ja mam od 300 do 6k ping. moze w nocy sie wyklaruje.
Demon Seals[CN]
Na prośbę Aetha przygotuję wam lokalizacje gry . Może uda się na jutro.
@Edit
Chcecie lokalizacje na Polski czy Angielski?
Na angielski lepiej Ja tłumaczę launchera, odezwij się do mnie na PW to przetłumaczymy to razem, będzie mniej roboty
Oooo super! Dzięki wam będę mógł zagrać w tą grę!
Najważniejsze by przetłumaczyć podstawowe rzeczy np. statystyki, fabułę można olać .
Wiadomo, nie będzie to tłumaczenie świetne, bo wrzucone do Google Translate, co się zazwyczaj nie sprawdza, ale mimo wszystko powinno być w miarę ok Ja przetłumaczę całego launchera jeszcze dziś, potem z DeSkĄ siądę wieczorkiem to się za to weźmiemy, żeby podstawy były przetłumaczone
Przynajmniej na tę chwilę.
Ciekawe to jest.Jeszcze widzę że tłumaczenie się się szykuje to będzie spk.Phaequel odezwie się do ciebie to powiesz co i jak.Jakoś krzaczki wytrzymam.
Jakiś TS wieczorkiem? Bo sympatycznie się robi, rozkręciliśmy to
Tez Wam gra staje w miejscu jak jest ekran ładowania? wieczorem udało mi się zalogować i ping mialem w okolicy 300-600 bez WTF, ale w ogole nie pojawiały się żadne stworki na ekranie, mimo że mogłem do nich strzelać, zabijać, podnosić drop i rozdawac skille... trochę dziwne jak na mój gust... Jakoś specjalnie trzeba skonfigurować WTF, czy wystarczy znaleźć ten z najlepszym pingiem i go ustawić?
@Up
Może na TSie MMOrpg.org.pl? zawsze jest pusty ten TS, chyba ze ktos ma jakiś swój serwer, który może udostępnić? Ja już teraz mogę się pojawić ^^
Jak najbardziej, koło 19 powinienem być
Zmieniłem server na WTFascie i jest ping 430 stałe ale idzie grać male postacią, bo magiem gra na takim pingu to porażka.
dobra kopia diablo3 z mega słabszą mechaniką
To o 19 na tsie mmorpg.org.
@FanAjrona
Czyzby hejt? DS jest lepsza gra niz D3. To hnsowy mmo z polotwartym zwiatem instancjonowanym. D3 to tylko marna singlowka z cooperacja ktora praktycznie jest zlewana przez blizza i z upa na up jest coraz slabsza gra.
nie hejt tylko pisze tak jak jest, wbiłem i widze przecież ślepy nie jestem. A mega fanem diablo3 tez nie jestem bo hejtuje w opór to co blizz teraz robi z diablo, ale tutaj jest mowa o DS to po prostu porównałem bo wygląda jak kopia więc mam prawo, zabijając potwory widać i czuć ze mechanika jest mega słabsza i papierowa. To raczej fanboje traktują krytyke jako hejt ale co ja tam wiem
Ja już jestem na TS.
jaki ts macie ja gram na ostatnim serwerze po lewej, mam 30 lvl gra jest spoko a ping mam 220-240
tak szczerze to przypomina war of immortals z PWE ale takie jak powinno byc
i jest bardzo fajna, najbardziej cieszy brak staminy
jak ktos ogarnie temat gildi byłbym wdzieczny, jak juz będziecie tłumaczyć ogarnijcie tez inventory i peta (niestety to potem jest ważne)
Wam też tak powoli to pobierało ; d ?
TS forumowy. Na głównej stronie mmorpg.org.pl na dole masz IP
Co do pobierania, to każdemu różnie jak widziałem, mi w granicach 2mb/s.
@Edit
Tadaaam!
@Aeth jeszcze trochę i zostaniesz zawodowym tłumaczem. Trochę VBN , trochę C++ trochę o rozszyfrowaniu plików i już jesteś w elicie
Jeszcze wiele mi brakuje, to był pikuś Teraz walczę z plikami dalej.