Demon Seals[CN]

ja mam od 300 do 6k ping. moze w nocy sie wyklaruje.

Na prośbę Aetha przygotuję wam lokalizacje gry . Może uda się na jutro.

@Edit

Chcecie lokalizacje na Polski czy Angielski?

Na angielski lepiej :) Ja tłumaczę launchera, odezwij się do mnie na PW to przetłumaczymy to razem, będzie mniej roboty :)

Oooo super! Dzięki wam będę mógł zagrać w tą grę! ;)

Najważniejsze by przetłumaczyć podstawowe rzeczy np. statystyki, fabułę można olać :D.

Wiadomo, nie będzie to tłumaczenie świetne, bo wrzucone do Google Translate, co się zazwyczaj nie sprawdza, ale mimo wszystko powinno być w miarę ok :) Ja przetłumaczę całego launchera jeszcze dziś, potem z DeSkĄ siądę wieczorkiem to się za to weźmiemy, żeby podstawy były przetłumaczone :) Przynajmniej na tę chwilę.

Ciekawe to jest.Jeszcze widzę że tłumaczenie się się szykuje to będzie spk.Phaequel odezwie się do ciebie to powiesz co i jak.Jakoś krzaczki wytrzymam.

Jakiś TS wieczorkiem? Bo sympatycznie się robi, rozkręciliśmy to :)

Tez Wam gra staje w miejscu jak jest ekran ładowania? wieczorem udało mi się zalogować i ping mialem w okolicy 300-600 bez WTF, ale w ogole nie pojawiały się żadne stworki na ekranie, mimo że mogłem do nich strzelać, zabijać, podnosić drop i rozdawac skille... trochę dziwne jak na mój gust... Jakoś specjalnie trzeba skonfigurować WTF, czy wystarczy znaleźć ten z najlepszym pingiem i go ustawić?

@Up

Może na TSie MMOrpg.org.pl? zawsze jest pusty ten TS, chyba ze ktos ma jakiś swój serwer, który może udostępnić? Ja już teraz mogę się pojawić ^^

Jak najbardziej, koło 19 powinienem być :)

Zmieniłem server na WTFascie i jest ping 430 stałe ale idzie grać male postacią, bo magiem gra na takim pingu to porażka.

dobra kopia diablo3 z mega słabszą mechaniką

To o 19 na tsie mmorpg.org.

@FanAjrona

Czyzby hejt? DS jest lepsza gra niz D3. To hnsowy mmo z polotwartym zwiatem instancjonowanym. D3 to tylko marna singlowka z cooperacja ktora praktycznie jest zlewana przez blizza i z upa na up jest coraz slabsza gra.

nie hejt tylko pisze tak jak jest, wbiłem i widze przecież ślepy nie jestem. A mega fanem diablo3 tez nie jestem bo hejtuje w opór to co blizz teraz robi z diablo, ale tutaj jest mowa o DS to po prostu porównałem bo wygląda jak kopia więc mam prawo, zabijając potwory widać i czuć ze mechanika jest mega słabsza i papierowa. To raczej fanboje traktują krytyke jako hejt ale co ja tam wiem :)

Ja już jestem na TS.

jaki ts macie ja gram na ostatnim serwerze po lewej, mam 30 lvl ;) gra jest spoko a ping mam 220-240 ;) tak szczerze to przypomina war of immortals z PWE ale takie jak powinno byc ;) i jest bardzo fajna, najbardziej cieszy brak staminy :)

jak ktos ogarnie temat gildi byłbym wdzieczny, jak juz będziecie tłumaczyć ogarnijcie tez inventory i peta (niestety to potem jest ważne)

Wam też tak powoli to pobierało ; d ?

TS forumowy. Na głównej stronie mmorpg.org.pl na dole masz IP :)

Co do pobierania, to każdemu różnie jak widziałem, mi w granicach 2mb/s.

@Edit

Tadaaam!

@Aeth jeszcze trochę i zostaniesz zawodowym tłumaczem. Trochę VBN , trochę C++ trochę o rozszyfrowaniu plików i już jesteś w elicie :)

Jeszcze wiele mi brakuje, to był pikuś :) Teraz walczę z plikami dalej.