No cóż, mój głos oczywiście leci na Sokoren. Czemu? Ano poprzedni karczmarz wiadomo jak skończył, i to ciałkiem niedawno - przecięty na pół z flakami na ziemi. A tutaj nagle drugi jegomość wskakuje na jego miejsce. Nie balibyście się przejąc interesu po brutalnie zamordowanym gospodarzu? Trochę mi to śmierdzi.
Demon Eaters Sezon II
Salek, sam nie uratujesz "tej dziury".
Abraxus. Podejrzane, że to jedyna kobieta, która przeżyła.
Za głosem tłumu
Mój głos leci na Sokoren
Blaumro, jego niechęć do kobiet mnie zaskakuje.
Pff za głosem ludu nigdy daleko się nie dojdzie!
Mój głos leci na Xasarm, tylko ja mogę prowadzić alkoholowy biznes.
Cóż, idiotyczne podejście, ale...
Ja na razie się wstrzymam. Mamy jeszcze czas.
A nooo, Możliwe.
Głosuje na Salka. Czemu? Ponieważ znam takie zagrywki jakich on używa, ba , sam je stosowałem. Jego metoda jest świetna jeśli chce się ukryć wewnętrzne bycie demonem.
Mi się wydaje jedno - Saluś na 100% nie jest wsiokiem. Może jest demonem, a może ma jakąś klasę?
Także, uważam, że coś jest nie tak z Salkiem ale jeszcze się wstrzymam od głosowania.
Głosy:
2x Sokoren
1x Xasarm
3x Blaumro
1x Salek
Czas pozostały: 52minuty.
W przypadku gdy 2 lub więcej osób ma tyle samo głosów, wszystkie zostają zabite (np. 2x na mnie, 2x na Dzz i 1x na Chmarusa, to ja i Dzz umieramy)
Głos na Blaumro nikt kto kobiet nie lubi nie może być dobry.
Niedługo koniec głosowania
Sokoren, Blaumro mają remis. Czy aby na pewno oboje są demonami i zaryzykujemy?
Ostro, już mi sie podoba, ale boje się, że jakie trunki taki koniec ^^
Xasarm idiotyczne? co ty, może jesteś alkoholowym demonem i chcesz wszystkich otruć hm? moje trunki nie są najwyższych lotów, ale bezpieczne
Głosuje na Blaumro.
Szczerze? Nie jestem fanem karczemnych zabaw i nie chciało mi się przedzierać przez strony waszych wypowiedzi, więc na razie wstrzymam się od głosu.
Trzeba ryzykować ;]