowanie, gdy głosem ostatniej minuty została wprowadzona tylko Abraxus.

Krzyczała inaczej niż Blaumro. Dwie oktawy wyżej. Jednak wciąż ludzko.

Noc minęła spokojnie. Nadzwyczaj spokojnie. Rano aż zdziwił was brak trupa za ladą.

Do momentu wyjścia na zewnątrz, gdzie do kawałka deski był przyczepiona noga. Kawałek dalej leżała druga. Tak samo jak ręce. Genitalia. I głowa Niewiary.

EDYCJE POSTÓW PO 21:00 (tak, wbrew pozorom umiem czytać) NIE SĄ BRANE POD UWAGĘ!
Podjęliście decyzję. Żyjcie z nią.

Fck, a ja myślałem że do 21.30 :o

Edit: Bo zawsze było do 21.30 albo 45 :D, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka

mod_ico.png
Napisane, żółto na czarnym, jak można się pomylić?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGŁOSZENIA PARAFIALNE!1. Głosowania możliwe od soboty 22.00. Pierwsze palenie w niedzielę o 21.30. Głosy akceptowane do 21.00 dnia spalenia.2. Umiejki aktywne od soboty 22.003. Umiejki Mesjasza aktywne od niedzieli 16.004. Głosowania demonów od soboty 22.005. Aktywacje umiejek poprzez PW do mnie. RZEKŁEM!